DeletedUser
Ziyaretçi
selam yeni başladım nick eski bakmayın siz ona. 
ben yatmıyorum ortak,bu cümlenden sonrada bir daha yatmayı düşünmüyorum artık,zombi olmaya karar verdim
aslı neslihan berrin ve pınar yatıyor istersen onlara söle,4 kız bir arada nasıl uyuyor nasıl başarıyorlar anlamıyorum
1 de yatıp 5 de kalkmaya devam edersen erkenden çökersin kardeşim,birazd dengeli uyu,yetişkin bir insanın günde 8 saat uyuması gerekli,6 saat yeterli oluyor ama sağlıklı olanı 8 saattir,biraz erken yat uyu![]()
selam yeni başladım nick eski bakmayın siz ona.![]()
selam yeni başladım nick eski bakmayın siz ona.![]()
ben senin annen değilim ortak
eşşek kadar adam oldun,hala ana kuzusuzun,silkelen ve kendine gel hemen![]()
sinser : nick aynı
unforgiven : kalıcı değilim ya işler yoğun kardeşim yoksa oynardım ama ileriki zamanlarda oynamayı düşünüyorum yineözledim bee
By-SiNSeR senin adın nedir üstad?
serhat benim adımhayırdır
![]()
2 gündür acayip silkelendim hatta ıslanıp ıslanıp silkelendim...
uyku yine haram oldu salı akşam evden çıktım 2 gecedir dışardayım yatış yine 12-1 kalkışlar 5.5 -6 gibi uyku haram yağmur yarenim olmuş sende bana diyosunki annen değilim
ne olurdu sıcak bi çay doldurup ikram etseydin
sen arkadaş değilmisin
e olm para kazanmak kolaymı,yeri geldiğinde ıslanacaksın yeri geldinde uyumayacaksın yeri geldiğinde binlerce KM yol gideceksinben sana zamanında dedim,gel türk cumhuriyetlerine açılalım oralara yatırım yapalım diye,yimedi,yeseydi bugün rahat ederdin işte xD
sen uyuan gel,ben sana kendi elleirmle semaverde çay yapar içiririm ortaksen arkadaş değilmisin diyerekde damardan girip duygu dömürüsü yapma nan,xD
ben dün gece döndüm istanbula,hiç soruyonmu ortak ne halde nerelerdesin diye,1780 km yol yapmışım,onu geçtim birde yağmur çamur,hemde öle şehirde felan değil,bildiğin köy dağ köyü orman içinde,taa abana ya gittim orda cenazemiz vardı,tam perişan oldum,işimiz bitti üvey ablam tutturdu çankırıya bana gel diye,10 senedir görmemiştim(10 sene önce düğününde görmüştüm ,çok hayırlıyımdır) iyi dedim gönlü olsun 300 küsür KM de çankırı 3 gece de orda konaklama iyice pert oldum,istanbul yoluna düştüm 700 küsür KM de öle tuttu,derken 2.köprüyü bir gördüm başladım istanbul şiirleri okumaya,nasıl mutlu olduysam düşün artık insanın evi gibisi yok yok ağa,heleki İSTANBUL gibi şehir dünyada yok,çok güzel eşsiz bir şehirde yaşıyoruz hamd olsun