Blood For Blood
Ziyaretçi
niye ünlemli konusuyon kiBirbirinize karşı üslubunuza dikkat edin aranızdaki sorunları özelden halledin!
niye ünlemli konusuyon kiBirbirinize karşı üslubunuza dikkat edin aranızdaki sorunları özelden halledin!
Komik olma Allah aşkına bizden başla yapan 1 kişi bile yokGALAKS klanını baştan berı tebrık edıyorum zaten ekıp çok ıyı dostlarımız da var orda hasan ıyı ekıp toplamıs emek sarfetmış çok güzelde yapmıs sadece hesaba benı katmamıs bu oyun savas oyunu sıze karsı tum kıta sava gırdı dıyorsun napsaydık bırakalımda gelışmenızımı bekleseydıksızde bellı baslı 3 4 kısı kaldı adam gıbı ordusu kalan onlarında yakında keserız bıletlerını ondan sonra zaten bırakıp gıdersınız yada kalır zaman kaybedersınız
sımdıden daha 10 dan fazla bastan basla apan var sızden gırdığımız bastan basla yapıyor
sızdekı çoğu kısı 10 15 20 k premıum ıle oynadı bızde premıum harcayarak oynayan 1 2 kısı bıle yok preyle yaptığınız askere tecrube dıyosunuzneyse tartısmaya gerek yok burda tartısmak boşa oyunun hakkını verıp savaşımıza bakalım savas sonu zaten herşey ortaya çıkar
![]()
o bu degilde sen de benim kullandığım profil resmini kullanmasan iyi olur dostumBu muhabbet eşkiyanın her girdiği sw'de Dünya - Eşkiya savaşı başlıklarına dönmeye başladı birbirinizle tartışarak bi yere varamazsınız askerinle kuramadığın üstünlüğü klavye başında kuramazsın..
Benim kimse ile bi sorunum yok herkes yaptığı eleştirilere dikkat etsin defalarca rakiplermize saygı duydugumuzu söyledik defalarca başarılar dedik ama karşı taraflardan yeteri kadar gereli hassasiyeti göremiyoruz.Birbirinize karşı üslubunuza dikkat edin aranızdaki sorunları özelden halledin!
hadi ordaanoooooo şamarlarım diyoooo![]()
oooooo şamarlarım diyoooo![]()
hadi ordaan![]()
asker kaçırdı prensman gırdıkde dun bakalımfovorom emin başarılar emin tt2![]()
w19daki preformansını gösterirsen ilk başta pressman sonra da bütün galaksiyi topla tt1 tt2
![]()
![]()
o kendı başına ımparatorluk kurduyapıcak nbir şey olmayınca biz :SS: inşallah oğuzun köyü 8.2 deprem tarzında yıkarlar :S :S zzDtt2
Kanka ne bu hep asilik az sakin olBenim kimse ile bi sorunum yok herkes yaptığı eleştirilere dikkat etsin defalarca rakiplermize saygı duydugumuzu söyledik defalarca başarılar dedik ama karşı taraflardan yeteri kadar gereli hassasiyeti göremiyoruz.
Konu ile alakalı diplomasi ile ilişkisi olmayan 4. 5. Şahıs kişiler geliyor laf olsun torba dolsun diye post kasıyor
kimse ama kimse kusura bakmasın ama Ben mensubu olduğum klana haksız yere laf söyletmem. Laf söyleyenlerin haklı olduğu yanlar varsa eyvallah heyhat sırf bazı kesimlere yandaşcılık yapanlarada tahamül etmiceğiz.
yok knka değmez nazar keske değse sonuc olarak karısıdasın kenksBayram çıldırdı kendalasavaş ilan etmişBize diplomasi teklifiyle geldi.
Köyüme nazar değdireceğniz lan![]()
Oğuz duydum ki küfür den seni banlatip bir gece koyunu alacaklar misBayram çıldırdı kendalasavaş ilan etmişBize diplomasi teklifiyle geldi.
Köyüme nazar değdireceğniz lan![]()
kendalOğuz duydum ki küfür den seni banlatip bir gece koyunu alacaklar misbenden duymadın tt2