Kaleler hazır! Sen saldırmak için hazır mısın? Kale Savaşları başlıyor!

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.941
CAlogo_h250px.png

Sevgili Şövalyeler!

Kalelerinin yeteri kadar güçlü olmadığını göstermenin tekrar vakti! Paralı askerlerinizi gönderin ve onlara muazzam bir yenilgi yaşatın. Kale Saldırısı etkinliği büyük bir geri dönüş yapıyor!

Etkinlik başlangıcı: 10 Haziran 2020
Etkinlik bitişi: 24 Haziran 2020

Bu etkinlik tüm standart ve kolay(casual) dünyalarda aktif olacaktır.

Savaşa Katılmak!
Kale Savaşlarına, genel bakış ekranında sağ üst tarafta ateşler içerisindeki kale simgesi üzerinden girebilirsiniz. Bu etkinlikte, dünyanızda yer alan diğer 49 kişi ile birlikte bir grup içerisinde olacaksınız. Etkinlik ekranında kuşatma altında olan kaleyi ve onu kuşatan orduları görebilirsiniz. Sizin göreviniz ise paralı askerlerinize komuta etmek, kuşatma birliklerine destek vermek ve kaleleri yerle bir etmek. Mecvut olan paralı askerlerinizi yine etkinlik ekranında görebilirsiniz. Orduya her 30 dakikada bir yeni bir paralı asker katılacak. En fazla 16 paralı askeriniz olabilir. Kuşatma ordularını desteklemeye karar verdiğinizde, paralı askerleriniz havuzunuzdan gönderilecek ve ilerleme çubuğu 4 puan artacaktır. Yeterince paralı asker gönderildiğinde ordunuz destek ya da kuşatma görevini yerine getirecektir.

CAmercenary.PNG


Kuşatma üç kategoriye ayrılmaktadır:​
  • Saldırı: Etkin hale geldiğinde düşman kalesine 1 ila 5 arasında (artı bombardıman bonusu) hasar verir.​
  • Donanma Tedariği: Etkin hale geldiğinde bombardıman ve saldırı ilerlemesini %50 ilerletir.​
  • Bombardıman: Etkin hale geldiğinde, kaleye bir puanlık hasar verir ve saldırının kaleye karşı gücünü 3 arttırır.​
CA_assault.png


Kaleyi Yoketmek
Kale 0 SP'ye (Sağlık Puanı) ulaştığında yok edilir. Kalenin içerisindeki madalyalar kuşatmaya katılan tüm oyunculara dağıtılır ve içerisinde daha çok madalya bulunan yeni bir kale aktif olur. Ayrıca sıralamanıza göre daha çok madalya kazanma hakkına sahip olacaksınız. Katılımınızı arttırmanız, daha fazla madalya sağlamanıza olanak sağlayacak. Ayrıca Premium Dünyalarda, kale 10SP'nin altına düştüğünde baskın yapma şansınız olacak. Baskın 1 hasar verir ve ekstra madalya kazanmanızı sağlar. Yenilik olarak ise her yok edilen 4ncü kale grubunuza ek bonus madalyaları kazandıracak.

Klan Yardımlaşması
Eğer bir klana üyeyseniz, kazandığınız her madalya Klan İlerlemesine yardımcı olur. Belirlenen toplu hedefe ulaşıldığında, bonus 48 saat süre ile tüm üyeler için aktif olur.

ca_tribegauge_102018.png


Madalyanın Gücü
Kazandığın madalyaları etkinlik dükkanında, eşsiz eşyalarla değiştirmek için kullanabilirsin. Etkinlik içerisinde satın aldığınız eşyalar, envanterinizde bulunacak. Böylelikle etkinlik bitse bile onları gelecekte kullanabileceksiniz! Etkinlik sona erdiğinde 24 saat daha madalyalarına ve etkinlik dükkanına erişebileceksin. Bu sürenin artından etkinlik menüsü kaldırılacak, madalyalar alınacak ve markete erişim mümkün olmayacak. Lütfen unutmayınız hesabınızı herhangi bir kolay dünyaya aktarırsanız madalyalarınız sizinle birlikte gelmeyecektir.

Şimdi kaleleri yerle bir etme zamanı! Zafer için! ... ve tabi ki Madalyalar.

Etkinlik hakkında düşündüklerinizi merak ediyoruz. Lütfen bu TARTIŞMA BAŞLIĞI altında bize iyi ya da kötü tüm yorumlarınızı aktarın.

Klanlar Destek Ekibi
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:
Üst