KURALSIZLAR-AZTEK World Kapaması

Y4LN1ZBAR0N

Milis
007 YIRTIK BALON

0 Operasyon
0 Rakip Köyü
7 Kolay Dünya Kapaması
350 aztek köyü rakip saymak isterseniz xd
:) Dünya kapamak isteseydim 57 - 87 kapatırdım zaten.

SİZİN CV:
Full para
Full hesaptan hesaba gezme
Full truva atmak
Full modlara ağlamak
Sonra da kaçmak ..

Rakip olarak değil içinizde oynadığımdan da biliyorum sizinle iki w oynadım ikisinde de bırakıp kaçtınız, kat be kat fazla olduğunuz soa yenemediniz, diğerinde de RM truva yediniz diye ertesi gün oyunu bıraktınız.

ChapeL*

Yasaklı
Aztek isim başarı ödülü de almış güzel güzel sen istediğin kadar oyun oynamasi için uğraş haritayı kilitle pushinglere ceza vermezsen millet bir şekilde yolunu bulur ortak kapatır. @Mr.Storm

Karamazak

Yasaklı
Tebrik ederim.
Bu forumu takip etmek oyunu oynamaktan daha zevkli. Çok değil bikaç haftadır takipteyim konuları, her w için bi belgesel çekilir youtube'da güzel izlenir. Vakti olan tarafsız biri her w yapılan entrikaları truvaları savaşları hikayeleştirip işlese film gibi outurp izleriz :)

Türlü ihanetlere uğradık, can evimizden vurulduk ama düşmedik.

Bu dünya sabrın ve emeğin mükafatıdır.

NFS klanının dürüst oyuncularına selam olsun; onlar kendini bilir.

Bütün umutların kaybolduğu günde “Bu haritadan çıkacağız.” sözüyle başladık ve geldiğimiz noktada inancını kaybetmeden mücadele eden tüm klan üyelerimizi ve “Bu dünyayı NFS’ye bırakmayacağız.” diyerek yanımızda duran Aztekli dostlarımızı gönülden tebrik ederim.

Vurguncular*

Acemi
Aztek klanına tebrikler.

Adamlar kolay olanı yapıp hesap sil yapsalardı dünyayı nfs kapatıyordu.

zor olanı yapıp savaştılar. emeklerine sağlık

BlackSea61

Kılıç Ustası
oynayan herkesin emeğine sağlık. Günümüzde eskisi kadar oyuna zaman ayırmanın güç olduğu ve hep aynı isimler arasında oyunun döndüğü bu dönemde emek veren herkese saygı göstermek gerekli. Gördüğüm kadarıyla oyunu yıllardır götüren oynayan oynatan kişiler hep aynı kişiler. Katkı veren herkese teşekkür ederim. Dünyayı kapatan ekibi de tebrik ederim.

Sezen8853

Yasaklı
Tebrikler beyler.oyunda hala böyle hırslı,hevesli ekiplerin olduğunu bilmek çok güzel.

Y-Byzd

Acemi
Aztek isim başarı ödülü de almış güzel güzel sen istediğin kadar oyun oynamasi için uğraş haritayı kilitle pushinglere ceza vermezsen millet bir şekilde yolunu bulur ortak kapatır. @Mr.Storm[/USER
[/QUOTE]
Agshdhsjsj haritayı kitlemişte bla bla bla zaten pushinglere ceza verildi diye sildiniz bücür abinizin aldığı hesapları topladın diye kendini savaşmış felan mı sandın
[USER=75104]@19burak05
ile birlikte tebrik edin bakayım Kuralsızları :)[/USER]