GLAD Savaş İlanı

  • Konuyu başlatan DeletedUser47184
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser

Ziyaretçi
Forum kuralları içerisinde mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.
 

DeletedUser47573

Ziyaretçi
2-3 hafta daha glad cephesi önde gider, savaşı yendik havasına girerler. Dehşet Ve Osmanlı bölgeye yakınlaştığında ve 1-2 op den sonra savaşın yönü değişir. Dehşeti favori görüyorum

Çok ukalaca,havaya girilecek bir şey yok.Burda herkes eş dost kardeş ve sadece bir oyun.

Yorumundaki aşağılamaya çalışma alaycı tavırlarını sezmek hiçde zor değil.Gizli kapaklı kelime oyunu yapma açık açık yaz biz seni anlıyoruz.

Benim dehşettede dostlarım var onlarında burda dostu var ama hiç biri senin gibi alaycı ve kin gütmüş değil.Şahsın adına üzüldüm.

İyi forumlar.
 

DeletedUser220

Ziyaretçi
Bu denli cok klan sayısı olmasının sebebi

x1
x2
x3
x4
x5
x6
x7
diye uzayıp gitmesi,daha önce ingiliz serveri ve w1 de oynadım ve en fazla 3 clan olurdu aynı isimden şimdi bu sayıların çöplüğü elit oyuncularıda etkiliyor

velhasıl savaşı merakla takip ediyorum,Glad clanları daha avantajlı görünüyor gözüme
 

Luciferr

Dük
Tepki puanı
1.110
Beklenilen glad ve mogol savası başlamıştır. Duyurusunu geç yaptık birazcık kusura bakmayın tt2.

3 buyuk klanın uzun zamandır beklediği bir savaş ve bu savaştan sonra w30 un %80 galibi cıkıcaktır diye tahmın ediyorum. Savasın ilk zamanları cok pis geçti, umarım bundan sonra savaşta sadece kılıç ve mızraklar konusur.

Son durum

Glad klanları 9
Mogol - 1299 klanları 10


Sıklıkla savaş istatislikleri hakkında bilgilendırmede bulunucam, takipte klanızzz tt2
 

DeletedUser57985

Ziyaretçi
Hannibal çıkmadan önceki istatislikler galiba bunlar :)
 

DeletedUser15829

Ziyaretçi
Moğol gibi bir klanın böyle küçük hesaplar yapması üzdü beni açıkcası :)
 

DeletedUser47573

Ziyaretçi
Hakket ya savaş istatistiği için world 2.si Hannibal barçayı klandan attılar, tamam attılar sonra neden aldılar,tamam aldılarda sonra yine niye attılar.. Yani şimdi bidaha tekrar geri ne zaman alacaklar..

Galiba karışık biraz,,neyse dürüst olan kazansın klanımada rakibede devamında başarılar diliyorum..


World çok şeye gebe,, bakalım neler doğacak neler çıkacak..Ya tabular yıkılacak ya klanlar yıkılacak..Birşeyler yerliyerinde kalmayacak o belli..

Eski dost düşman oluyorsa eski tostta kaşar olur...Bu işin yenisi eskisi yok forumda gevrek gevelemişler ağızlarında ya..
Zaman bırakalım zaman onların kulağına usulca gerçekleri fısıldasın..

Kimin ne kadar vaadesinin olduğunu zaman göstericektir..Müneccimler kâinler türer olmuş buralarda..
Varsa kehanetleriniz içtiğim kahvenin resmini atayım onlarada fal bakın?

Diğer başlıkta dediğim gibi,, elinkini görmeyen kendininkini piyade tüfeği sanarmış..
 

DeletedUser57249

Ziyaretçi
Gladin dehşet op.u icin fakeler dün başladi. Bitince sonucu merak edenler olucaktir paylaşirsin oguz :)
 

DeletedUser47573

Ziyaretçi
Gladin dehşet op.u icin fakeler dün başladi. Bitince sonucu merak edenler olucaktir paylaşirsin oguz :)

Çok fazla aksiyon beklemeyin derim,dehşet oyuncuları sıralamalarda çok fazla gerideler onlarla dişe diş kapışmamız için bir hayli köy(Puan) kaybedip o andan sonra kapışmamız lazım..

Yani daha açık konuşmak gerekirse misal benim hedefim %67 moralde , yani benim attığım full çiftlik yarım çiftlik sayılıyor.Tıkalı defanslarıda yarımşar çiftlikle açmak zor birşey, hele dehşetin arkasında gizli destekcileri varken(buraya takılıp tartışma başlatmayın sadece takılıyorum ).. :)) dürüst olmak gerekirse alcağımız varsa bile köy alamamayı bekliyorum..

Ha yanlış anlaşılmasın oyundaki bu moral olayına karşı tatava yapacak halimiz yok bunları bilip girdik oyuna ne diyelim sağlık olsun diyoruz.. İlerleyen aşamalarda dehşet oyuncuları daha üst kademelerde yer alırlarsa daha keyifli mücadele seyredebiliriz..
 

DeletedUser57249

Ziyaretçi
Günaydin emre abi. Moral ciddi boyutta etkiliyor. Puani az kamisi tam adam arar olduk :D Espirinize takılmadim, bizim duruşumuz zaten net bu konuda,op esnasindada daha iyi goruceksinizdir.
 

DeletedUser47573

Ziyaretçi
Günaydin emre abi. Moral ciddi boyutta etkiliyor. Puani az kamisi tam adam arar olduk :D Espirinize takılmadim, bizim duruşumuz zaten net bu konuda,op esnasindada daha iyi goruceksinizdir.

Keyif almak maksat hepiniz kardeşimsiniz,dostumsunuz ağabeyimsiniz.Dün bir komşum vefaat etti o yüzden op adına fake falan dahi şahsen atamadım dümdüz girdim son anda yetişen ne varsa diye..Ölümlü dünya yani,iki günlük dünya hakikaten kalp kırmadan dostca oynayabiliyorsak ne mutlu insan kazanmak köy kazanmaktan kat ve kat önemli..
 

Luciferr

Dük
Tepki puanı
1.110



Farkta gözle görülür değişiklik olmasada dehset ve osmanlının savasa dahil olmasıyla tam mogol savası istatisliğini yansıtmasada bikaç gundur gelişen olaylar yuzunden bundan sonra gözle görülür değişiklikler seyredebiliriz. Umarım gelişen olaylardan en karlı cıkanlar yine bizler oluruz. Herkese iyi oyunlar
 
Üst