Girgir savaş raporlari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -Ares-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen tersten soru çözmeye gitmedinmi abicim ? Hadi bakalim soru çözmeye madem bir laf ediyorsun bir daha yazmam diye erkek olup lafinin arkasinda duracaksin :) tamam buda sana abi tavsiyesi

sen tersten soru çözmeye gitmedinmi abicim ? Hadi bakalim soru çözmeye madem bir laf ediyorsun bir daha yazmam diye erkek olup lafinin arkasinda duracaksin :) tamam buda sana abi tavsiyesi

abim ben kapatıyorum sizinkiler açıyor konuyu.adamlığıda kimseden öğrenecek değiliz çok şükür.laflarınıza dikkat edin

tabi bizden ögrenmeyeceksin ama ögreten olmazsa sana adamliği öğretmesinide biliriz ;) laflar ağirina gittiyse kaldiramiyorsan candy crush oyna ;) burda işin yok

Sorma çok ağırıma gitti :) Raporlar dudak uçuklatınca ateşin çıktı başına vurdu sanırım.Çiftlik oyunu gibi oynayan sizsiniz.Her saldırıda 50k madenden aşağı almıyoruz

valla iki klanı da gram bilmem ama şurda çamur atmaktan başka bi iş bilmeyen oyundan cevabı veremeyince burda laf sokup kendini tatmin etmeye çalışan insanlar görüyorum muhtemelen burda test çözmedir şudur budur laf ettiğinize göre siz de reelde hiçbir şey olamayıp oyundan vuramayınca reelden vurmaya çalışan ondan da vuramayınca ergen diyip geçiştirmeye çalışan zavallılarsınız başka bir şey demiyorum :DD :D :D :D:D :D:D:AD:EA:DA:D

valla iki klanı da gram bilmem ama şurda çamur atmaktan başka bi iş bilmeyen oyundan cevabı veremeyince burda laf sokup kendini tatmin etmeye çalışan insanlar görüyorum muhtemelen burda test çözmedir şudur budur laf ettiğinize göre siz de reelde hiçbir şey olamayıp oyundan vuramayınca reelden vurmaya çalışan ondan da vuramayınca ergen diyip geçiştirmeye çalışan zavallılarsınız başka bir şey demiyorum :DD :D :D :D:D :D:D:AD:EA:DA:D

Meyve veren ağaç taşlanır usta.Yapamadıklarını yazıyorlar işte.

Beyler Ares e yüklenmeyin adam raporu koymuş buraya o bu şu demeyin sizde koyun sizide tebrik edelim

Harbi harbi burada çirkeflik kokuyor 19 veya 39 bu kadar kişiyi foruma getirip bağırttırdı ise ben gırgırı ayakta alkışlarım dip not tuk diplomasi de var gırgır yok ama Yiğidi öldür hakkını yeme

Yok gülüm bişey olursa kimseyi çağırma buralar dayım ben cevabını veririm.

Umut neden koyuyosun millet ağlamasın boşver :D ama az kaldı yukarılara gelmeme şuan oturup izlemekdeyim onları patlamama az kaldı :D

120 multiyle güzel raporlar dostum :D :D seninle aynı durumda çok oldum. 19 yaşındayım oyunda içinde ukte kalanlar buraya geliyor laf atıyolar sonra yaşını öğrenince bide ergen falan diyolar yaşlarının adamları olamıyolar işte yapacak bişey yok :)

ares kardeşim reel kimliğin beni ilgilendirmez.. raporlar güzel benim icin kimin kazandıgının önemi yok eğer savastan zevk alınıyosa lakin gönül isterdi ki kendi klanım kazansın :) fakat oyunda bi multi gerçeği veya kural dışı herneyse yoksa bu kadar insanın birden banlanması da garip :)

Geri