Muhabbet & Sohbet

  • Konuyu başlatan DeletedUser47380
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

DeletedUser60632

Ziyaretçi
Bence kurallarda belirtilmeli bu tür şeyler yoksa savunalacak bi tarafı yok zaten nerden dönerseniz kardır diyorum pushing olayında :)
aynen ben de bu dusuncedeyim , pushing olayı ban sebebi olmalıdır demiştim en basta da ama bunu kimse bilmeyince karışıklıktan başka bir şey olmuyor, haklisiniz valla
 

BirDost*

Ağır Atlı
Tepki puanı
408
Hiç boşuna uğraşma ağız dalaşına girmeyecem seninle. Burda ettiklerinizin birde hesap günü var oraya bırakıyorum klavye erkekleri sizi.
 

DeletedUser63580

Ziyaretçi
Köy almak isteyen gelsin köyümü alsın izin veriyorum oyundan özelden mesaj atsın :) :)
 

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.941
Sohbet ve muhabbet alanı, cezaların tartışıldığı alan bölümüne dönüştüğü için bu başlık kapatılmıştır. Bu konuda inatla devam edenler forumdan uzaklaştırılacak, geri döndüğünde tekrar devam edenlerin forum cezaları aynı zamanda oyuna yansıtılacaktır. Bu bir uyarıdır.

4. Tüm mesajlar forumdaki ilgili kısımlara yazılmalıdır. Konuyla alakası olmayan bir mesajı forum yöneticilerinin değiştirme veya silme hakkı vardır. Oyun ile ilgili bildirim ve ceza itirazları Oyun Yöneticileri'ne iletilmelidir. Bu da Destek Birimi (support) yoluyla yapılmalıdır, herkese açık forumlarda uyarılar veya uzaklaştırmalar ile ilgili mesajlaşmak yasaktır. Bu kural, Şikayetler Bölümü hariç tüm forumda geçerlidir. Kurallara uymayan kullanıcılar; önce uyarı, tekrarında forumdan uzaklaştırma cezası alabilirler.
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst