NEVER WALK ALONE -NWA-

beron4457

Acemi
Nwa nın mesajlarını okudum da ilk baştan nasıl konuşmuş birşey yapacakmış gibi hahahahahah umarım kendi cebinden de para harcamışsındır pre içinde içim bi daha da ferahlar

Bu klanda başladık bu klanda bitirdik yönetim hatalıydı ama arkamızdan laf veya küfür ettirtmedik şükür sizin gibi sonradan taraf değiştirenler gibi g.müz başımız ayrı oynamadı oyunumuzu oynadık elimizden geldiğince ve kaybettik sağlık olsun en azından sizi gibi anılmayız öbür worldlerde :)
Hala ağlamaya devam mı reis? eğer öyleyse israilde bir duvar var orada ağlayabilirsin :) lafını bil de konuş hem sen kimdin ya nickini hiç görmedim arkada boş barbar kasan oyunculardan mıydın yoksa?

DeadhandTr

Acemi
Hala ağlamaya devam mı reis? eğer öyleyse israilde bir duvar var orada ağlayabilirsin :) lafını bil de konuş hem sen kimdin ya nickini hiç görmedim arkada boş barbar kasan oyunculardan mıydın yoksa?
Zamanında yazıp tebrik ettiğin biri düşün bakalım kimim:) niye ağlıyım hocam bi oyun için benim duvara gitmeme gerek yokta senin gibi dönenler için thailand var iyi iş yaparsın sen ve ekibin orada

0küz

Acemi
hızlı server.. 1 ayda kapandı.. destek 14 gün alınamıyordu.. dünya zaten 1 ayda kapandı. gelip alsaydınız köyleri ne diyelim .. biz sıfırlanma ihtimalini göze alarak çıktık.bunuda belirttik. okadar iyiyseniz gelip toplasaydınız reis.. siz barbar toplarken biz köylerimize gelen misleri havada patlatma telaşındaydık. siz askerden önce maden basarken biz kışla ahır basıyoduk. prede yakmadık üstelik. bilek gücü ;) tebrik etmek bukadar zor olmamalı

Zamanında yazıp tebrik ettiğin biri düşün bakalım kimim:) niye ağlıyım hocam bi oyun için benim duvara gitmeme gerek yokta senin gibi dönenler için thailand var iyi iş yaparsın sen ve ekibin orada
Tebrik ettiğin adama gelip burada sataşıyorsun asıl dönmek bu olsa gerek :) seninle laf dalaşına girmeyeceğim deveye hendek atlatmak daha kolay çünkü, savaş yokken klandan çıktık senin gibi vasıfsız oyuncularla olmamak icin en azindan dunya sonuna kadar aynı kaldık. Sen nwa da kalabildin mi ? Dur tahmin edeyim sis gibi bir klan oldun :l) simdi kim dönek bir düşün derim