Harita

bad cat

Acemi
Discordda sayın başkanınız zorba ile anlaşamayınca bize geldiğinde sormuştuk neden gittiniz diye? kendisinin cevabı aynen şu şekildedir.

-klanımızın menfaatleri için görüştük :)

git ona söyle dedi mi demedi mi?

world başından beri arkadan arkadaş iş çeviriyorsunuz... yüzünüze vurmayınca herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz? önce dönün aynaya bakın sonra başkalarına laf atmaya çalışın.

Forum savaşınıza devam edin.. başarılar diliyorum.
Tabikide sizin karariniz kimse birsey diyemez.

Lakin sitemler yaptiginiz hamlelere madem bu dünyada bi baltaya sap olamiyorsunuz birakin gidin veya ADAM gibi oyun oynayin gerçi adamlik kelimesi size biraz uzak kaliyor karaktersizlikten ödün vermiyorsunuz size karsi laf söylenince yukarida yazdigin gibi menfaat vs... kelimelerinin arkasina siginiyorsunuz bırakın masal okumayi

-NESİNSEN-

Acemi
Discordda sayın başkanınız zorba ile anlaşamayınca bize geldiğinde sormuştuk neden gittiniz diye? kendisinin cevabı aynen şu şekildedir.

-klanımızın menfaatleri için görüştük :)

git ona söyle dedi mi demedi mi?

world başından beri arkadan arkadaş iş çeviriyorsunuz... yüzünüze vurmayınca herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz? önce dönün aynaya bakın sonra başkalarına laf atmaya çalışın.

Forum savaşınıza devam edin.. başarılar diliyorum.

2. Numaralı eleman konuştu konuş kostok

-NESİNSEN-

Acemi
Zorbanın sana yaptığı şu; baktık çok iyi h•vliyor satın aldık birazda bizim kapımizdan h•vlasin devam et görev adamı seni

.AMO.

Atlı Okçu
Zorba ile diplomasi yapıp sizinle savaşıcaz bunda eyşanlık bir durum yok :) world başından bu yana savaş içerisindeyiz ve sizden 1 kez destek istedik malesef atmadınız şimdi gelip bize sallamaya calısmayın eğerki biz sizinle savaşacaksak acaba biz ne hata yaptık diye kendinize sorun. 9 una hazırlanın adalet sado savaşını verelim forumda değil oyunda savaşlım kolay gelsin

Deleted User - 5178328

Ziyaretçi
Beykozlu tüm 66 forumunda ağladın beykozlu

onur1408

Milis
Bu SADO insanlari kullanmayi cok seviyor. Savageyi zehirledi atti önumuze adamlara bir destek vermediler. Savage kitayi dusurunce geldi adamlarin koylerini topluyorlar. Mevcut haritasini tek savas yapmadan tamamen birlesimlerle bu hale getirmis bir klan kendisinden 5 kat kucuk Catapat klanini gecememis gelmis sado vs tum dunya diyr konusuyor. Komiksiniz 2 opluk caniniz var. Daha once demistim yineliyorum. O hrsaplara getirdiginiz adamlarla birlikte aglaya aglaya bu wolrdu terk edeceksiniz.

-NESİNSEN-

Acemi
Bahane arayın eyşanlar biz verdiğimiz sözdeyiz adam gibi silinirdik birlikde destek istemişmiş ben senden destek istedimmi sana agladimmi yok sen zorba çok vuruyor abi dedin suandada olan belli bukemedigin eli sizinki opmekde değil YALAMİŞ sizin afiyet olsun damganiz belli artık taşıyın sırtınızda

-NESİNSEN-

Acemi
Bu SADO insanlari kullanmayi cok seviyor. Savageyi zehirledi atti önumuze adamlara bir destek vermediler. Savage kitayi dusurunce geldi adamlarin koylerini topluyorlar. Mevcut haritasini tek savas yapmadan tamamen birlesimlerle bu hale getirmis bir klan kendisinden 5 kat kucuk Catapat klanini gecememis gelmis sado vs tum dunya diyr konusuyor. Komiksiniz 2 opluk caniniz var. Daha once demistim yineliyorum. O hrsaplara getirdiginiz adamlarla birlikte aglaya aglaya bu wolrdu terk edeceksiniz.
En son 7 ye düştü sizin klanın kontejan oyuna bak liste dışı olacaksın

EmmyVaretti

Baltacı
la utanmaz beykozlu, 3 de 1 in kadar çatapatı kaç aydır bırak silmeyi adamlara çizik atamadın gelmiş birde burda butün herkese karşı savaş vericez diyorsun utanmadan hadi abim uğraştırma bizi hesap sil geç sdklgmksdlmg :D