1 vs 1 çok az olmaz m
ilk ben sana meydan okuyorumYeni planlamalar olabilir bu konuda kişiler forumda atışacağına ekipler er meydanına çıksın diye
Sonucu belli olan bir meydan okumayı kabul edememilk ben sana meydan okuyorum![]()
Sonuç derken senin benim köyündeki tek bir askerin burnu kanamadan kabetmense tamam ama aksi bir sonuç düşünüyorsan zor hatta imkansız rüyanda bile göremezsinSonucu belli olan bir meydan okumayı kabul edemem![]()
A.slmSelamlar
Benim dayımın çocukları mermiye kafa atıyor diyorsunSonuç derken senin benim köyündeki tek bir askerin burnu kanamadan kabetmense tamam ama aksi bir sonuç düşünüyorsan zor hatta imkansız rüyanda bile göremezsin![]()
Benim sözümden böyle bir düşünce nasıl çıktıysa artık, ben sadece karşımdakini oyununu biliyorum o yüzden böyle yazdım. 7/25Benim dayımın çocukları mermiye kafa atıyor diyorsun![]()
Oyununu çok görememişsindir deBenim sözümden böyle bir düşünce nasıl çıktıysa artık, ben sadece karşımdakini oyununu biliyorum o yüzden böyle yazdım. 7/25![]()
1ay daha var o raund açılmasına hiç mi tarih bilgin yok senin olur mu burda şimdi çamur atiyon sendebizim tr serverinde tas kayıp. Ya round açmayı unutan başka bir server var mı acaba ?
planlı roundlarda 4 mart(dün) olan round duruyor![]()
Benimle savaşmadığın o kadar belli ki… Bir bardak su içene kadar, o bardak bitmeden köyünü alırım. Ekranda da Efsane tarafından tahtınıza el konulduOyununu çok görememişsindir dezaten speed farklı bir dünya her oyuncunun speed te başarılı olması kolay değil. Kalbin sağlam olmalı speed oynayacaksan
![]()
Bir gün şartlar eşit olursa deneyebiliriz bunu ama şuanda şartlar eşit değilBenimle savaşmadığın o kadar belli ki… Bir bardak su içene kadar, o bardak bitmeden köyünü alırım. Ekranda da Efsane tarafından tahtınıza el konulduyazar . Yeni özellikleri sabırsızlıkla bekliyoruZ. Yine
Yarın varNisan ayı için speed round yok mu ya![]()
Nisan ayı için speed round yok mu ya![]()
Evet gördüm. Forumda da paylaşılması güncel tutulması önerimdir