Tabb34
Kılıç Ustası
Kurda zincir vurulmuyor işte :/Bilmiyoruz abi bir anda cikti ortaya yok etti baksana. Hamit diye biri var tutturdu onume rakip koyun ulan diye durduramiyoruz adami
Kurda zincir vurulmuyor işte :/Bilmiyoruz abi bir anda cikti ortaya yok etti baksana. Hamit diye biri var tutturdu onume rakip koyun ulan diye durduramiyoruz adami
Sen iyice deli ettin kendini
Sıra sana da gelecekSen iyice deli ettin kendini![]()
Bu klanda başladık bu klanda bitirdik yönetim hatalıydı ama arkamızdan laf veya küfür ettirtmedik şükür sizin gibi sonradan taraf değiştirenler gibi g.müz başımız ayrı oynamadı oyunumuzu oynadık elimizden geldiğince ve kaybettik sağlık olsun en azından sizi gibi anılmayız öbür worldlerde
Hala ağlamaya devam mı reis? eğer öyleyse israilde bir duvar var orada ağlayabilirsinBu klanda başladık bu klanda bitirdik yönetim hatalıydı ama arkamızdan laf veya küfür ettirtmedik şükür sizin gibi sonradan taraf değiştirenler gibi g.müz başımız ayrı oynamadı oyunumuzu oynadık elimizden geldiğince ve kaybettik sağlık olsun en azından sizi gibi anılmayız öbür worldlerde![]()
Zamanında yazıp tebrik ettiğin biri düşün bakalım kimimHala ağlamaya devam mı reis? eğer öyleyse israilde bir duvar var orada ağlayabilirsinlafını bil de konuş hem sen kimdin ya nickini hiç görmedim arkada boş barbar kasan oyunculardan mıydın yoksa?
Tebrik ettiğin adama gelip burada sataşıyorsun asıl dönmek bu olsa gerekZamanında yazıp tebrik ettiğin biri düşün bakalım kimimniye ağlıyım hocam bi oyun için benim duvara gitmeme gerek yokta senin gibi dönenler için thailand var iyi iş yaparsın sen ve ekibin orada