@Dodge Slap raq10 multin mi ?
Belki senin gelmen lazım abi klasik gölge-pusula savaşına SOA’ya karşı vermek güzel olurduForuma ne zaman girsem Soa birilerini tokatlıyor oluyor ve her seferinde tarz değiştiriyorlar
En son gitti denilen dünyayı almışlardı şimdi direk baştan bitirmişler
Bu büyüklük can sıkmaya başladı, nerde o eski *soa çöp* sloganı :/
Ben bir ne oluyor diye bakınmaya girdim Mehmet. Bir test sürüşü yapalım istersenForuma ne zaman girsem Soa birilerini tokatlıyor oluyor ve her seferinde tarz değiştiriyorlar
Bu rag10 seni toplayan adam değil miydi hüseyin. Niye üzerine gidiyorsun
Yarası var xdBu rag10 seni toplayan adam değil miydi hüseyin. Niye üzerine gidiyorsun
Bu rag10 seni toplayan adam değil miydi hüseyin. Niye üzerine gidiyorsun
Doğru diyorsun kanka. Oynuyor olsaydım soa düşmanım olsun istemezdimForuma ne zaman girsem Soa birilerini tokatlıyor oluyor ve her seferinde tarz değiştiriyorlar
Ben bir ne oluyor diye bakınmaya girdim Mehmet. Bir test sürüşü yapalım istersen![]()
Doğru diyorsun kanka. Oynuyor olsaydım soa düşmanım olsun istemezdimSon zamanların en iddialı ekibi. Kendilerini tebrik ediyorum.
Kanka oyun hayatım dünyaları izlerken soa yı takip edip övmekle geçmeye başladı, izlerken bile ürperiyorum kvkfkd
ama artık birilerinin bu büyüklüğe dur deme vakti geliyor en kısa zamanda Emire rest çekip, bide biz yenilelim, Hüso nun köyü alırız en kötü onla dalga geçeriz
Ben de özlemişim öyle bir başladım Soa şöyle Soa böyle okuyunca haliyle hemen karşı tarafta saf tutup oyundan keyif alasım geldi ama zaten kadroya bakınca çok eski tanıdık kaliteli bir çok oyuncu var. Nerdeyse korumalar kalkmadan dünyayı kapattı sanırım arkadaşlar. Hayırlısı, ben yine üşenmezsem bir miktar savaşacağım, maksat pratik olsunVayy adaşım, seni görmek ne güzel, sen ısın sahalarda, kışa doğru belki ansızın döneriz, özlüyoruz buraları![]()