Formula 1

1950'den itibaren tüm sezonların recap(özetini izlemiş). 2020'den beri kaçırdığım yarış yok. Sporun sevdalısıyız. askerliği bile yaz arasına getirmişliğimiz var. :D
Seneye bizim senemiz, Ferrari şampiyon. <3 :D

Sevdiğim pilotlar;
Alonso
Hamilton
Leclerc
Takımlar;
Ferrari
Ferrari
Ferrari

Tarihin En iyi pilotları:
1-Alonso
2-Senna
3-Max Verstappen
4-Hamilton
5-Schumi

selam olsun tüm dostlara

just14

Milis
1950'den itibaren tüm sezonların recap(özetini izlemiş). 2020'den beri kaçırdığım yarış yok. Sporun sevdalısıyız. askerliği bile yaz arasına getirmişliğimiz var. :D
Seneye bizim senemiz, Ferrari şampiyon. <3 :D

Sevdiğim pilotlar;
Alonso
Hamilton
Leclerc
Takımlar;
Ferrari
Ferrari
Ferrari

Tarihin En iyi pilotları:
1-Alonso
2-Senna
3-Max Verstappen
4-Hamilton
5-Schumi

selam olsun tüm dostlara
Hamilton bi bana mı itici geliyor hocam yaa. MM in lobi gücü sayesinde bu kadar şampiyonluk yaşadı diye düşünüyorum. F1 çok takip etmem arada bi radarıma girer çıkar.

Ortalama Biri

Antika
Hamilton itici geliyor diye yasaklı duruma düşmüş. Eeeeyyy yönetim F1 İngiliz lobisinden kaç milyon dolar aldınız?
Ayrıca en iyi araçla şampiyon olmak kolay. Kolaysa Ferrari pit ekibine rağmen podyuma çıksaydı bu sene. Hamilton asla Schumi'den iyi olmamıştır. Hatta daha ileriye gidiyorum Hamilton şişirilmiş bir balondur.

Çaylak sezonunda yaptığı işleri unutuyoruz belli ki. Alonso gibi bir adama her ne kadar takımın taraf tutması ile de olsa neler çektirdiğini de.

Ortalama Biri

Antika
Takımın taraf tutmasının ne kadar fark yarattığını bu sezon Leclerc'tan yediği farktan anlayabiliriz. Takım aracı Leclerc'ın sürüş şekline göre güncellemese belki böyle olmazdı. Hamilton için kötü demiyorum fakat Schumi'den iyi olduğunu düşünmüyorum.