Biz def atarsak sonunuz reborn gibi olurOnlar şimdi RA,Cız ve Nostradan destek almakla uğraşıyor burayla ilgilenemezler
Savaşmakdan zevk alan takıma karşı şansları yok deseneIstatistik bakılırsa savaş zamanı göz önüne alırsak çok değişen bir şey yok
Bu savas böyle devam ederse uzun ve yorucu geçer.
Biz def atarsak sonunuz reborn gibi olur
Bunlarda da yazım yanlışları var. Bunlardaki gibi, anlatımı etkilemeyen detayları göstererek, bir şey yapmış olmuyorsunuz. Cevapladığın arkadaşın alıntıladığı yazının ne kadar sıkıntılı olduğunun sen de farkındasın bence.Yazıyorsun olacak.
Anladığım olacak.
Bunlarda da yazım yanlışları var. Bunlardaki gibi, anlatımı etkilemeyen detayları göstererek, bir şey yapmış olmuyorsunuz. Cevapladığın arkadaşın alıntıladığı yazının ne kadar sıkıntılı olduğunun sen de farkındasın bence.
Gereksiz şeyler üzerinden insanlari bozmaya calismak anlamsiz
Sen nostradan korktuğunuz için forumdan kavga ettiğiniz kehanete
paşa bizim rakibimize def atmadı da çünkü atsaydı kolay kolay anlaşmazdık
prodan korktuğumuz içinmiş demek
en azından sizden korktuğumuzu düşünmemişsin bu da bir şey
Aynen bak yeniliyoruz, yine birbirinizin şakşakcılığını yaptıgınız başka klanla istatistiğimiz.
Takıldıgım olay burda göz boyamanız, burayı w60 da oynamayanlardan bile takip edenler var, milleti kandırmaya çalışmayın yok biz paşaya destek atmıyoruz yok biz şöyleyiz falan değil erkek gibi yaptıgınızın arkasında durun, yoksa kimsenin stratejisi beni ilgilendirmez dürüst olduktan sonra :--) Demogoji yapmaya devam edebilirsiniz şimdi hadi eyvallah
Ben ikna oldum reborn 1 numara