Muhabbet Köşesi

• Konuyu başlatan DeletedUser36909
  • Başlangıç tarihi
Benim sözümden böyle bir düşünce nasıl çıktıysa artık, ben sadece karşımdakini oyununu biliyorum o yüzden böyle yazdım. 7/25 :)

eksen

Oyun Destek Ekibi
Klanlar Takımı
Kıdemli Oyun Moderatörü
Benim sözümden böyle bir düşünce nasıl çıktıysa artık, ben sadece karşımdakini oyununu biliyorum o yüzden böyle yazdım. 7/25 :)
Oyununu çok görememişsindir de :) zaten speed farklı bir dünya her oyuncunun speed te başarılı olması kolay değil. Kalbin sağlam olmalı speed oynayacaksan :D

bizim tr serverinde tas kayıp. Ya round açmayı unutan başka bir server var mı acaba ?
planlı roundlarda 4 mart(dün) olan round duruyor :)

Oyununu çok görememişsindir de :) zaten speed farklı bir dünya her oyuncunun speed te başarılı olması kolay değil. Kalbin sağlam olmalı speed oynayacaksan :D
Benimle savaşmadığın o kadar belli ki… Bir bardak su içene kadar, o bardak bitmeden köyünü alırım. Ekranda da Efsane tarafından tahtınıza el konuldu :) yazar . Yeni özellikleri sabırsızlıkla bekliyoruZ. Yine

eksen

Oyun Destek Ekibi
Klanlar Takımı
Kıdemli Oyun Moderatörü
Benimle savaşmadığın o kadar belli ki… Bir bardak su içene kadar, o bardak bitmeden köyünü alırım. Ekranda da Efsane tarafından tahtınıza el konuldu :) yazar . Yeni özellikleri sabırsızlıkla bekliyoruZ. Yine
Bir gün şartlar eşit olursa deneyebiliriz bunu ama şuanda şartlar eşit değil :) verdiğin tüm komutları istediğim an iptal edebilirim bir bakmışsın köyü fethetmeye çalışırken köyün fethedilmiş suyuda sonra içersin üstüne rahat rahat stressiz :)