DeletedUser7638
Ziyaretçi
sananequ, hafız senin polyanna ile bir akrabalık falan var mıhiç sinirlenmiyor bu adam ya
mesajı yeni gördüm
sananequ, hafız senin polyanna ile bir akrabalık falan var mıhiç sinirlenmiyor bu adam ya
Amacımız klanı kuru kalabalıkla doldurup zirvede kalmaya çalışmak değildir w15 e kemik kadromuzla başladık yıllardır beraber oynadıgımız kişilerdir birbirimize yetiyoruz fazlasına gerek yok.Klanımıza bu evrende yeni katılan oyuncular oldu zaten erken başlayan savaşlarımızın bir çoğuda klnadaşlarımızla tevcube paylaşımlarımızdır.
Yani demek istediğim şu ki karşınızdaki düşman 5 değil 25 klanı dostu olsada bu oyundaki bize göre temel kural birlik içindeki harekettir. gerekirse klanımıza dahil olucak tek bir köy için bile 100 lerce fake çıkar kuru kalabalıkla 100 lerce klanı dost edinerek bu oyunda kalıcılık olmaz.
Bize ailemiz 1 2 de eski dostumuz yeter evrenin 1. side düşman ekleyebilir 1000. side heristeyenle savaşırız temiz olması şartıyla![]()
Bu farkı biliyor olmanıza sevindim. Ben de tüm düşmanlarımı yenip 8-9 milyonluk hesaplarla barbar toplama yarışına girdim. Tüm dünyada toplam 2oo aktif adam anca vardı. Bi de her birinin 4-5 tane 3oo-4oo savunma köylü multisi.. Herkes haftada 2 defa oyuna girer altın basar çıkardı.. Operasyon oldu mu ki çok nadir olur, karşılıklı multilerin patlattığı ordularla köyler toplardık..
Özetle şu oyunun en güzel kısmı ilk 9 ay. Sonrası hava civa.. Oyunu sonsuza kadar oynayacağını düşünüp, klana 3oo-4oo tane adam alan, tutturanlarla devam ederiz, tutturamayanı eleriz diyip 1oo lerce adamı klanına toplayan ve hiçbiriyle ilgilenmeyen, karman çorman bir klan kuran insanları oldum olası sevemedim. Bana göre bu tarz insanlar ne başarılı, ne de oyuncu.. Bu tarz bir insan olmadığınız için ayrıca sevindim. Umarım hep böyle gidersiniz![]()
Tiynet mi yoksa becerisizlik mi bilemeyiz..
3-5 kişiydiniz madem başta neden hava atıyordunuz ?
Biz tutup oyuncularnıza davet atmadık,oyuncularınızın msjları ortada duruyor..Korktukları için gelmek istediler hepsi bu..Sizin oyuncunuz geliyorsa,siz oyuncunuzu yönetemiyorsanız bu bizim suçumuz değil..Bizim oyuncumuz sizden davet istedi diye rezil ettik ve klandan ihraç ettik üstelik köy sizin hakkınızdır dedik.Sorabilirsin faruk a..
Benim oyun felsefem ve klanımın duruşu birilerine dokunuyorsa ,,
DokunsunReel hayatınızda başarılar dilerim
![]()
Yendik mi yendik başka söz olmasın..VE yenilgiyi kabul etseniz de etmesinizde bu gerçek
Buradaki ilk başlardaki alaylı sözlerin hepsini İCRAATLERİMİZLE sizlere geri iade ediyoruz.
BABA KLANLARI YÖNETİMİ.