Mark Smith
Çaylak
İsyan yok abi isyan yaa. Lewis Hamilton yine dogru karar vermiş sanırım kariyeri için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni sezon hayırlı olsun. Max verstapen`in bol kaza geçireceği, puanların kafa kafaya gideceği bir sezon olmasını diliyorum.
Olayın Charles ile bir alakası yok bence ya takımla alakası var. Bu takım 4 kez dünya şampiyonu Vetteli yedi, Hamilton daha erken gelseydi hamiltonu da yiyecekti. Ne yapsalar olmuyor.Bir ara Leclerc Norris'e yaklaşır gibi oldu ama prensimizin elinden hiçbir şey gelmediği için fark sonrasında daha da açıldı. Ferrari'nin de bence bir an önce Charles'tan kurtulması lazım. Yıllardır ona göre aracı ayarlıyorlar ama hala bir gelişim yok. Ya bir ara Max bile acaba yetişir mi diye umutlandı nasıl üzüldüm Max'e
NorrisKim şampiyon oldu ?
Olayın Charles ile bir alakası yok bence ya takımla alakası var. Bu takım 4 kez dünya şampiyonu Vetteli yedi, Hamilton daha erken gelseydi hamiltonu da yiyecekti. Ne yapsalar olmuyor.
Ama ben norrisin şampiyon olmasına sevinenler tarafındayım bu sezon Max hak etmemişti bence
Benim gözümde yerine getirilebilecek bir adam olmadığı için hala Leclercden yanayım ben , şampiyon olacağına da inanıyorum ama ne kadar daha zaman alacak tahmin etmek zor. Hamilton ne düşünerek bu takıma geldi ilk açıklandığı andan itibaren hiç anlam verememiştim zaten, beklediğim kadar kötü bir sezon geçirdi, takımı bilen bir adamın gelmesi lazımdı bence git raikkoneni getir daha faydalı olurduNorris
Takım kötü ama araç ayarlarını ve güncellemelerini Charles'a göre ayarladıkları için diğerlerinin sürüş şekline uymuyor ve kötü performans gösteriyorlar. Hamilton zaten inanılmaz kötüydü bu sezon. Sainz'ın performansını arattı. Ama Charles'tan artık bir şey olmayacağını düşünüyorum. Ferrari fanı olduğum için kazanmasını ben de isterim ama zamanı geçti artık. Gençti gelişir dendi ama yıllardır hiçbir ilerleme yok. Ne takımda ne kendisinde.
Max sezonun ikinci yarısında dahil oldu ve genele baktığımızda hak etmedi denmesine bir şey diyemem. Ama Norris'i zorla şampiyon yaptılar. Asıl hak eden bence Piastri'ydi.
Charles gönüllerimizin birincisi,Benim gözümde yerine getirilebilecek bir adam olmadığı için hala Leclercden yanayım ben , şampiyon olacağına da inanıyorum ama ne kadar daha zaman alacak tahmin etmek zor. Hamilton ne düşünerek bu takıma geldi ilk açıklandığı andan itibaren hiç anlam verememiştim zaten, beklediğim kadar kötü bir sezon geçirdi, takımı bilen bir adamın gelmesi lazımdı bence git raikkoneni getir daha faydalı olurdu
Umarım Norris de bir şampiyonluk serisi yapmaz da yeni yeni şampiyonlar izleriz.
Ooo sen yaşıyormusunCharles gönüllerimizin birincisi,
Evlendi sanırım kalplerimiz kırık..
Evlilik yok nişanlandı diye biliyorumCharles gönüllerimizin birincisi,
Evlendi sanırım kalplerimiz kırık..
Benim gözümde yerine getirilebilecek bir adam olmadığı için hala Leclercden yanayım ben , şampiyon olacağına da inanıyorum ama ne kadar daha zaman alacak tahmin etmek zor. Hamilton ne düşünerek bu takıma geldi ilk açıklandığı andan itibaren hiç anlam verememiştim zaten, beklediğim kadar kötü bir sezon geçirdi, takımı bilen bir adamın gelmesi lazımdı bence git raikkoneni getir daha faydalı olurdu
Umarım Norris de bir şampiyonluk serisi yapmaz da yeni yeni şampiyonlar izleriz.
Bende aynı şeyi Vettel için yaşıyorum, 2010 da Schumi mercedeste iken vettel sürekli yarış kazanırdı nefret ederdim sonra Vettelci oldum hala tekrar gelse diye yolunu gözlüyorumKimi ile Fernando Alonso'yu getirseler daha fazla puan toplarlardı bundan şüphem yokAlonso hala çok iyi yarışıyor bence. Özellikle startı çok iyi. İyi bir arabayla bence şampiyonluğa oynayabilir. Keşke tekrar şampiyonluk yarışında kendisini görsek.
Zamanında (2006) Schumi'yi geçip şampiyon oldu diye hiç sevmezdim ama eskilerden bir o kaldığı için herhalde Alonso'yu seviyorum artık![]()
Bende aynı şeyi Vettel için yaşıyorum, 2010 da Schumi mercedeste iken vettel sürekli yarış kazanırdı nefret ederdim sonra Vettelci oldum hala tekrar gelse diye yolunu gözlüyorum![]()
Aston Martinin mesela 2023 de çok iddali olmasının nedenin Vettel in 2022 de verdiği geri bildirimler olduğunu düşünürüm hep,Vettel gitti takım düşüşe geçti tekrardan.
Biz biraz yeniliklere kapalıyız galiba nerede eski var onu seviyoruz ,Hamiltonu hiç sevmezdim mesela ama bıraksın istemiyorum sürsün gidebildiği yere kadar![]()
Tsunoda, Norris'i engellerken
![]()