DeletedUser66579
Ziyaretçi
Bende adam olanların numarası var senin numaranı sileli çok olduDespi ve Bakide benim telefon numaram var.
Erkeksen ararsın beni.
Nick:capanoglubaki
Lanlu lunlu konuşma murat efendi
Bende adam olanların numarası var senin numaranı sileli çok olduDespi ve Bakide benim telefon numaram var.
Erkeksen ararsın beni.
Dayıcım vurun kahpeye kralsın adamsın 39. Dünya senin gibi adam görmediBende adam olanların numarası var senin numaranı sileli çok oldu
Nick:capanoglubaki
Lanlu lunlu konuşma murat efendi
Gabart beniDayıcım vurun kahpeye kralsın adamsın 39. Dünya senin gibi adam görmedi
Despi ve Bakide benim telefon numaram var.
Erkeksen ararsın beni.
Var var gel canım murat abiciğinde seni bekliyoru gelsede barbara düşen köylerimizle savaşsak diyeemurat abi gelde geleyim 39a sıkıntı varsa hallederiz biliyosun
Var var gel canım murat abiciğinde seni bekliyoru gelsede barbara düşen köylerimizle savaşsak diyee
Murat abinle bi kaç şahsiyetlerde aynısını diyordu dünya uzasın diye bize savaş açmışlardı ama en erken gidenler olarak klanlar tarihine geçtiler39a getirmeyin beni dünya 5 yıl daha uzar
Sen kimsin farkın ne sokukSen beni başkalarıyla karıştırma
Hepiniz gelin yavrucuğum gelenlerin sonunu gördükSen beni başkalarıyla karıştırma
Böyle konuşanlarda genelde sürü psikolojisi olur. Farkındaysan çoğul ekler kullanıyosun Bense tekil ekler kullanarak konuşuyorum yani -beynini kullanabilenler anlayacaktır muhtemelen- tek başıma çoğunluğunuza üstün gelirim diyebilecek kadar klanınızı da sizleride, kendi tecrübemide biliyorum farkındayım kendinizi yormayın o yüzdenHepiniz gelin yavrucuğum gelenlerin sonunu gördük
Böyle konuşanlarda genelde sürü psikolojisi olur. Farkındaysan çoğul ekler kullanıyosun Bense tekil ekler kullanarak konuşuyorum yani -beynini kullanabilenler anlayacaktır muhtemelen- tek başıma çoğunluğunuza üstün gelirim diyebilecek kadar klanınızı da sizleride, kendi tecrübemide biliyorum farkındayım kendinizi yormayın o yüzden
Böyle konuşanlarda genelde sürü psikolojisi olur. Farkındaysan çoğul ekler kullanıyosun Bense tekil ekler kullanarak konuşuyorum yani -beynini kullanabilenler anlayacaktır muhtemelen- tek başıma çoğunluğunuza üstün gelirim diyebilecek kadar klanınızı da sizleride, kendi tecrübemide biliyorum farkındayım kendinizi yormayın o yüzden
Klanlar kadrosu her serverda degisir. Dehset kadrosu bu serverda yeniden degisti. Senin tanidigin adamlar kimler desem sen isimleri saysan bana emin ol hic biri yok burda. Nail de dahil. Ayrica bize birlesme olmayacak falan diyorsun da dusmanimiz defalarca birlesti. O yuzden bize uyar. Mevcut duzende sen degil kralin gelsin ustunden geceriz...