http://tr22.klanlar.org/game.php?village=11782&mode=all&view=3936175&screen=report
DeletedUser Ziyaretçi 10. Şub 2014 #1 http://tr22.klanlar.org/game.php?village=11782&mode=all&view=3936175&screen=report
DeletedUser Ziyaretçi 10. Şub 2014 #2 artık klanları geçtik kişisel raporlara geldik. bir de düzgün verseniz tt2 rapor görünmüyor,yetki yok diyor
artık klanları geçtik kişisel raporlara geldik. bir de düzgün verseniz tt2 rapor görünmüyor,yetki yok diyor
DeletedUser Ziyaretçi 10. Şub 2014 #5 Tebrikler.güzel kesm benm dikkatimi bir şey çekti.şu köyler arasında uzaklığa baktımda baya var şah süresi baya uzun olmalı tahminimce 7-12 saatdir.
Tebrikler.güzel kesm benm dikkatimi bir şey çekti.şu köyler arasında uzaklığa baktımda baya var şah süresi baya uzun olmalı tahminimce 7-12 saatdir.
Zaraki Kenpachi Süvari Tepki puanı 1.364 10. Şub 2014 #8 O tarayıcının adı ne? Hızlı mı? Kasıyor mu? Memnun musun? Cevaplar için şimdiden teşekkürjsdhfsdbfsd
DeletedUser Ziyaretçi 10. Şub 2014 #10 torch arkdasın pc si normalde sürekli kullandıgım tarayıcı değil
DeletedUser Ziyaretçi 11. Şub 2014 #12 tebrikler yaw savaş açılmadıysa açında toplu raporları ve istatistikleri görelim kişisel raporların yayınlanmasınıda ilk bu dunyada görüoz)
tebrikler yaw savaş açılmadıysa açında toplu raporları ve istatistikleri görelim kişisel raporların yayınlanmasınıda ilk bu dunyada görüoz)
DeletedUser Ziyaretçi 11. Şub 2014 #13 Hocam torch demişsinde bu bildiğin tor neyse konuyu saptırmayalım iyi kesim tebrikler
DeletedUser Ziyaretçi 12. Şub 2014 #15 14 saate attım orduyu kesıelcegını bılıyorum savunmacıyı tebrık ederım bazı dengesızler ordumun patladıgı ıcın bıraktıgımı dusunuyor ama bırakcagım ıcın oruyu attım kpss sınavım var malesef...
14 saate attım orduyu kesıelcegını bılıyorum savunmacıyı tebrık ederım bazı dengesızler ordumun patladıgı ıcın bıraktıgımı dusunuyor ama bırakcagım ıcın oruyu attım kpss sınavım var malesef...
DeletedUser Ziyaretçi 12. Şub 2014 #16 Teskkur ederim basarimiz Zorba nin basarisidir ekibimi tebrik ederim