*realdestello*
Mızrakçı
Kent klanları olarak an itibariyle Alfa klanlarına savaşımızı açmış bulunmaktayız. Öncelikle kendi ekibimize sonra rakibimize başarılar dilerim. Saygı sınırlarını koruyarak güzel bir savaş olması dileğiyle.
Katılıyorum, Kent tek opta siler yazmışlar falan ama hikaye, alfaya köy büyütmüşler bu güne kadar yazık oldu....Başarılar iki tarafa da. Kent çöp Alfa tek atar
? ne demeye çalışıyorsun anayamadım
Kent bayagı atlamış ya helal olsun ıyı sabır varmış
? ne demeye çalışıyorsun anayamadım
Köy büyütüp paslama, içinizden köy verme, taşıma işlerini siz iyi bilirsiniz diyorum. Neyini anlamadın ? Haritayı da attım o kadar.
Gerçi bi siz değilsiniz.
DUDE ve ESC de o şekilde.
YARGI için birşey diyemiyorum şahit olmadım.
Herkes birlikte KENT'in yukarı METEOR sınırına çıkması için elinden geleni yapıyor.
W özeti : METEOR-ALFA vs WORLD
Bilmeyenler için böyle büyük klana her türlü "Gel Gel" yapmanın sonuçlarını ve sessiz kalmanın sonuçlarını W71'e bakıp görebilir.
Köy büyütüp paslama, içinizden köy verme, taşıma işlerini siz iyi bilirsiniz diyorum. Neyini anlamadın ? Haritayı da attım o kadar.
Gerçi bi siz değilsiniz.
Herkes birlikte KENT'in yukarı METEOR sınırına çıkması için elinden geleni yapıyor.
Bilmeyenler için böyle büyük klana her türlü "Gel Gel" yapmanın sonuçlarını ve sessiz kalmanın sonuçlarını W71'e bakıp görebilir.
Kanka senin sanırım bazı problemlerin var o iş haritaya bakmakla olmuyor bizzat takip ettim adamlara köy paslayan falan olmadı ki bölgedeyim benden iyimi biliceksin? Adamlar tamamen barbar köylere giriyor köy paslama falan hoş laflar değil emin olmadan bu şekilde konuşmam çok saçma ve bir o kadarda boş.Köy büyütüp paslama, içinizden köy verme, taşıma işlerini siz iyi bilirsiniz diyorum. Neyini anlamadın ? Haritayı da attım o kadar.
Gerçi bi siz değilsiniz.
Bu adamların psikolojik sıkıntısı var reis, ben artık emin oldumozellıkle baktımda o ısaretlı yerdekı tum koyler barbarkardes emınmısın köy paslama mevzusunu
Kanka senin sanırım bazı problemlerin var o iş haritaya bakmakla olmuyor bizzat takip ettim adamlara köy paslayan falan olmadı ki bölgedeyim benden iyimi biliceksin? Adamlar tamamen barbar köylere giriyor köy paslama falan hoş laflar değil emin olmadan bu şekilde konuşmam çok saçma ve bir o kadarda boş.
Sen ne diyorsun Allah aşkına yameteor oyuncusu olsan neyse diyeceğim de..
ozellıkle baktımda o ısaretlı yerdekı tum koyler barbarkardes emınmısın köy paslama mevzusunu
Buraya her yazmanda koy kaybediyorsun. Sal su forumu da oyuna odaklan : )Neden sadece köy paslama işine odaklandın ?
Orada sadece köy paslama demiyor. farkındaysan.
Hatta sadece DEHŞET de demiyor.