La Calin*
Kılıç Ustası
Tşk bize öğreteceklerin içintamam o zaman bundan sonra raporlarınızı, köy puanlarınızı falan koyarım. herkes için iyi algı yaratırım. insanlar nasıl savaşmamaları gerektiğini öğrenirler
Tşk bize öğreteceklerin içintamam o zaman bundan sonra raporlarınızı, köy puanlarınızı falan koyarım. herkes için iyi algı yaratırım. insanlar nasıl savaşmamaları gerektiğini öğrenirler
yazık sana pasdjasjdajklşsdklşasklşdklşsklşdaklşsdklşasklşdasklş çok güldüm çok masum yazmamış mı @KARAESKİ , sevinmiş garibimmmmm. e tabi arkası sıkışmıştı napsınYunanlıların en kudretlileri olan, savaş konusunda üstün becerilere sahip, meydanlarda kafa tasından kan içen SPARTALILARA ay pardon DUDELİLERE başarılar dilerim.
Ah üzümlü kekim @iNTyCoM*![]()
35639 adlı eklentiyi görüntüle
bizi hem meteorla sınır yapan hem de kendi içerisine sokan ömere teşekkürlerle
an itibariyle dude ile olan diplomasimiz bozulmuş, savaş ilanı bu akşam 22:00 itibarıyla verilecektir.
Siz şaka yapınca bişey yok@esmer.aY** ömer bunlar cidden inanmış
inanmayacaklarda napacaklar. Adamların polemiklere verdikleri cevaplar ortada abi ne bekliyosun@esmer.aY** ömer bunlar cidden inanmış
Çok agresifsin tugay sakin ol biraz oyun oynuyoruzİmalı imalı konuşma. Senin içinden geçerim bak.
Arkadaşın ne ima ettiğini anladığın da benden böyle bi talepte bulunmucağını düşünüyorum.Çok agresifsin tugay sakin ol biraz oyun oynuyoruz
Max meteor savunucusu ahahahahaha
Ya kardeş bi sal milleti artık sallamıyor kimse seni anla artık çakma olduğunda anlaşıldı bi huzur ver yav her konuda fikrin var bu kadar açık fikirli olma beynini kıskanacaklar nazar falan değer mazallahMax meteor savunucusu ahahahahaha
Yoo ben sallıyorum. Fikirleri benim için çok değerli. @*karbonmonoksit konuş kardeşim.Ya kardeş bi sal milleti artık sallamıyor kimse seni anla artık çakma olduğunda anlaşıldı bi huzur ver yav her konuda fikrin var bu kadar açık fikirli olma beynini kıskanacaklar nazar falan değer mazallah
Bursa gemlik taraflarında güzel çadır alanları var git gör derim.Arkadaşın ne ima ettiğini anladığın da benden böyle bi talepte bulunmucağını düşünüyorum.