Harita

CHARLES

Acemi
Kanka savaşmıyoruz biliyorsun dimi :) Ve arada puan sınırı var c9 dada puan sınırı varken konuşanlar sınır sonrası ilk silenler oldu :)
savaşmayıp ne yapıyoruz tek rakıp klan bız kaldık ve bıze operasyonlar duzenlıyorsunuz 2k dan fazla saldırıdan 77 köy tek alabıldınız bencede savaşmıyorsunuz barbar toplayın siz ;)

Se7eN

Atlı Okçu
savaşmayıp ne yapıyoruz tek rakıp klan bız kaldık ve bıze operasyonlar duzenlıyorsunuz 2k dan fazla saldırıdan 77 köy tek alabıldınız bencede savaşmıyorsunuz barbar toplayın siz ;)
28.03.2025 e kadar böyle gider ondan sonra savaş başlar. oyunculara açık değil ki. Ben bir arkadaşa saldırdım mesela suru 10 bile yapamadım. Puan aralığı açıldıkça köy alımı daha kolay olur. Bu arada Mvltkrtl nicki arkadaşı tebrik ediyorum güzel op karşıladı. Buradan selam olsun ona. :)

CHARLES

Acemi
28.03.2025 e kadar böyle gider ondan sonra savaş başlar. oyunculara açık değil ki. Ben bir arkadaşa saldırdım mesela suru 10 bile yapamadım. Puan aralığı açıldıkça köy alımı daha kolay olur. Bu arada Mvltkrtl nicki arkadaşı tebrik ediyorum güzel op karşıladı. Buradan selam olsun ona. :)
aleyküm selam ustadım teşekkür ederim oyun bu sonuçta zaman daha neler gösterecektir belki sıradaki opta sağlam darbe alırız belki daha sağlam karşılarız ama zevkli bir w oldu bizim için kolay 8 deki gibi bir savaş oldu bızım ıcın

Buffalokeptn

Acemi

aleykmselam... teşekkr ederim cnm

Bantank

Kılıç Ustası
Aramıza katmadığımızdan dolsyı rakip kaldınız işin doğrusu bizede yer olur mu diye sormuştun diye hatırlıyorum kolay dünyada sınırlar kalkınca savaş başlar öncesinde 50 saatten mis karsılamayı ben savaşmak saymam

CHARLES

Acemi
yanlışın var kanka asla yer varmı dıye yazmadım ben sana çagırdın kabul etmedın dunya daha erken dedım kapanmaya cok var o sebebten suan ıcın bır bırleşim düşünmüyoruz dedım

DecepticoN

Acemi
Kankam be puan yetsede teke tek kapışsak bak operasyon nasıl yapılıyor aynı saniyede tüm misler girince de bantank yüzünden w yi erken kapattık. Farm yapıyom onun yüzünden.