NEVER WALK ALONE -NWA-

Jugzi

Acemi
Klana alıp almamaları farketmiyor. Özelden dünyayı şöyle kapatıcaz böyle yapıcaz falan çekip köyü casusluyorlar, boş buldukları an misliyorlar. NWA klanı kocaman bir karaktersizler ordusu. Zaten bu kafayla dünya falan kapatamazlar REST yer bunları.

IOTA

Çaylak
Klana alıp almamaları farketmiyor. Özelden dünyayı şöyle kapatıcaz böyle yapıcaz falan çekip köyü casusluyorlar, boş buldukları an misliyorlar. NWA klanı kocaman bir karaktersizler ordusu. Zaten bu kafayla dünya falan kapatamazlar REST yer bunları.
Mesela senin aldığın köyü sana kim al dedi at bana SS si adama sordum yok girdi aldı dedi .sen klan içindeki birinin köyünü direk alamazsın alırsan cezasını cekersin.
Dünya sonu için acele etmeyin izlemede kalın 6 ay var daha

Jagzie

Çaylak
Sen benim fakeim misin yahu

BaBa.

Acemi
Mesela senin aldığın köyü sana kim al dedi at bana SS si adama sordum yok girdi aldı dedi .sen klan içindeki birinin köyünü direk alamazsın alırsan cezasını cekersin.
Dünya sonu için acele etmeyin izlemede kalın 6 ay var daha
Klan içi saldırı ziyaret olmuyor mu nasıl köy alabilmiş tebrik etmek lazım

Tolethel

Acemi
NWA, adamlar çirkeflik yapmaya girmiş bu dünyaya belli. klana herkesi toplayıp gelişmelerine müsaade edip sonra klandan kickleyip herkesin köyüne tek tek çöküyorlar, fena tilki bunlar. sözde yüksek puanlı köyleri bedavadan alacaklar, bu kadar çirkef bir ekip daha görmedim. 3k diye geldiğin köyü 300 puan aldın hayırlı olsun iota :D

airwalkerx

Acemi
NWA IOTA sen aynaya nasıl bakıyorsun bilmiyorum, senin gibilerin yanından geçerken selam bile verilmez normalde. Ama ben uğraştım sana bi şiir yazdım. Al oku, hatta çerçevelet as baş ucuna, bu bile çok çünkü sana.

Senin yönetimin,
Bir boşluk anında düşen zar kadar tesadüf.
Öylece buldun tahtı —
Oturmak kolaydı, ama taşıyamıyorsun.

Köyümü aldın ya,
O toprak sana yük aslında.
Benim emeğim üstünde senin ağırlığın eğreti durur.
Elde ettin ama hak etmedin — fark bu.

Bir bak kendine:
Aynada lider değil, fırsatçı bir gölge duruyor.
Kararların cesaretten değil,
Korkunun farklı kostümleri.

Lider dediğin, arkasından saygıyla anılır,
Senin adın fısıldanır — arkasından gülünür.
İtaat topladın belki, ama sadakat?
Onu karakter ister, senin envanterinde yok.

O tahtta otur, gücün tadını çıkar,
Ama unutma:
En çürük odunlar, en gösterişli yangınları başlatır.
Ve sen, kibrit tutan bir fareden ötesi değilsin.

Paramore

Acemi
Konuya hakim değilim ama anladığım kadarıyla müttefik klanadaki birinin köyünü almışsın ve ihraç edilip köyün alınmış. Pasifler, klan kurallarına uymayanlar ihraç edilip toplanır. Bu çoğu klanda böyledir. Zoruna gidiyorsa bu durum oynama o zaman bu oyunu. Gelmişsin tüm klanı karaktersizlikle itham ediyorsun. İnsanda biraz haysiyet olur.

Tolethel

Acemi
Konuya hakim değilim ama anladığım kadarıyla müttefik klanadaki birinin köyünü almışsın ve ihraç edilip köyün alınmış. Pasifler, klan kurallarına uymayanlar ihraç edilip toplanır. Bu çoğu klanda böyledir. Zoruna gidiyorsa bu durum oynama o zaman bu oyunu. Gelmişsin tüm klanı karaktersizlikle itham ediyorsun. İnsanda biraz haysiyet olur.
nwa yönetim ekibi karaktersizdir, başka bir şey değil. NWA1 hariç diğer bütün klanlar yemdir, forumlarının ortak olmayışı da her şeyin göstergesi. Kendi dünyasında takılıyor alt klanlar NWA onları toplayana kadar. ölücü kargalar grubu

Paramore

Acemi
nwa yönetim ekibi karaktersizdir, başka bir şey değil. NWA1 hariç diğer bütün klanlar yemdir, forumlarının ortak olmayışı da her şeyin göstergesi. Kendi dünyasında takılıyor alt klanlar NWA onları toplayana kadar. ölücü kargalar grubu
Birileri pre yakarak gece kalkıp ordu atacak op yapacak ordu kesip kesilerek oynayacak ama öte yandan bazılarıda etliye sütlüye karışmadan dünya kapatabileceğini düşünerek farmville oynayacak. Böyle bir dünya yok hocam.

ygn5955

Acemi
NEYİN PASİFİ, NEYİN AKTİFİ? NEYE GÖRE BELİRLENİYOR , KİME GÖRE BELİRLENİYOR?
Sen ne iş yapıyorsun?
Hadi diyelim ki Reisimiz belirledi, kim olduğunu nerede yazmışta pasif olanların köylerini toplayın demiş.
Sizin tanışmaya yazdığınız yaşlar bile yalandır, 15 yaşında çocuk bile oyun için böyle karaktersizlik yapmaz. Oyun olduğunu, zevk almak için oynandığını bilir.
Madem söylenen kadar masumsunuz aksini ispat edin? Suçlanan sizsiniz, kanıt gösterecek olan sizsiniz üstüne bir de göster diyorsunuz. Herkes yanlış siz doğrusunuz. Bravo.
Yarına kalır, ama yanınıza kalmaz.
Klanlar destek ekibi de bu duruma sessiz kalıyorsa, klanlar oyununun hiç bir gerçekliği ve adaleti kalmamış demektir.

Paramore

Acemi
NEYİN PASİFİ, NEYİN AKTİFİ? NEYE GÖRE BELİRLENİYOR , KİME GÖRE BELİRLENİYOR?
Sen ne iş yapıyorsun?
Hadi diyelim ki Reisimiz belirledi, kim olduğunu nerede yazmışta pasif olanların köylerini toplayın demiş.
Sizin tanışmaya yazdığınız yaşlar bile yalandır, 15 yaşında çocuk bile oyun için böyle karaktersizlik yapmaz. Oyun olduğunu, zevk almak için oynandığını bilir.
Madem söylenen kadar masumsunuz aksini ispat edin? Suçlanan sizsiniz, kanıt gösterecek olan sizsiniz üstüne bir de göster diyorsunuz. Herkes yanlış siz doğrusunuz. Bravo.
Yarına kalır, ama yanınıza kalmaz.
Klanlar destek ekibi de bu duruma sessiz kalıyorsa, klanlar oyununun hiç bir gerçekliği ve adaleti kalmamış demektir.
Bu benim şahsi görüşüm. Yönetimde falan da değilim. Yönetim nasıl düşünüyor bilmem ama siz oyundan bihabersiniz galiba. Neyse daha fazla konuşmaya gerek yok.

airwalkerx

Acemi
Birader pasif adamın 500 hafif 1000 balta ordusu 2500 puanı olmaz. Defansı olmayan yüksek puanlı adamı hiçbir gerekçe yokken yem seçtiler yediler. İşkembeden sallama pasif masif op mop diye. Ne op'u daha dünya yeni kendine geliyor. Şu an yapılan tek op klan yönetiminin kendi üyelerine yaptığı op'tur.

TSunami61

Acemi
@Paramore Nwa7'den Nwa1'e yukselmissin forumda liderini boyle aklamaya çalışarak guzel yükselme yöntemi bulmuşsun:) Diğer Nwa'nin alt klanlarinda olan arkadaşlar sizede tavsiye

Dr. Tinker

Yasaklı
NWA yönetimi çok doğru bir karar vermiş çürükleri eleyerek. Sirküler mesaja cevap vermeyen, asker basmaya tenezzül etmeyen adamlar köyü gidince foruma yapışmış hemen duyar kasmaya. Ağlamaya şiir yazmaya falan devam edin siz.

airwalkerx

Acemi
Salla "sirküler mesaja cevap vermeyen, asker basmaya tenezzül etmeyen diye", sallamak bedava nasılsa. Şiir yazdığımı nasıl anladın yazdıklarımı hiç okumamışsın ki. Halbuki alınan köyün asker sayılarına kadar söylemiştim. Anlamayla ilgili zekasal bi problemin varsa çok üstüne gelmiyim sonra vicdan yapıyorum.

Dr. Tinker

Yasaklı
Yazdıklarını pek ciddiye almadım doğrusu okumadım da sonuna kadar. Drama yapmaya gerek yok oyunumuzu oynayalım.

Halenze*

Acemi
NEVER WALK ALONE klanı nasıl bir boş klan olduğunu kanıtladı tebrik ederim köy almak için her şeyi yapan klan başkanı

Son düzenleme bir moderatör tarafından:

Paramore

Acemi
@Paramore Nwa7'den Nwa1'e yukselmissin forumda liderini boyle aklamaya çalışarak guzel yükselme yöntemi bulmuşsun:) Diğer Nwa'nin alt klanlarinda olan arkadaşlar sizede tavsiye
Aklamak değil. Her şey ortada zaten. Herkeste neyin ne olduğunu görüyor. Salak saçma ithamlarınızı da alıp ağlama duvarı olarak kullanabilirsiniz bu başlığı istediğiniz kadar.

IOTA

Çaylak
Kimse kusura bakmasın pasif olan herkes alınır bütün klanlar dünyasında böyledir.

Millet deli gibi pre yakacak sen orada kafana göre takılacak sin.ogle bir dünya yok .hak hukuktan bahsedenler birde şöyle düşünsün 200 k pre yakan adam var birde 3 k puan da 200 300 asker basan var .

Herkes pre yaksın demiyorum ama pre yakmadan şuan çok rahat 2. 3. Köyü alabilirsin asker yapabilirsin isteyen ağlamaya devam edebilir.

Oyunda hiç sesi çıkmayan adamlar köylerine saldırı gelince aktif olup sağ sola mesajlar atar olmuş