GOOD-KABUS & DİRİLİŞ vs WOW & EİBO

  • Konuyu başlatan DeletedUser48943
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser48943

Ziyaretçi
Güneyin savaşında son durum bu;

l3bW2p.jpg

LZOn7J.jpg
 

DeletedUser48943

Ziyaretçi
hahaha önce hizliresim.com'a yüklücen sonra resim url'si ekle den yapıştırcan :)
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
Şuan herhangi bir taraf için üstünlüğü sağladı demek zor.Zira iki tarafta henüz pasif oyuncuları ve işi bilmeyen oyuncuları toplamakdan öteye gidemedi.Zaman ilerledikçe skor tablosu hem daha da netleşicek hemde derinleşecektir.EİBO olarak AT klanına ve Diriliş klanına başarılar diliyoruz.İnanıyorum ki iyi ve hakeden kazanacak ikili oynayan lafa göre taraf ve dost seçen değil.
 

DeletedUser48943

Ziyaretçi
300 kişiye gönderdiğin güya lafta beni ve avres'i küçük düşürücü sirkü mesajın tamamiyle seni küçük düşürdü. Hala da laf sokmaya çabalıyorsun. ikili oynayanlar birileri üstünden birilerine "tehdit" savuranlar, yarı yolda bırakanlar, amanın istatistik bozulmasın diyenler bellidir.

Biz eğleniyoruz, siz de eğlenmeye bakın. Ben bu taraf üstünlüğü sağladı diye yazmadım zaten güneydeki savaşın son durumu burdadır ilerleyen zamanlarda güncelleriz bakarız. "Hak eden" taraf kazansın. Biz kaybedecekse de böyle ederiz.
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
Sen dürüst biri değilsin.Biraz daha konuşursan watsap kayıtlarını,bizimle müt iken dark ile diriliş ile mesajlarını vs burada yayınlayacağım.Yaptıklarından dolayı susmayı bil yüzünün kızarması için bişiler yaptım keşke yapmasaydım.Eşşege altın semer vursalar eşşek yine eşşek diye bir laf vardır zira .Ha beni burada keşke yapmasaydım diyeceğim ikinci bir olayın içine sokma.Tamam? Sen öyle bir adamsın.Avres'de öyleleriyle yola çıkan telefonda doğmamış çocuklarıma kadar sövebilecek bir zihniyet.Neyse..
 

DeletedUser48943

Ziyaretçi
Ben dürüst bir insanım. Nabza göre şerbeti de bilirim. Dün hücumu bünyeme kattım diye bana savaş açan klan bugün hücumu müt ekleyebilecek kapasitede ise bu yanlış değil stratejik hamledir.

Bizde bizim arkamızdan oyun çevirenlere karşı stratejik bi hamle yaptık. Boşa ağlamaya bişeyler yazmaya gerek yok.

Edepsizliğin olduğu yerde dil susar balta konuşur.
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
Sen şatafatlı laflarla kendi çapında dön dur.hiçbir şey, biz güçlü konumda iken at klanına dost eli uzatmış olduğu gerçeğindeki manayı örtemez.Ama sen güçsüz konumda iken benim uzattıgım eli tutmuş olman,müttefigim iken bana hazırlanıp 1 gunde düşman olup op yapman..Sizin açınızdan çok şey gösteriyor.Elinde kamin oldugunda bir iki konuşursun.sen öyle bir tipolojisin.
 

DeletedUser48943

Ziyaretçi
Attığın 300 kişilik sirkü mesajında sana gereken kişiler gereken cevabı verdi.

o yüzden ağzınız sussun, askeriniz konuşsun. Savaşta eğlenmeye bakın birilerine laf sokmaya değil :cool:
 

DeletedUser58891

Ziyaretçi
bu olaylardan sonra bu ıkı klan şahıslar tekrar müt oldular bilgi ..
 
Üst