Mutlu musunuz gerçekten ?

  • Konuyu başlatan Deleted User - 848902262
  • Başlangıç tarihi
Tepki puanı
353
Seni pek tanımıyorum da nickini bir kaç kere forumda gördüm. Hakaret olarak algılamazsan çok cevap verilecek bir tip değilsin ama sırf kolları sıvayıp bu işe giriştim diye cevap vereceğim. Şimdi öncelikle yanlışın şurada, Hücum klanlarını bu oyunda bilmeyen hemen hemen yoktur diye düşünüyorum. Hücum klanlarını bilenlerin de kalabalık ve daima Güneydoğu kıtasına girdiğini kendi adları kadar bildiğini düşünüyorum. Şimdi Allah peygamber aşkına şu yazdığını yazarken hiç mi utanmadın :D Adam olmadığımız ve sizden korktuğumuz için mi sizden uzağa farklı şartlarda girdik ? Oyunun dış politikasını bilmiyorsunuz dünyadan bir habersiniz, biz neden böyle geldik, bu worldün özellikleri böyle olmasaydı buraların hali ne olurdu zerre kadar bilginiz yok veya var ama salağa yatıp bize laf sokmak işinize geliyor. Komik olmayın. Ek olarak da şunu ekleyeyim, adamsanız aynı şartlar altında gelirdiniz diyorsun da sen bize gelip dedin mi "adamsanız şu kadar sayıyla aynı şartlar altında iç içe girelim savaşalım" diye ? Hayır dedin de biz mi korktuk 9 milyon oyuncu getirdik onu anlamadım :)


bu worldün özellikleri böyle olmasaydı buraların hali ne olurdu kim bilebilir ki bunu :D durum bu haldeyken gelip de artistlik de yapmazsın yani. yok silinmeyin felan biz geleceğiz daha :D tamam büyük oyuncusunuz.büyük klansınız. affet baba. pakt diye klan kurup dünya kapatıyorsunuz zor iş valla. tebrik ederim.
 

burakaan

Baltacı
Tepki puanı
525
bu worldün özellikleri böyle olmasaydı buraların hali ne olurdu kim bilebilir ki bunu :D durum bu haldeyken gelip de artistlik de yapmazsın yani. yok silinmeyin felan biz geleceğiz daha :D tamam büyük oyuncusunuz.büyük klansınız. affet baba. pakt diye klan kurup dünya kapatıyorsunuz zor iş valla. tebrik ederim.

kolaysa sende yaparsın diyecem de az çok tanıyorum zamanında yapmaya çalışmışlığınız var diye biliyorum :D
 

Sakaryale54*

Ağır Atlı
Tepki puanı
5.074

Yandan Atmış

Yasaklı
Tepki puanı
586
:) hepimiz kurucusuyuz arkadaşlar bu klanın bu forumun bu oyunun, ve herkesin düşüncesi stratejisi veya oyun anlayışı farklı, maybede herkesin düşüncesi aynı ise kendilerini tebrik ediyorum güzel bi grup oluşturmuşlar

Şu klan kuruculuğu yaptım meselesine geliyim şuan sen bu klanda değilsin burda barınamamışsın oyunu bırakman vesaire bunun için bi sebep değil, kurulu sisteme çökmek güzel demişsin ama sonra hücum ne halde bla bla gördüğün gibi sistem tamamen farklı, şuan bu klanda oynayanlar birbirine saygı ve sevgi besliyor iyi veya kötü 300-500 kişi aynı çatı altında bu diplomasi ve haritada oynarken senin kadar yakınmıyor sen bunca kişiye saygısızlık yapıyorsun yok hücum barbar toplamazdı diplomasi yapmazdı onu yapmazdı sen kimsin? Dün vardın ama bugün yoktun yarında ben olmayabilirim bu bana yarın oynayacaklara ben zamanında hücumda başkandım siz kimsiniz ben barbar toplardım nasıl düşman toplarsınız hakkını doğurmaz şuan sana doğurmadığı gibi, gidip bir çok worldde bir çok klana bakabilirsin şuan herkes bu zihniyette oyun oynuyor world e başladıktan sonra maybe nin diplomasi yapması gibi, biz bu konuda iyi değiliz worlde başlamadan bi anlaşma yaptık şuan karşımızda bize denk bi rakip var istatistiklerde, herşey olucağına varır burda bu kadar isyan etmenin bir mantığı yok çok ses çok problem demek bunca kişi devam etmek 90 kişi oynamaktan daha zor biz zor olanı seçtik

Burda bi kaç gündür herkes birşeyler yazıyor hücum şöyle girdi dünyaya şu kadar kalabalık şunun cevabını veriyim 10-15-20 klan gelen başarabilse oda 25 klan gelirdi bunu inkar eden kendini kandırıyodur biz 25 geldiysek burda bize belki saygısından belki sevgisinden gelen sayesindeydi, bizim diplomasimize laf edende kendisi tek diplomasi yapardı fazlasını değil mesele keyif almaksa yenip kaybetmek önemli değilse denk olabilicek bi diplomasi şart değil ayrıca w61 e bu kadar kalabalık girme sebebimiz herkesin w61 şöyle gelcez böyle gelicez meydan okumalardan ötürü baktık kimse gelmedi o kadar gelen adama rakip yok sen oynama diyecek yüzümüz olmazdı yazdıklarıma eminim bir çok kişi saçma cevaplar yazıp polemik yaratmaya devam edicek forumda yazılanları okurum ama cevaplamam benle münakaşaya girmek isteyen varsa oyundan saygılı karşı tarafı incitmeden konuşabiliriz, herkese iyi eğlenceler uzun yazdım kusura bakmayın.
 

IIZoRBeyII

Yasaklı
Tepki puanı
62
:D ahh ahh 61 de heyecan yok artık savaşalımda ak dot kara dot ortaya çıksın :) artık bırakın adamlara 9999999 kişi girdi vs demeyi kürşatta 40 çerisiyle çin sarayını bastı alparslanda 50 bin kişilik ordusuyla 250.000 kişilik orduyu yeniyorsa dogru taktikle sende hucumu yenersin :) anlatmak istedigim baltalar hafifler konussun ilk defa böyle sacma dünya oynuyom savaş yok bişey yok :)
 

Deleted User - 5540442

Ziyaretçi
Vedat abi ne takiyon bu adamı amaç ortalığı karıştırmak şimdi köşeye sıkıştılar ya eski konuları ortalığa getirip oyun oyunama duzeninizi bozuyor ve oyuncuları oyundan düşürmek amaç
Amacı ise dikkatleri maybe üstüne çekmek oraya yonelmenizi sağlıyor .

Oyunda sana yazdım abi o taktiği yapalım .
Seri şekilde hepsi oyundan düşerler
W59 hatırlıyorsun abi ne oldu bunlarda onlar gibi ortalığı aleve vermek amaçları
Boşuna bunlarla ağız dalaşına girip yorma kendini.
Bam bam tak tak yapıyoruz hepsi bitiyor abi

@oksijennn
 
Üst