DeletedUser57822
Ziyaretçi
... geliyorum hadi beni boğun
Glu glu glu
... geliyorum hadi beni boğun
Gel kardeşim. Allah'ın selamıyla gel. Önce misafir ol. Biz sen boğulmayasın diye elimizden geleni yaparız. Ama yok illa boğulacam dersen başkasına sarılıp onu da aşağı çekmeGlu glu glu
Aaaa şimdi raporları gördüm sen zaten dipten yazıyormuşsunGel kardeşim. Allah'ın selamıyla gel. Önce misafir ol. Biz sen boğulmayasın diye elimizden geleni yaparız. Ama yok illa boğulacam dersen başkasına sarılıp onu da aşağı çekme
Eğlenceli sohbet her zaman arkadaşlık getirir. Neticesinde bir şekilde isimlerimizi duyuyor ve kaynaşma oluyor. Başka dünyalarda birlikte aynı KLANda oynama şansı doğuyor.
Lütfen hem KIZIL hem de SHIELD klanındaki arkadaşlar.Daha sakin olup daha güzel sohbet yapabiliriz.
Herkese başarılar. İyi oynayan kazansın
Sen de ne kadar iq var acaba merak ettimGüzel kardeşim senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğunun aynı yerde kesişmesine rağmen algılamamakta çok isyankarsın
I ıh yapma işte olmuyor . Ya iq nu yukarılara cek , ben durumdan eğlence cıkarabiliyorken sen de bunu dene ya da yorum yapma sus =)
Elinde fener öğle vakti dolanan diyojen gibiyim "Adam arıyorum"
Sen de ne kadar iq var acaba merak ettim
İsmail abi esprileri yaparak mı iq'nu yukarı çıkartıyorsun. Git biraz daha Leyla ile Mecnun izle.
Düzgünce gelin sağlam savundunuz diyin. Ne güzel karşı oyuncu iyi saldırdınız demiş
Ama bu inşallah başlangıç olur bizim için. İnşallah Kızıl'ı bu savata yeneceğiz.
Eşit olur aklın kalmasın recep ama eşit olursa kızıl acımazShield e başarılar dilerim şartlar eşit olursa yenicenizi düşünüyorum
sana da bir sorum olacak arkadaş , oyundaki nick nedir ?Shield yöneticileri savaş istatikleri paylaşsında gözümüz gönlümüz açılsın. Hatta raporlarını da. Shield ekibini tekrar tebrik ediyorum. Çok iyi oynuyorlar.
Hayır biz yek oyuncusunun savunmalarını kesmek zorunda mıyız putinciğim neden öyle şeyler oluyor sen Putinsin bilirsin. Trump olsa bilmez ama sen bilirsinEşit olur aklın kalmasın recep ama eşit olursa kızıl acımaz
46'da yokum. 44'de oynadım 42'de oynadım 43'de oynadım.sana da bir sorum olacak arkadaş , oyundaki nick nedir ?
Madem yoksun neden bu kadar dünya hakkında konuşuyorsun bakanlık seni 46 ya mı diplomat atadı46'da yokum. 44'de oynadım 42'de oynadım 43'de oynadım.
Madem yoksun neden bu kadar dünya hakkında konuşuyorsun bakanlık seni 46 ya mı diplomat atadı
Hahaha Aynen git 46'da çılgın bir diplomat varmış ondan biraz ders al dedi hocam
Kabul etmiyorum... eee öğrencimin de bişeyler bilmesi lazım önce öyle kuru kuru ders veremem 40 fırın ekmek yemen lazımHahaha Aynen git 46'da çılgın bir diplomat varmış ondan biraz ders al dedi hocam
Sana kamu diplomasisi hakkında biraz daha destek verelim o halde
Tutmayın lan beniiiii