hepimiz beş para etmezin teki olamayız mantıken;
ama pardon kullanamadığın mantığı sende aramak benim hatamhadi sütünü iç de uyuu.
jhdkashklasjld kesin @Mhmet36. buGel ben sana sütü içireyim hangi şehirdeysen biletini ben alcam
Kürşat yeğenim sinirlenme klana alcam dedimya uzatma artık abicim git yat artık belki sende büyüyünce biz gibi olursun olurmu abisi ama önce yat sen sabah okula geç kalma canım tamammı
jhdkashklasjld kesin @Mhmet36. bubu zeka seviyesi, bu vizyonsuzluk. başkası olamaz. olmamalı.
Benim yaşımı kaç sandın sen hayırdır
Tamam la bu Mehmet36 mafya adam uzak durun
adresi yazınca sesi kesildi galiba
adresi not et on*r gel bekliyorum konuşayım senle biraz)
Dostum sen yine adreste de fake atmışsındır her zamanki gibi![]()
R yapmaya devam hehoyunda da tek vasfın pasif hesap toplamaktı
![]()
DEJAVU, CİN MADEM KENDİNE GÜVENİYOR KARIŞMAYIN DA KAFALARINA VURALIM BU ABEDDON GÖRSÜN GÜNÜNÜ O ZAMAN BU KADAR ATIP TUTUYOR GELSİNLER TEKE TEK SIKIYORSA BIRAKIN HELE Bİ GELSİNLER
BENLE TEKE TEK SAVAŞMAK İSTEYEN VARSA DA GELSİN
sen bu dünyadaki başarın ne onu söyle önce cinin 2katısınız 1 ydır eziliyorusunuz arada 200 köy fark varken kalkmış hala konuşacak yüzünüz varBENLE TEKE TEK SAVAŞMAK İSTEYEN VARSA DA GELSİN
lan bene korktun dejavu savaşa koydunuz diyorsunuz 20 gün önce gibip 80 90 köy adamlarla anlaşım hesap verme köy verme yalanlarıyla kandırım cocukların hesaplarını aldınız sonra onalra verdiniz sözleri tutmadınız admlar mesajlarınızı yyınladı rezil oldunuz hala burda unatanmadan yazacak yüzsüzlü gösteriyoorsunDostum yazdıklarımı örtmeye çalışmayın herkes anladı sizin ne olduğunuzu lakin gelin başka bir dünyada kapışalım isterseniz
Harbiden ya Ali @Y E S İ L nerdesin bro özlettin kendini çıkıp hücum oylr boyle önde diyodun sen gittin zekâ sorunu yaşayanlar geldi geri gel@Y E S İ L kardeş bişi diyodun savaş başı![]()