UtkuSaray*
Kılıç Ustası
amma tatava yaptınız
alt tarafı bi savaş ilanı
Hayır anlamadığım olay verdiğin cevaba cevap verdiğim için kendi kendine bu şekilde triplere girmen de ayrı komedi olmuş yalnız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amma tatava yaptınız
amma tatava yaptınız
Gelip yenersin başka bir başlık açıp eğlencene bakarsın. Bu terbiyeden ve edepten uzak bir avuç insancık olduğunuz gerçeğini değiştirmez.Size hem insan olmayı hem oyun oynamayı öğreteceğiz merak etmeyin.
Bu arada sağa sola zıplayıp yargı dağıtacağını falan mı sanıyorsun sen hahahhhaah
255Bu fetihlerin 300 den fazlasının süresiz ban yiyen hesaplardan olduğunu da söyleyim de bilmeyenler de öğrenmiş olsun
Yeni açılan savaşta, her iki tarafa da bol şans.
sadece görsel paylaştım oyunda hiç bir kimseyle diyalogumda yoktur neden bu kadar agresifsin ? sana birinin sarılması gerek
Pis yalnızbaron kötü baron kostok baron![]()
Bu başlıkta çok fena dejavu oldum.. Worldün başındaki muhabbetlere benziyoryok klandan adam çekme yok bilmem ne... Hayır yani old klanı direk bize katılmak istedi de red yedi neyin tatavası dönüyor anlamadım ki
Siz de dikkat edin de ban yemeyin bari sonra hezimete bahane olarak pişirilip pişirilip önümüze sunuluyor bu mevzular
Bu başlıkta çok fena dejavu oldum.. Worldün başındaki muhabbetlere benziyoryok klandan adam çekme yok bilmem ne... Hayır yani old klanı direk bize katılmak istedi de red yedi neyin tatavası dönüyor anlamadım ki
Siz de dikkat edin de ban yemeyin bari sonra hezimete bahane olarak pişirilip pişirilip önümüze sunuluyor bu mevzular
Hayatımda daha ağlak bir rakip görmedim. Anatole almadık diye ettikleri laflara bak zırvaymış.. saçma sapan konu başlığı açıp dikkat çekme çabaları laf sokmalar.. Bırakın bu işleri artıkYav kaç keredir söylüyorum sana içip içip gelme buraya diye... Sadece safi zırvalıksın dikkate aldığımdan değil, farkında ol zırvalık olduğunun diye yazıyorum.
The Old Boys klanı benim tarafımdan kurulmuş bir klan ve ne Anatol ne de Turan klanlarına gidip biz size katılalım demedim. Bunu iki klan yetkililerine de sorabilirsin. Ha mevcut üyeler katılmak istediyse ona bir şey diyemem ki halen de geçmek isteyenlerin olduğunu biliyorum.
Tabi bir de bunların yanında ' RAKİP KLANDAN ÜYE ALINMIYOR, BU KLANDA SIĞINMACILARA YER YOK ' diyerek yola çıkan Turan klanlarının Old klanlarının yöneticisi ile önceden pazarlığa oturup kendilerine çekmesi, bunun yanında bir hesabın nickini değiştirip alması ve bir kaç hesabı direk olarak dün klana alması da işin cabası
Keşke herkes konuştuğu laflar kadar delikanlı olsaydı da savaşlar da adam akıllı geçseydi.
Sen katılalım demedin ama haberci yolladın aha bana yazılan mesajı değiştirmeden yazıyorum ''Utku'yu ikna ettim,heyecanyapma ve ixirlegend kabul etmedi,Cellat11 klanını Anatole katacam bu akşam'' . Turan klanının ne yaptığını takip etmiyorum bu aralar kendi işlerimle meşgulüm. Foruma bakim dedim baktım Cellat klanının ağzıyla konuşmalar dönüyor sizi kötü etkilemiş zamanında başınızda olanlar
Hayatımda daha ağlak bir rakip görmedim. Anatole almadık diye ettikleri laflara bak zırvaymış.. saçma sapan konu başlığı açıp dikkat çekme çabaları laf sokmalar.. Bırakın bu işleri artık![]()