GöLGe HaRaMiLeRi

DeletedUser

Ziyaretçi
evet kesin başlıyorum
oyuna akşam 10 gibi hep birlikte kayıt olacağız
seninde oyuna bizimle birlikte başlayacağını düşünmüştüm oyuna ara verdiysen bile tekrar yanımızda olmanı istiyorum daha doğrusu istiyoruz çünkü bir daha birlikte oyun oynama şansımız maalesef olmayacak

sen çağırırsında gelmem mi abi gelicem bende :)

DeletedUser35491

Ziyaretçi
Başlayanlar Kuzey doguda olanlar burdan yazsın nickleri... ! Ne biçim iştir anlamadım saat 12 olmadan girdim K45 dolmuştu !

bolubjk*

Yasaklı
:) tamamdır sorun yok giriş yapan arkadaşlar oyundan yazsınlar ön kayıp paniği olmuş biraz.. başlayan arkadaşlar oyundan yazsınlar..

DeletedUser

Ziyaretçi
bu yazınızı açıkcası kaç gündür bekliyordum:) bizim ekibide daha yakından tanımak nasip olur umarım sizede genel forumda iyi tanıtıldığımız söylenemez bizim arkadaşlar sağolsun:) ama burdaki olanlar genel değildir bununda farkında olalım..

Neden beklediğinizi pek anlamadım ama klanınızla ilgili pek bi bilgim yok, oyuncularınızla ilgilide burdan ve denk geldiğimiz dünyalardan biraz bilgim var. Klan ismi sabit fakat her dünyada hemen hemen yeni oyuncular ekleniyo, değişik bi kadro oluşuyo.

İlker abi gibi bi insanı bilmiyorum nasıl başardınız ama tebrik ederim, iyi iş gerçekten, kıymetini bilmenizi tavsiye ederim. Burası son oynucağı world olucağından oyuna özen göstericektir diye düşünüyorum. Eğer ki düşündüğüm gibi olursa klanınıza baya katkısı olucaktır.

bolubjk*

Yasaklı
Özelden yazdım ayrıntıyı:)

İlker abinin bize büyük güç katacağından şüphemiz yok.

DeletedUser35491

Ziyaretçi
Klanımıza w13 dünyasında başarılar dilerim.. Güzel bir world olması dilegiyle... :)

DeletedUser

Ziyaretçi
serhat yer tutmadı yeniden başlamamız gerekecek.ön kayıt işi cıvıttı yeniden başlama hakkımızın biri gitti . ya tekrar başla yapacagız. yada hesabı sil e aldım. seçenegi artıracam.yakında ekibimle bölgeden başlayacam.Beraber olacagız w13 te .

Son düzenleme bir moderatör tarafından:

DeletedUser29020

Ziyaretçi
diploma aşkına bu w dede yokum arkadaşlar hepinize bol şans.. izliyorum :)

DeletedUser35491

Ziyaretçi
serhat yer tutmadı yeniden başlamamız gerekecek.ön kayıt işi cıvıttı yeniden başlama hakkımızın biri gitti . ya tekrar başla yapacagız. yada hesabı sil e aldım. seçenegi artıracam.yakında ekibimle bölgeden başlayacam.Beraber olacagız w13 te .

abi saten kıtalar yavaş ilerliyor ben sana haber vericem bölge biraz refahladıgında size göre saglam olcak başladıgınızda :) ön kayıt işi alayımızın işine nane ekti sorma gitsin :) w12 den konuşuruz o zamana kadar...

diploma aşkına bu w dede yokum arkadaşlar hepinize bol şans.. izliyorum :)

güven senin bacaklarını kırarım olm başla şu worlde :mad: kafamı kızdırma... ! Telefonlarada bak !

Telefonlara neden bakmıyorsun sen :mad:

meriçle konuştum dün güven efendi w13 açıldı telefon susmuyo demiş hiç kimsenin telini açmıyorum demiş bilgine apocum

DeletedUser

Ziyaretçi
adam yoğun bilader böyle bi yıldızı kimse kaçırmak istemiyor ehhe :)