Online durumuna gore hammadde

  • Konuyu başlatan DeletedUser60261
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

DeletedUser60261

Ziyaretçi
Merhaba size bir önerim olucak oyun açısından en azından bir fikir belirtmiş olim oyunun guzellesmesi açısından. hammadde olayı şüphesiz ki butun oyuncuların başta gelen sorunlarından insaat surelerının uzun olması bır yana hammadde üretimi bence cok az benımle aynı fıkırde olan binlerce kişi var. önerim saat başına hammadde örnek mesela bir oyuncu oyunda 1 saat aktıf olmussa ödül olarak tüm hammadelerden 1000 tane aralıksız 2 saat olmuşsa 2000 tane bunlar örnek ona tabi siz karar vericeksiniz tabi pc yı acık bırakıp uyuyanlarada onlem olarak *** korumasını daha etkın hale gelmelı onuda gectım gorev tarzı oldugu ıcın tamam butonuna basmadan hammadde alamıcagı ıcın boyle işlere kalkışmazlar. benim fikrim buydu en azından boyle farklılıklar ınsanların hosuna gıder benım gıbı bır cok oyuncu gununun yarısını burda gecırıyor gosterdıgımız ılgıye kucuk bır tesekkur olarkta kabul edılır bu önerim ınsallah anlatabılmısımdır sıze bıraz karısık oldu :)
 

DeletedUser60280

Ziyaretçi
Senin dediğine göre 24 saat online olsan 24er bin hammadde ödülü gelecek ki zaten eğer 24 saat onlinesan sürekli yağmaya çık en az 10 katı daha fazla kaynak gelir bence gereksiz bir öneri
 

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.941
Online olduğunuz saate göre değil fakat diğer oyunlarımızda olduğu gibi günlük giriş bazında farklı bir çalışmamız oldu. Ancak henüz sonuçlandıramadık. Umarız kısa sürede benzer bir ödül sistemini oyuna ekleyeceğiz. Ancak bunu saat bazında yapmak doğru bir işlem olmayacaktır. Çünkü bu istemediğimiz bazı sistemlerin kullanımına yol açacaktır.

Öneriniz için teşekkür ederiz.
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst