Tebrik ederim. Çok uğraştırıyorsun. Oyunculuğuna bu güne kadar asla laf etmedim. Laf ettiğim şeylerde haklıyım tartışılmaz50 kişiye karşı 150 kişi olsun o kadar.
100 kişi 1 oyuncu edemedik diyelim biz ona.100 kişi 1 ADAM edemediniz sonra dediniz bu ADAM bize 3 beden büyük böyle olmayacak etrafa gidelim.![]()
Teber mi kaldı kardeşim hesap sildikHocam teber + keyif unutulmuş.
Başarılar
Teber mi kaldı kardeşim hesap sildik
Beyler bu akşam op yapmayın hastanede ufak bir işim var 12ye kadar müsade. Gece yapabilirsiniz.
oyyyyyRealite bu hocam. Attığın istatistik sizi nasıl ezdiğimizi gösteriyor.
Sıra İsim Fethedilen köyler Kaybedilen köyler Saldırırken yendiğin rakipler Savunurken yendiğin rakipler Desteklerken yendiğin rakipler 1 İttifak 76 22 4.589.524 2.002.750 883.903 2 Rakip 22 76 1.677.807 5.683.761 2.139.838
Geçmiş olsun. Sıkıntı yoksa devam dimiEyv hocam döndüm devam.
Devam devam sağolun. Biraz gelin bu kadar korkmayın kesimde sıralama düşcem yoksa.
İki üç tane kami sallayan hesaplarımız varsa içerde onlarda seni pek irdelemezSilmediniz araştırmanı öneririm
kanka bana 2 mayısta mesaj atacaktın bekledim ama atmadın üzdün beniİki üç tane kami sallayan hesaplarımız varsa içerde onlarda seni pek irdelemez
"Yalnız, biliyor musun ? Ben hastayım, bu hastalık şey… Unutuyorsun. Herkesi, herşeyi unutuyorsun. Kafanda ne varsa silinip gidiyor, .kanka bana 2 mayısta mesaj atacaktın bekledim ama atmadın üzdün beni
hoca köyündeki savunmalar siliniyor sen napıyorsun hala orda klanına yardım etsene bu gidişle savsız kalacak köyün siliyoruz askerleriniziDevam devam sağolun. Biraz gelin bu kadar korkmayın kesimde sıralama düşcem yoksa.