GassaL savaş raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeletedUser60166
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günün raporlarını paylaşmadan önce, Savaş istatistiğini paylaşayım :) Şu aşama için ezici bir üstünlük kurmaya başladık diyebiliriz...

Screenshot_249d62.jpg

Serhatı anlamıyor um forumda her konuda lafı geçiyor gel classic oyna diyince zamanım yok:)

Serhatı anlamıyor um forumda her konuda lafı geçiyor gel classic oyna diyince zamanım yok:)

Kanka Classic de edindiğim kötü tecrübe nedeni ile antipatim var. :) Birde hız noktası bana uymuyor.. Yani benim hayatım inişli çıkışlı genelde. Ne zaman ne olacağı belli olmaz, şöyle düzenli 5 ay vakit ayırayım diyemem classic dünyasına. Ama farkettiysen 1 hızında dünyalara giriyoruz. Bu reel hayatta daha bir serbestlik sağlıyor bize :)

Ahaha kanka acıyosun hesap yönetici sı saldırı gelince gir sadece sonra:)

Neyse konumuza dönelim :D Gün sonu Z raporunu paylaşalım. Bu günlük bu kadar diyelim tt2

Screenshot_3.jpg

Kanka süpriz mini operasyonlarımız olacak şimdi rapor sayısı falan artacak, o nedenle forum temizliğine giriştik :D malum geyikte bol olacak. Bunu partiden sayamaz mıyız ? :D

Kanka süpriz mini operasyonlarımız olacak şimdi rapor sayısı falan artacak, o nedenle forum temizliğine giriştik :D malum geyikte bol olacak. Bunu partiden sayamaz mıyız ? :D

Hadi partinin ilk saatleri dans ile başladı gerisinide getirelim :D

Geri