HAMLE

Stratejist-

Yasaklı
Başarılar bu sefer kime satacaksınız dünyayı Unity de gelmedi
Sonra bana diyorlar ki forumda çok itici duruyorsun. Ben ki hiç bir eleştiriye, hiçbir tatlı sataşmaya agrasifleşen biri değilim bir tane postum yoktur. Ama e insaf yahu bu gibi adamlara nasıl insan gibi yazayım ? Çivi çiviyi söker.

Yeni w açılmış herifin yazdığı yazıya bak.
Yazık allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyim ...

Sonra bana diyorlar ki forumda çok itici duruyorsun. Ben ki hiç bir eleştiriye, hiçbir tatlı sataşmaya agrasifleşen biri değilim bir tane postum yoktur. Ama e insaf yahu bu gibi adamlara nasıl insan gibi yazayım ? Çivi çiviyi söker.

Yeni w açılmış herifin yazdığı yazıya bak.
Yazık allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyim ...
Amin cümlemize

Deathroll.

Baltacı
Söylediğime verecek cevabı olmayanlar gördüğünüz üzere böyle liseli gibi mama parası o parası falan. Çok mu zoruna gitti birader satmadınız mı w81 i unity ye. Yapmamış gibi de konuşuyorsunuz

Hocam valla ben unity de oynuyodum zaten oraya hizmet ettim ama hamlede kendine adina mucadele etti ve dunyayi unity hamle bitlikteligi kazandi bence sorun senin olaylari goremeyip algilayamamanda senin oynadigin oyun tamamen stratejiye dayali bir oyun iki klanda bu stratejiyi iyi kullandi ve kazandilar bunun neresinde satmak

LaZ.

Milis
Başarılar bu sefer kime satacaksınız dünyayı Unity de gelmedi

Eger harita dan cekilseydik asil ozaman W yi PRESTIGE e sattilar diye arkamizdan cok konusulurdu belki ama direnc gosterip oyunun hakkini veren bi klana satti diyebilecek curreti kendi bulabilecek kadar trol birisin sanirim.

Eger W yi birilerinin sattigini dusunuyorsaniz.. onlarca oyuncu ve klani yanina cekmesine ragmen oynatamayan yoneticilerin ihmalkarliginida bir sorgulamak lazim.

NEXT!

Meto.

Yasaklı
Video güzel olmuş da 2024te artık Mongol filminin o meşhur sahnesinden başka sahneler mi kullansak artık..
Mesela twitterda bu aralar da vinci demons demons dizisindeki otaronto seferi sahnesi ve gedik ahmet paşanın giriş sahnesi popüler. Yaz üstüne stratejist61 yedir gitsin.
Unityden kalabalık ekip kurmazsa birşey bilmiyorum

ZeRo54

Yasaklı
Video güzel olmuş da 2024te artık Mongol filminin o meşhur sahnesinden başka sahneler mi kullansak artık..
Mesela twitterda bu aralar da vinci demons demons dizisindeki otaronto seferi sahnesi ve gedik ahmet paşanın giriş sahnesi popüler. Yaz üstüne stratejist61 yedir gitsin.
Unityden kalabalık ekip kurmazsa birşey bilmiyorum
Gerek yok eyvallah