Girgir savaş raporlari

DeletedUser48100

Ziyaretçi
Keşke benim de etrafımda 3-5 tuk olsa hergün haydutu alırım.

Deleted User - 5012527

Ziyaretçi
Biktik artik multilerinizden 60 kisilik klandan 120 tane fener cikiyor siz buraya caylaklarin yagma raporlarininyayinlarken biz ana oyunculariniza hergun ban yediriyoruz multisiz hilesiz oynamiyicaksaniz oynamayalim...

DeletedUser

Ziyaretçi
Kalbim sıkıştı bunlar nasıl saldırı
saldırı da sıkıntı yok ta nasıl ganimet onlar.

Brskr-RTV

Casus
saldırılar süper onu da geçtim de bu kadar nasıl ganimet veriyor arkadaşlar onu anlamadım :)

-Ares-

Baltacı
Bizi mi banlatıyorsunuz tt2 klanda bi tek ceza var o da bakıcılıktan 3 gün yedi.Atarken destekli atın lütfen

DeletedUser45821

Ziyaretçi
ares bırak bu işleri 1 hafta içinde multiden sadece 2 kişinin ban yedini ben gördüm siz 1 oyuncunuza 3 fake actırıp oynayın anca öyle oynamayı biliyosunuz at bakalım raporları at :) adam gibi oyun oynamaya karar verince mesaj atarsın :)

-Ares-

Baltacı
Dostum burası rapor sayfası.ve ben yöneticiyim klanımı benden iyi biliyorsun ilginç :) multiden ban yiyen toplam 2 hesap oldu şimdiye kadar.onlarda bizim kadromuzdan değil.bu dünyada bize katılan oyuncular.hee savaşmayı bırakıp sadece çamur atacaksanız bahane üretecekseniz zaten benim diyecek bişeyim yok.sadece başarılar diliyorum :)

DeletedUser45821

Ziyaretçi
dostum ticket cevapları halen duruyor çamur felan boşver bu işleri herkes herşeyi biliyor :) ben kestiniz kesimlere bişe demedim farkındaysan bolcana multiyle güzel oynuyorsunuz diyorum :) ama tebrik ederim 60 kişilik klanda 120 fener bulmuşsunuz helal olsun :D

-Ares-

Baltacı
Lafla peynir gemisi yürümüyor malesef :D Keşke multim olaydı 4k da kalmazdım değil mi? Neyse ne desem siz anlamayacaksınız.O yüzden yoruma gerek yok.Raporlar konuşur bundan sonra atılan yorumlara cevap vermiycem (banned)

DeletedUser45821

Ziyaretçi
hahaha :D aman ver lütfen bak hatrım kalır sana multi demedim zaten :) okuma yazmadada sıkıntı var sanırım senin neyse hayırlısı :)

-Ares-

Baltacı
Yalvarırsan bi ayrıcalık tanıyabilirim senin için :D Bu arada ygs sıralamam 2496 sen okuduğunu sanarken ben tersten soru çözüyordum :) Başarılar.İyi oyunlar

DeletedUser56378

Ziyaretçi
o kadar oukudumda bu ygs olayı nedir abi cocuksu ve ergen tavırlarınla git bir üni oku... belki adam olursun :))

başarılar... :)

DeletedUser45821

Ziyaretçi
roronao bilader görüyosun işde çoluk çocuk dolmuş buraya neyse :) hadi abisi büyüde gel :D

DeletedUser56864

Ziyaretçi
Shdw"a ( Ersin Abime ) gelen saldirilarinda raporlarini koyun Lütfen GIRGIR Ekibi Sabirsizlikla Bekliyorum :))

-Ares-

Baltacı
19 yaşındayım.Söylemekten de çekinmiyorum.Burda millete çamur atarak eğlenen sizsiniz ve çocuk ben oluyorsam eyvallah ne diyeyim :)