Muhabbet Köşesi

karavezir

Mızrakçı
Fatcat profiline kimse laf edemez efendim kimi uygun gorduyse onunla savaşır dost olur haritayı çizer.bu arada anatol çok yaşa:)

KMKZ Wolf of the Seas

Mızrakçı
Bu dünyada dede yok haberin olsun Dede klanı benim klanımdır ve yöneticisi benim anatol ile bir bağı yok klanın içinde oyuncuları olabilir veya oynayan bir sürü dede oyuncusu olabilir sizin klanınızda da olan arkadaşlarımız var mesela yani bu söylem yanlış bir kere söyleyeyim DEDE ismi kesinlikle anılmasın rica ediyorum. Dede klanı benim ve yönetim kadromun kurmadığı hiç bir dünyada oynamaz. Bir gün dede klanını kurarsam tekrar haber veririm ve herkese de gereken cevabı verebilecek potansiyelde biriyim az çok benim kişiliğimi tanıyorsun.
Yav sen bunlara ne anlatmaya çalışıyorsun shhssj

KMKZ Wolf of the Seas

Mızrakçı
bilader unuttunmu ya arkadaş sekizinci holdingini kurmuş o yüzden çok meşgulmuş kesinlikle okulu geçen hafta başlamadı
lütfen saygıda kusur etmeyeasdafjnlaksnfoalsnfkasolfasf
8 az oldu birader. Buradan da ne kadar vizyonsuz olduğun ortaya çıkmış oldu. Abartmaya çalışırken bile beceremiyorsun seninle bi seans yapalım da aklın başına gelsin hdjdjd kartvizitini yollayabilirsin özelden

fatcat

Baltacı
8 az oldu birader. Buradan da ne kadar vizyonsuz olduğun ortaya çıkmış oldu. Abartmaya çalışırken bile beceremiyorsun seninle bi seans yapalım da aklın başına gelsin hdjdjd kartvizitini yollayabilirsin özelden
özgür efendiye saygıda kusur etmeyin kendisi çok büyük bir adam olduğu için 8 işletme sahibi olmayı az görüyor
gel bakiyim hem kendi kliniğinde çalış hem 2işletme daha idare et üstüne bahçe ve muz serası ile ilgilenecek adamları ayarla göreyim kim ne beceriyor :) sana patron tavsiyesi vereyim senin bir altında çalışana dahi güvenme nede olsa yapıyor deme işinin ehli olsada başında dur
fırın devralırsam usta olarak seni istiyorum gelirsen söz aylık asgarinin 5 katı + sigorta verecem maksat şu foruma girecek vaktin olmasında rezil olma :))

birde benim büyük oğlan liseye başladı onada güzel bir pide yapıp üzerine susamlarla H.O yazarsan çok iyi olur ustam

KMKZ Wolf of the Seas

Mızrakçı
özgür efendiye saygıda kusur etmeyin kendisi çok büyük bir adam olduğu için 8 işletme sahibi olmayı az görüyor
gel bakiyim hem kendi kliniğinde çalış hem 2işletme daha idare et üstüne bahçe ve muz serası ile ilgilenecek adamları ayarla göreyim kim ne beceriyor :) sana patron tavsiyesi vereyim senin bir altında çalışana dahi güvenme nede olsa yapıyor deme işinin ehli olsada başında dur
fırın devralırsam usta olarak seni istiyorum gelirsen söz aylık asgarinin 5 katı + sigorta verecem maksat şu foruma girecek vaktin olmasında rezil olma :))

birde benim büyük oğlan liseye başladı onada güzel bir pide yapıp üzerine susamlarla H.O yazarsan çok iyi olur ustam
Rica ediyorum bana somut şeylerle gel. Kartvizit bekliyorum. Bir de asgarinin 5 katını bana layık gördüğün için çok teşekkür ederim hsjdj

Vaudeville1903

Mızrakçı
:D:D:D OZGUR OGRETMENLERIN KIZMASIN BAK COK TAKILMA FORUMDA BASLADIN YINE LAF YETISTIRMEYE CALISMAYA.. SONRA AGLAMA YINE :D MAGDUR EDEBIYATI YAPMA :D:D

KMKZ Wolf of the Seas

Mızrakçı
:D:D:D OZGUR OGRETMENLERIN KIZMASIN BAK COK TAKILMA FORUMDA BASLADIN YINE LAF YETISTIRMEYE CALISMAYA.. SONRA AGLAMA YINE :D MAGDUR EDEBIYATI YAPMA :D:D
Çok sıkıldım senden lütfen gider misin ? :)
Keşke haber verseydi beraber giderdik kafa dengi birisiyle tekrar gezmek isterdim pavilyayı gezememiştik özgürümle nasip olurdu
Sonraki abroada haber veresin özgüru beraber gidiyoruz ezequiel abinde gelir
Ezequiel abinle sen Ege’yi gezersin ancak djdjdjjd yav bi sal beni kendine takma :D