Kabus diplomasi

  • Konuyu başlatan DeletedUser60567
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser60567

Ziyaretçi
KABUS Diplomasi

Müttefikler

FTH
FTH-2
GÖLGE

Düşmanlar

GRZ~
GRZ~~
GAREZ
~GRZ~
~GRZ

Güncel Diplomasidir ..
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Ufak hedef bulmuşsunuz kendinize. Isınma turları için gayet ideal bence :D
 

DeletedUser60567

Ziyaretçi
Rakibi hafife benim ve ekibimin işi değil .. Herkes saygıyı hak ediyor ve bizlerde ne olursa olsun GAREZ klanlarına saygı duyuyoruz.
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Saygı önemli tabii ama En erken dağılan klanlara favori olan bir klan Garez sonuçta :D İster istemez motivasyon bozulur rakip dağılacak diye :D
 

DeletedUser60726

Ziyaretçi
Ooo başarılar yakında güzel savaş rapoları gelir
 

DeletedUser54354

Ziyaretçi
Rapor atıp gösteriş sunmanın anlamı yok her 2 klandada oyunu bilen oynayan eski oyuncular mevcut. Artistik yapmanın yeri burası değil.
Her klana olduğu gibi düşmanımızada saygı gösteriyoruz ve başarılar diliyoruz .
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Rapor atmak artistlik mi oluyor? Savaşa dahil olmayıp savaşın durumunu merak edenler, raporlara bakmayı seven insanlar var. Hatta bunun için forumda her dünyada savaş raporları diye başlık bile var =)
 

DeletedUser54354

Ziyaretçi
Evet senin gibiler için hazırlanmıştır her yerde fink attığına göre :) benim raporum ya da garezin raporunu sana neden göstereyim merakın merak kalsın elbet olurda biraz zaman geçer rakip olursak o zaman kendi raporlarında bakarsın dostum .
Not: Artistik derken kelimem yanlış seçilmiş olabilir sert gelmesin bu forumda rapor paylaşıp şuan dalga geçilen saygı gösterilmeyen insanlar var ne olursa olsun benden iyi biliyorsunuzdur sanırım .
 
Üst