Bla bla blaaaa.. Sana okadar çok özeniyorum ki DOSTUM. sen ne yaparsan yapmaya çalışıyorum çok büyük hayranınım.. özellikle aradım buldum seni ve resmini çaldım neden çünki bende senin gibi işsizim DOSTUM......o bu degilde sen de benim kullandığım profil resmini kullanmasan iyi olur dostum
Ben galakside güneş gibiyim Bayram. Yakarım bu gezegeni yakarııımmm tt2fovorom emin başarılar emin tt2![]()
w19daki preformansını gösterirsen ilk başta pressman sonra da bütün galaksiyi topla tt1 tt2
![]()
![]()
Geç kaldınız geçen postlarda patladıgımı belirttim. Ayrıca bunun eyi burası mı ? Savaş raporları bölümünde açın konunuzu orya koyun. Gayet güzel kestiniz bari elinizde patlamasın
can ikinci isim mi yoksa soyadın mı?Ata ile Can ayrı![]()
Eyvallah kanka, cansın =)Los Galacticos klanına basarılar gönlüm onların bu kutlu savastan galip cıkmaları hepsi iyi oyunculardan kurulu bunu herkes biliyor en basta da recep kardeşim presman varsa skntı yoktur iyi oyunlar![]()
valla her türlü konu da herkese savaş ilan ederim,tartışırım,söverimBayram çıldırdı kendalasavaş ilan etmişBize diplomasi teklifiyle geldi.
Köyüme nazar değdireceğniz lan![]()
Ben galakside güneş gibiyim Bayram. Yakarım bu gezegeni yakarııımmm tt2
gerçekten benim dramım olarak mı görüyorsun bunuhasanın dramıgerçı bende patladı dun
https://tr34.klanlar.org/public_report/d6fdb43843602fc10b86da68e039c364