Koca Yürekli Kendo

  • Konuyu başlatan DeletedUser14924
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser61632

Ziyaretçi
Öncelikle düşman klandan birisi ile dost olmanın koz gibi konuşulmasının mantığını anlamadım. Armut ile muhabbetimiz var ama adam gitti benim kale yapcam diye destek yığdığım köye 10 kami harcadı gitti köyü aldı. Savaş ayrıdır muhabbet ayrıdır. Klanındaki kobanecileri görüp sessiz kalmadığı için benim gözümde değerli bir insandır.

Klanımı tebrik ediyorum. K45 de vahşi bir savaş verdiler köy kaybettiler aldılar ama pes etmediler. Biz k46 da 2 kami 4 mis rahatça topladık ankara297 dışında ara yapan bile olmadı

Nop katılmasa şöyle olurdu,şu olmasa bu olurdu vs bunlarin geçerliliği yoktur,karşılıklı tahmin yurutebilirsin tabi ama olmayan olayı olsaydi diye düşünüp insanları bastırmaya çalışmak çok mantıksız :)
Nogayın nin attığı kamilerin arkasına mis atarken oyun gayet güzeldi. Delü klanı bir kere op yaptı,neden bu mızıkçılık
 

DeletedUser60961

Ziyaretçi
Kendi icimizdeki arkadaslar diyosun. Hesap sildigimiz dk sa yaptiniz adamlari sen daha ne konusuyosun. Hikaye okuma buralardan.


Ne yapmamızı bekliyordun anlatsana biraz. Ben bu tur olayları cok gordum. Bi klan siler kalanlarda ya yeni bi oluşum kurar ya da baska bi klanın çatısı altına girer. Bu her zaman boyledir. Biz de jopcular olarak yolumuza devam ediyoruz. Kendi diplomasimizi kendimiz yapacağız elbet. Sanki bunu ilk defa yapan bizmişiz gibi suclayıcı bi ithamla yazmanın arkasındaki mantığı bulamadım ?
 

DeletedUser53074

Ziyaretçi
yav bizim klanın oyuncuları polemiğe girmeden konuşmayı beceremediniz gitti ayıptır yav. bakın beni izleyin :)
öncelikle selamlar. ben oyunda enese ait olan ama gittiği yere kadar bakayım diye aldığım moussawa hesabındaydım. 9 ağustosta kuzenim vefat ettiği için aniden hesabı bırakmak zorunda kaldım, döndüğümde bizimkiler oyunu bırakmıştı. eğer geçmiş sayfalarda bizden davet istiyor diye dalga geçilen oyuncu enes ise dalga geçmeyin. çünkü gerçekten onluk bi durum yok. size düşmanlık falan yapmadı yani. savaş anlarında hesapta hep ben vardım.
ben galaxy ile çok fazla savaşamadım. parcewall hesabından çok köy aldım ki pasifti sanırım. sonlara doğru da antidepresana yapılan opta yer aldım ancak o da pasifti heralde (şansımı seveyim). ki sadakatler sağolsun boşa uğraşmış oldum o kadar :) dotaylamadan bikaç köy aldım-verdim. bunlar dışında sınırda bikaç kez birbirimizi yokladık ve zevkli bi savaştı. keşke sambounun, serdar abinin falan bölgesine daha yakın olsaydım da biraz daha zevk alabilseydim oyundan. neyse.
önce bizimkileri eleştireyim:
- kendal, rakip haklı kardeşim. ben her seferinde sana böyle çekirge sürüsü gibi girmeyelim diyorum dünyaya ama dinlemiyorsun. tanımadığımız etmediğimiz, mesaj attığımızda 5 gün sonra cevap veren, çoğu zaman ona dahi tenezzül etmeyen adamları getirip bela ediyorsun bize. al işte bak onlarda kurtaramadı bizi :p halbuki onlarla diplomasi yapacağına direk savaş açsak böyle bitmeyebilirdi belki. daha çok köyümüz olurdu dimi :)
- aykocum, şimdi bu mesajı okuyup wp den küfretme ama :) rakibe çok fazla sitem etmeni gerektirecek bi durum yok. savaştın, çok da güzel savaştın, bence hesaba geçtikten sonra bölgede fark da yarattın ama buraya kadarmış demekki. ha belki sana ve bölgedeki diğer oyunculara yardım edebilecek bikaç kişi daha olsa bundan çok daha iyisini de yapardın ama olmadı. boşver. rakip bikaç seviyesiz yorum dışında seni tebrik etmişken, sen de tebrik edip geç.
- furkan, bu kadar sivri konuşmaya gerek yok. oyunda rakibiz düşman değiliz kimseyle.
galaxy klanını şahsım adına tebrik ederim. ilerde nop savaşında da başarılar dilerim. favorim sizsiniz :)
- onmylove, adam dünya birincisiydi ve hep öyle kaldı savaş boyunca. amasız fakatsız tebrikler
- dotaylama, klan profiline yazdıklarına katılmasam da -street fighterda ve halı sahada çok iyiyimdir, tavlada da fena değilim hani- :) o köy aldığım zaman attığın kilidi hiç unutmayacam ne gerek vardı yani :(
- autocad, oyunculuğunla alakalı yorum yapacak kadar tanımadım ama ben enes değilim dediğimde bana yalancı muamelesi yapman hoş olmadı.
- melfinder, oyunculuğunla alakalı yorum yapacak kadar tanımadım ama darbe girişimi gecesi nerdeyse birlikte sabahladık. endişelerimiz ortaktı. muhabbeti güzel insan.
- yine darbe gecesi -serdar abinin hesabından mis atıldığını kesinlikle bilmeden- bana feyk çıkınca kendilerine ya yapmayın böyle bi durumda oyunla uğraşmayalım diye mesaj attığımda seviyesiz cevaplar veren arkadaşlar size de tebrikler. (bize diyonda senin oyunda ne işin var demeyin telefona her dakka bildirim gelince dayanamadım yazdım)
- aynı şekilde o gece bizden de rakibe saldırı çıkan arkadaşlar size de tebrikler (!)
güzel savaştı bitti. diğer dünyalarda tekrar görüşmek üzere. esen kalın efem
 

DeletedUser60620

Ziyaretçi
Koca Yürekli Kendo mu :p civciv yürekli kendo diyin siz ona o anlar civciv :D
 

Çöpenigseg

Kılıç Ustası
Tepki puanı
378
aga bee bir zamanlar kendal vardı, hiç beraber oynamadığımız için şanslıyım sanırım ama bırakmasına üzüldüm. iyi adamdı
adına başlık açılan tek adam olabilir, o derece :)
 
Üst