Yav sen bunlara ne anlatmaya çalışıyorsun shhssjBu dünyada dede yok haberin olsun Dede klanı benim klanımdır ve yöneticisi benim anatol ile bir bağı yok klanın içinde oyuncuları olabilir veya oynayan bir sürü dede oyuncusu olabilir sizin klanınızda da olan arkadaşlarımız var mesela yani bu söylem yanlış bir kere söyleyeyim DEDE ismi kesinlikle anılmasın rica ediyorum. Dede klanı benim ve yönetim kadromun kurmadığı hiç bir dünyada oynamaz. Bir gün dede klanını kurarsam tekrar haber veririm ve herkese de gereken cevabı verebilecek potansiyelde biriyim az çok benim kişiliğimi tanıyorsun.
bilader unuttunmu ya arkadaş sekizinci holdingini kurmuş o yüzden çok meşgulmuş kesinlikle okulu geçen hafta başlamadı
Yedin tabi küreği hoşuna gitti kerata seni jdjdjdjdKUREKCI OZGUR SENIIIIII
8 az oldu birader. Buradan da ne kadar vizyonsuz olduğun ortaya çıkmış oldu. Abartmaya çalışırken bile beceremiyorsun seninle bi seans yapalım da aklın başına gelsin hdjdjd kartvizitini yollayabilirsin özeldenbilader unuttunmu ya arkadaş sekizinci holdingini kurmuş o yüzden çok meşgulmuş kesinlikle okulu geçen hafta başlamadı
lütfen saygıda kusur etmeyeasdafjnlaksnfoalsnfkasolfasf
özgür efendiye saygıda kusur etmeyin kendisi çok büyük bir adam olduğu için 8 işletme sahibi olmayı az görüyor8 az oldu birader. Buradan da ne kadar vizyonsuz olduğun ortaya çıkmış oldu. Abartmaya çalışırken bile beceremiyorsun seninle bi seans yapalım da aklın başına gelsin hdjdjd kartvizitini yollayabilirsin özelden
Rica ediyorum bana somut şeylerle gel. Kartvizit bekliyorum. Bir de asgarinin 5 katını bana layık gördüğün için çok teşekkür ederim hsjdjözgür efendiye saygıda kusur etmeyin kendisi çok büyük bir adam olduğu için 8 işletme sahibi olmayı az görüyor
gel bakiyim hem kendi kliniğinde çalış hem 2işletme daha idare et üstüne bahçe ve muz serası ile ilgilenecek adamları ayarla göreyim kim ne beceriyorsana patron tavsiyesi vereyim senin bir altında çalışana dahi güvenme nede olsa yapıyor deme işinin ehli olsada başında dur
fırın devralırsam usta olarak seni istiyorum gelirsen söz aylık asgarinin 5 katı + sigorta verecem maksat şu foruma girecek vaktin olmasında rezil olma)
birde benim büyük oğlan liseye başladı onada güzel bir pide yapıp üzerine susamlarla H.O yazarsan çok iyi olur ustam
bak sana abi tavsiyesi biraz dikkatli oku önüne gelen sözleşmeler ve ticaret antlaşmalarında en küçük ayrıntıya kadar okuOo bir de sigorta onu görmemişim djdjjdj küreğim hazır fırını göster geliyorum shahhshshshsjsjs
Olur olurbak sana abi tavsiyesi biraz dikkatli oku önüne gelen sözleşmeler ve ticaret antlaşmalarında en küçük ayrıntıya kadar oku
ağlatmaktansa küçüğümüze nasihat verelim ki bazı hataları yapmasınOZGUR OGRETMENLERIN KIZMASIN BAK COK TAKILMA FORUMDA BASLADIN YINE LAF YETISTIRMEYE CALISMAYA.. SONRA AGLAMA YINE
MAGDUR EDEBIYATI YAPMA
![]()
Keşke haber verseydi beraber giderdik kafa dengi birisiyle tekrar gezmek isterdim pavilyayı gezememiştik özgürümle nasip olurduadam italyada geziyo siz burda forumda giydiriyonuz@KMKZ Wolf of the Seas italyadan ses ver şsdkfşsdkfş
Çok sıkıldım senden lütfen gider misin ?OZGUR OGRETMENLERIN KIZMASIN BAK COK TAKILMA FORUMDA BASLADIN YINE LAF YETISTIRMEYE CALISMAYA.. SONRA AGLAMA YINE
MAGDUR EDEBIYATI YAPMA
![]()
Ezequiel abinle sen Ege’yi gezersin ancak djdjdjjd yav bi sal beni kendine takmaKeşke haber verseydi beraber giderdik kafa dengi birisiyle tekrar gezmek isterdim pavilyayı gezememiştik özgürümle nasip olurdu
Sonraki abroada haber veresin özgüru beraber gidiyoruz ezequiel abinde gelir
Olm ne yapışkan ne illet bir şeymiş bunlar awadam italyada geziyo siz burda forumda giydiriyonuz@KMKZ Wolf of the Seas italyadan ses ver şsdkfşsdkfş