gözümü kapatıp rasgele basayım tuşlaraHasan team wiewer dan baglanayim şifreni değiştireyim bir daha giremezsin![]()
gereksiz sövmeyi kendime yakıştıramadım o yüzden sövüp kapattırmadım teklifiniz için teşekkürlerSövsene bana kapatırlar belki![]()
Daha kötü şizofren olmuş olur. Kendi kendine sövülür mü la?Bak buldum git yeni hesap aç oradan kendine küfür et aynı dozda bu hesaptan o hesaba et ban yersin zaten hem kimseye de küfür etmemiş olursun![]()
![]()
Daha kötü şizofren olmuş olur. Kendi kendine sövülür mü la?
kötü bir durum imiş ya tam bizimlesin yada tam gidersin gibi bir durum olmuşForum hesabınızı silebilirsiniz. Ancak aynı kullanıcı adlı oyun hesabı ile birlikte silinir. Örneğin, @Responder hesabını silersem, hem forumdaki @Responder hesabını, hem de oyundaki @Responder hesabını aynı anda silmiş olurum.
Bak buldum git yeni hesap aç oradan kendine küfür et aynı dozda bu hesaptan o hesaba et ban yersin zaten hem kimseye de küfür etmemiş olursun![]()
![]()
kendini akıllı sananlar kadar,dünyada aptal yoktur demişler herkes deli olduğunu kabullenmez büyük bir erdemBana deli diyorlardı galiba gene dediler deliyim ulaynnnn
Çok pre yoksa aynı isimle bidaha açarsın silindikten hemen sonra nolcakkötü bir durum imiş ya tam bizimlesin yada tam gidersin gibi bir durum olmuş![]()
bayraklarÇok pre yoksa aynı isimle bidaha açarsın silindikten hemen sonra nolcak
haklısınbayraklar
Sen de haklısın.haklısın