Mario arkadan vurunca Biz

Ömerylmz

Milis
@Sinanss34 Dostum istatistikler burada, yani bunları söylerken yüzünüz de kızarmıyor gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum :) Ayrıca sizin aldığınız köylerin alayı banlı hesaplardan aynı anda word 3 ve 5'incisi ban yedi bizde, max yapabildiğiniz bu oldu. @Scofii61 hesabına neyiniz var neyiniz yoksa geldiniz 8 köy alabildiniz. Bot, script kullanmayın ban yemeyin, ben neden yemedim ban. Gereksiz laf kalabalığına gerek yok, hee bir de bizden herhangi birinin oyunculuğunu eleştirebilecek çapta da malesef değilsin :( İyi geceler.

alay.PNGcızzz.PNG

*BELEŞÇİ*

Acemi
ben kısa bir özet geçeyim sizede unutmuşsunuz büyük ihtimal.en büyük başarısı soa ban yediğinde hesap silden geri dönmek olan ve sadece kendi haritasını oynayan klana yarıya yakın kapama verilince millet saldı köy toplamayı bıraktı.ortalık pasif kaynıyordu sizin lafınıza güvenip adam yerine koyanlara cezayı güzel kestiniz.oyuncu savaş ister herkesin eline sağlık ama kıvırmayan suçu klana atmayan delikanlı liderler seçerseniz kendinize daha hayırlı olur sizin için.(zamanında gidemedik eko dedim bunlar döner bize vurur toplayalım diye de kısmet değilmiş)

Çok farklı mevzu da konuşmayacağım klanlar yönetimi gerekli cezayı da kesti o zaman gerekli kişilere ayrıca şu da var op yerken bizden yardım isteyip tüm klanı size bağlayalım gibi muhabbetler de dönüyordu belki haberiniz yoktur oynayan oyuncu yok hesaplarda gibi muhabbetler dönüyordu ama neyse yine de herkezin emeğine sağlık oyundur bu nihayetin de kazanmak da var kaybetmek de

-chaVo-

Acemi
İlk barbara düşen adam konuşmasın :D Arkadaşlarına sor bakalım benim açıklamadığım hiç bi durum yok seni tanımam etmem beni tanıyanlar bilir konuyu o kadar emek verip para harcadığım hesabı size toplatmadım diye Truvada olduk :D alıştınız bedava köy almaya savaşınca zor geldi :D

Ömerylmz

Milis
sizden ricam kapatma klanının adını storm yapın onun sayesinde buralara kadar gelebildiniz :) mesele sadece soa değil iki kere opa çıktık ikisinde de ban attı kaç tane hesaba komutlar geri döndü.oyunculuğunuza birşey diyemiyorum kötü veya iyi diye çünkü görmedim.86 sizin olsun hakkınızda söylenenleri doğrulayıp insan kaybettiniz sadece

-chaVo-

Acemi
Sizin ayartmaya çalıştığınız ya da satın aldığınız adamlarla karıştırma adaşımı sino :)

Herkesi kendileri gibi görmeye bayılıyorlar ya :)
Anlatsanda anlamaz adaş. sinan bi sen konuşmadın benle geri dön diye tebrik ediyorum seni ama ilk hesabı senin silmene bi tık üzüldüm daha karpuz kesecektik kardeş. Çok şükür maddi durumumda yerinde işe ihtiyacın varsa maaşa bağlayabilirim seni :)

Sinanss34

Yasaklı
javelincim anlık bunalmayla samimi gördüğü için kenan size söylenmiş o an nerden bilsin koz olarak kullanacağınızı.haticeye değil neticeye bakmak lazım kazanma şekliniz bana terste gelse siz kazandınız tebrikler.geriyor beni çoluk çombalakla boş muhabbet uzadıkça uzuyor daha yazmıyorum.

chambazz

Acemi
Bütün ekipleri tebrik ederim(*Maydonozcu* hesabının global ban yemesinde parmağı olan kişiler hariç) .Bizim açımızdan gayet güzel bir savaştı.Cezalardan dolayı ufak tefekler sıkıntılar yaşasakta üstesinden gelmeyi bildik.Kendi ekip arkadaşlarımı özellikle kutlarım.

Son düzenleme bir moderatör tarafından:

Oquzhanpasa

Acemi
SOA silmeseydi mevzusu halamın 3 bacağı olsa dayım olurdu 5 ay öncenin mevzusunun altından bi çıkıp gelin bugünü bir konuşalım sizinle. Dost eli gibi dar zamanda elini uzatıp, satın aldığı hesaplarla masa başında 4-1 kapatma koparmakla olmuyor bu işler. Biz saldık pasife geçtik vs. vs. ayaklarını da geçmek lazım salmadan öncede istatistikler ortadaydı. EFT ve Havale ile maks geleceğiniz yer buraya kadardı. Sen biz bu kadar dünya başından bu yana 10 kişi oynarken gelip aldığın hesaplarla 50'lere 100'lere güvenip 4-1 anlaşma yapmaya kalkıp o 1'i de bağışlıyor gibi takılırsan kafana vururduklarında alırsın 3'ün 1'ini. Bana koordinat ver ceza olmayan bir hesaptan aldığınız 10 tane koordinat ver göreyim. Savunma puanın klan olarak saldırma puanından neredeyse 200m fazla o kastığınız saldırganların çoğunu da cezalı hesapların içerideki kamilerini vurmaktan. Şu savaş boyunca bizim gibi tek köye 150 kami vurup ağzına vura vura açmışlığın mı var Scofi hesabına binlerce kami geldi sadece cezalı olduğunda köy aldın Haydara op yaptım 200 köye geldin aldığın köy yok. Bizden cezalıyken aldığın köylerde bile biz ooo bedava katlama diye dalga geçtik aramızda. Önce o oturduğun masada dostluk yapacaksın şark kurnazlığını bırakıp sonra gelip burada hesap soracaksın. Ben zaten dünyayı kapatırım dedikten 1 ay sonra silmeniz zaten her şeyi gösteriyor. Arkana aldığın kalabalığa ve stratejik üstünlüğe güvenip masa başlarında kıstırırsan iş meydana çıkıp savaşmaya döndüğünde 1 ayda erirsin. Ek olarak adamlık şöyle böyle yapıyorsun 50+ kişi 10 kişiye kafa tutamadığın yerde eyvallah beyler demeyi de bilmek lazım. O gece dc'de dedim yine diyorum 4+1 dost anlaşması değil şark kurnazlığıdır, masa başında dünya kapatılmaz gir istatistiklere nasıl kapatılır gör herkesin eline sağlık.

Sinanss34

Yasaklı
Güzel kardeşim uyuşturucu mu kullanıyorsunuz.ban yiyen ve pasiflerden kastın o istatistigi hesabımın yarısına yakını sınırdı benden köy mü alabildin sizden aldıklarım dışında ya da asker mi yakalayabildin o kadar komuta.3-5 komuta kami yakalatan adamlar oyunculuk konuşmasın burda.Benim huyumdur hesabım açıksa girmeden duramam baktım saldık izleyecegime hesap sildim.hainlikle kazandınız onu tebrik ediyorum kesinlikle oyunculuk görmedim bu w de sizin ekipten

Sinanss34

Yasaklı
Kapama konusuna gelincede wnin 4te birine hakim birine verilen hak fazlaydı bile onuda haketmediginizi görmüş olduk.

Oquzhanpasa

Acemi
Kapama konusuna gelincede wnin 4te birine hakim birine verilen hak fazlaydı bile onuda haketmediginizi görmüş olduk.
Doğru mu anladım diyorsun ki W'nin 4/1'ine sahipken 2 ayda çok iyi katlama dönüp emek verip geliştiniz o kadar geriden geldiniz sonra 25 günde de bize sil yaptırdınız? Biz neymişiz be beyler teşekkürler bu iltifatın ve oyunculuğumuza olan övgün için.

-chaVo-

Acemi
Tamam sinancım artık uyanabilirsin bi elini yüzünü yıkayıp gelde öyle konuşalım zannediyorum hesap silmek vücudunu yöneten bazı organlarına zarar verdi. Bu dünyadaki en iyi oyuncuda sensin kardeşim bunlar boş yapıyolar sallama sen çok fazla :)

chambazz

Acemi
Yenilmişlik psikolojisi işte

Güzel kardeşim uyuşturucu mu kullanıyorsunuz.ban yiyen ve pasiflerden kastın o istatistigi hesabımın yarısına yakını sınırdı benden köy mü alabildin sizden aldıklarım dışında ya da asker mi yakalayabildin o kadar komuta.3-5 komuta kami yakalatan adamlar oyunculuk konuşmasın burda.Benim huyumdur hesabım açıksa girmeden duramam baktım saldık izleyecegime hesap sildim.hainlikle kazandınız onu tebrik ediyorum kesinlikle oyunculuk görmedim bu w de
10 oyuncunun istatistiği sizin 5-6 klanının toplam istatistiğinin zaten 2 katıydı
Bu dünya başından beri hep böyleydi zaten