Alvis
Emekli Görevli
Hahahaha teşekkür ederimO zaman ben sizi tutuyorum. Başarılar![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha teşekkür ederimO zaman ben sizi tutuyorum. Başarılar![]()
Asla hiç bir kural ihlalini görmezden gelmeyiz. Oyuncuların ceza alıp almadığı hakkında sizlere bilgi veremeyiz fakat herhangi bir kural ihlalinde her zaman gerekli yaptırımlar uygulanmıştır uygunlanmayada devam edecektir.
Merak etmeyin ne yazdıkyaa o oluyor ve olacak. Paneli görmediğiniz için işlem görmemeniz normal.Bir yönetici diyor ki bir klandan sadece bir tane olabilir türevi benzeri olamaz kural ihlalidir dağıtılır . Aynı isim de ve profillerin de de aynı klan olduklarını yazan 10 tane klan var hepsi şu anda devam ediyor buda demek oluyor ki kural ihlali göz ardı ediliyor çünkü yönetici kendisi dağıtılır diyor eee ceza uygulanıp dağıtılırsa bununla ilgili bilgi vermenize gerek yok gözü gören herkes cezanın verildiğini görür
Yaptırımdan kastınız kulağını çekip bir daha yapmayın demek olmaz herhalde caydırıcı ceza isterizDestek talebi açılmış ise kontroller sağlanır ve kural ihlali olması durumunda gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.
Fakat maalesef sizlere yaptırımlar hakkında bilgi veremeyiz.
Daha iyisi herhangi hile hurdadan ban yiyen oyuncuları damgalasınlar kardeşim bi sonraki w de görelim bu adam hileciymiş diyelim. Bakıyorsun adamın profiline 4-5 dünya kapatmış ama x dünyada hileden banlanmış e bu adam kapattığı dünyalarda da kullanmış bunu sadece yakalanmamış bu belliSon olarak neden banlı oyuncularin olduğu bir sayfa olmasın ki harika olur kimi neden banlandigini da yazarsınız bot Multi script küfür herkes takibini de yapar olmaz mı modlarim
Mesela senin klanının 85 te Paşaköy e köy kasmalarina birşey demediler . Belki sizde zorbaya 85 te size preyle köy büyütelim siz alın başka w de siz gelin bize yapın demissinizdirKlanlar dağıtılsa ne olacak ki, tp attılar zaten. Savaşma ayağına toplandıklarında veya ortak hareket ettiklerinde de tüm oyuncular işi gücü bırakıp bu klanları mı takip edecek? Yasak olduğunu bile bile on alt klanla gelen klanlar dağıtılmadan sonra legal mi oynayacak? Klanlar dağıtıldıktan sonra oyunu "bırakan" oyuncuların köyleri ne olacak... Bir ton soru var yine hepsi cevapsız kalacak. Bu kadar çok kafa karıştıran kural varken her yeni kural, kural tanımayanların işine geliyor gibi hissettiriyor. Şuan birçok dünya ortak kapatılıyor üç beş klan tarafından, hatta çoğu bir önceki dünyalardan söz verilmiş halde. Sen bana 179'u kapattır, ben sana 180'i salayım... Hiçbirisi pushing kuralına girmiyor mesela. Bu kural da pushing kuralı gibi yine kurala uyanlara ayak bağı olacak gibi sadeceUmarım ben yanılıyorumdur.
Paneli görmemize gerek yokki verilecek olan ceza klanlar dağıtılır. bunun için bizim içerden birşey görmemize gerek yok . Klanlar dağıtılıp bu işi yapan oyuncular ceza alınınca dışardan görülür zatenMerak etmeyin ne yazdıkyaa o oluyor ve olacak. Paneli görmediğiniz için işlem görmemeniz normal.![]()
Kimseye köy kasmadım. Koca dünyada bizden başka savaşan klan vardı da ben mi görmedim? Çukur klanından bana mis atanlar, misin yanında casus koymaya tenezzül edenler köylerimi kaç askerle ara atarak savunduğumu raporlarıyla paylaşabilirler. Sırf daha fazla mis gelmesin diye 300 puanlı 15 köyden 50şer askerle köy tutmaya çalıştım. Pre kastığım dünyada kestiğim asker ortada. Daha fazla direnç gösterebilir miydim, gösterirdim. Ne için, savaşmaktan korkan onlarca klan için. Ben pre kasarken pre harcamaya başlayacağım, yanda koca koca ailecik klanları en büyük düşmanı ile sa yapıp köy büyütecek.Mesela senin klanının 85 te Paşaköy e köy kasmalarina birşey demediler . Belki sizde zorbaya 85 te size preyle köy büyütelim siz alın başka w de siz gelin bize yapın demissinizdir
W de sizden hariç savaşan klanlar da vardı ve o savaşlardan devam edenler dahi var ben senin çukurla olan olayını sormadım ki sadece rdm klanı olarak pre kasmaya gireceksiniz hesaplar 300-500 k Lara gelecek ve bunların hepsi kesimsiz şekilde ağırlıklı olarak Paşaköy e ve zorba klanina birakilacak sonra da hiç birşey olmamış gibi gelip burada ihlallerimi konuşacan yapma ayıptırKimseye köy kasmadım. Koca dünyada bizden başka savaşan klan vardı da ben mi görmedim? Çukur klanından bana mis atanlar, misin yanında casus koymaya tenezzül edenler köylerimi kaç askerle ara atarak savunduğumu raporlarıyla paylaşabilirler. Sırf daha fazla mis gelmesin diye 300 puanlı 15 köyden 50şer askerle köy tutmaya çalıştım. Pre kastığım dünyada kestiğim asker ortada. Daha fazla direnç gösterebilir miydim, gösterirdim. Ne için, savaşmaktan korkan onlarca klan için. Ben pre kasarken pre harcamaya başlayacağım, yanda koca koca ailecik klanları en büyük düşmanı ile sa yapıp köy büyütecek.
Kesimsiz şekilde derken, çukurun benden aldığı köyde kesim mi yapılmış, başkasının aldığı köyde kesim olacak? Gidin raporları isteyin diyorum. Tüm savaş boyu sadece bir tane köyümde savunma vardı yerleşik, ki o köy hala duruyorW de sizden hariç savaşan klanlar da vardı ve o savaşlardan devam edenler dahi var ben senin çukurla olan olayını sormadım ki sadece rdm klanı olarak pre kasmaya gireceksiniz hesaplar 300-500 k Lara gelecek ve bunların hepsi kesimsiz şekilde ağırlıklı olarak Paşaköy e ve zorba klanina birakilacak sonra da hiç birşey olmamış gibi gelip burada ihlallerimi konuşacan yapma ayıptır
Kesimsiz şekilde derken, çukurun benden aldığı köyde kesim mi yapılmış, başkasının aldığı köyde kesim olacak? Gidin raporları isteyin diyorum. Tüm savaş boyu sadece bir tane köyümde savunma vardı yerleşik, ki o köy hala duruyorDiğer tüm köyleri nasıl tuttuğumu bilen biliyor. Arkamdan başka düşman çıkınca, diplomasi yapma ihtimalimiz olan klanlar w kapatma projelerine dahil olunca 100 mızrak ile ara atmak için kaç ay daha alarm kurmam lazımdı tam olarak? Pre kasmaya girdik demedim bu arada, pre kasıyorduk ama savaş başladığında.
İki op mu yemişizLaf cambazlığı yapma pre kasmaya girmedik şöyle oldu kastık ta böyle seylere hiç gerek yok. Girdiniz köyleri büyüttünüz zorbaya verip gittiniz . Zorbanın sizden köyleri nasıl sur ful köyleri aldıklarını herkes gördü . Savaştık diyon da iki op yemissiniz adamlardan sonra hepsini zorbaya kesimsiz verip gitmissiniz.
İki op mu yemişizBana mis atanlar ses etmezsen sağdan soldan konuşman bir halttan haberinin olmadığının en net kanıtı. Son askerime kadar ara attığım son opta 2 gün günün destekçisi oldum. Dikkat et, ara attığım opla destekçi ödülü aldım. Savunma falan yapılmadı yani. Neyse bilgisi olmayan adamın fikrini takacak değilim. Dediğim gibi biraz lafının adamıysan gidip raporları alıp burada paylaşırsın. Wholar ve çukurdan gelen misleri neyle kesmişim son askere kadar.
Adamlara bak ya dışardan takip eden ve tws den falan haberi olmayan inanacak cidden neyse siz yine birilerine pre ile köy büyütmeye devam edin pushing e anlaşmalı köy salmalara devam edin daha çok ağlarsınız![]()
Adam adam görün böyle barbar toplayıp preyle geliştirdik ten sonra sur bile yiktirmadan verecek oyuncular lazımTws'ye göre multisin. Multileri sevmem. Bilip bilmeden konuşanı hiç sevmem. Biz bıraktığımızda klanın kesim puanı ortadaydı, beşinciliğe yeni düşmüş.
Fiyatı söyle erkekTws'ye göre multisin. Multileri sevmem. Bilip bilmeden konuşanı hiç sevmem. Biz bıraktığımızda klanın kesim puanı ortadaydı, beşinciliğe yeni düşmüş.
Adam adam görün böyle barbar toplayıp preyle geliştirdik ten sonra sur bile yiktirmadan verecek oyuncular lazım
Hocam böyle 20-30 köyü pre ile hızlıca fulleyip vermenin fiyatı nedir piyasanin durumu ne