Kayıp pıtırcıklar

Fahreddinpasha

Çaylak
Foruma ne zaman girsem Soa birilerini tokatlıyor oluyor ve her seferinde tarz değiştiriyorlar
En son gitti denilen dünyayı almışlardı şimdi direk baştan bitirmişler
Bu büyüklük can sıkmaya başladı, nerde o eski *soa çöp* sloganı :/
Belki senin gelmen lazım abi klasik gölge-pusula savaşına SOA’ya karşı vermek güzel olurdu :)

ssharingaN

Acemi
Foruma ne zaman girsem Soa birilerini tokatlıyor oluyor ve her seferinde tarz değiştiriyorlar
Ben bir ne oluyor diye bakınmaya girdim Mehmet. Bir test sürüşü yapalım istersen :)

***fenersavar***

Yasaklı
Arkaşlar üzgünüm ama bu kadro son kez 83de bir araya gelecek, iyi bir kapanış yapmak istiyoruz ama bu dünya aradığımızı ne yazık ki vermeyecek. Güzel bir jübile maçına çıktıktan sonra çoğunluk olarak adaya veda edeceğiz, bireysel olarak oynayan arkadaşlarımız illa olacaktır ama son dansımızı 83e saklıyoruz. Umarım dünyaya zevk getirecek ekipler giriş yapar bizde aradığımız zorluğu ve keyfi buluruz onlar da.

Doğru diyorsun kanka. Oynuyor olsaydım soa düşmanım olsun istemezdim :) Son zamanların en iddialı ekibi. Kendilerini tebrik ediyorum.

bolubjk*

Yasaklı
Doğru diyorsun kanka. Oynuyor olsaydım soa düşmanım olsun istemezdim :) Son zamanların en iddialı ekibi. Kendilerini tebrik ediyorum.

Kanka oyun hayatım dünyaları izlerken soa yı takip edip övmekle geçmeye başladı, izlerken bile ürperiyorum kvkfkd

ama artık birilerinin bu büyüklüğe dur deme vakti geliyor en kısa zamanda Emire rest çekip, bide biz yenilelim, Hüso nun köyü alırız en kötü onla dalga geçeriz

ssharingaN

Acemi
Vayy adaşım, seni görmek ne güzel, sen ısın sahalarda, kışa doğru belki ansızın döneriz, özlüyoruz buraları:)
Ben de özlemişim öyle bir başladım Soa şöyle Soa böyle okuyunca haliyle hemen karşı tarafta saf tutup oyundan keyif alasım geldi ama zaten kadroya bakınca çok eski tanıdık kaliteli bir çok oyuncu var. Nerdeyse korumalar kalkmadan dünyayı kapattı sanırım arkadaşlar. Hayırlısı, ben yine üşenmezsem bir miktar savaşacağım, maksat pratik olsun :) Başlarsanız haber edin mutlaka, son güzel bir world oynayalım :)

Khaos X

Atlı Okçu
bir konu merak ediyorum simdi bu pıtır yani eski anti soa gitti gitmesine bununla anlaşan klanlar ne yapıyor simdi soa kardes biz yanlıs yaptık diyip de diplomasi yapacagını sanmıyorum