Feilong/Evrene & Turan Savasi

darkdoruk*

Mızrakçı
Tepki puanı
47
Uzun zaman once baslayan savasimizda dunden bugune hizlanan aktivitelerde klanimizi kucuk goren arkadaslara bizi rakip gormelerinden dolayi once bir tesekkur ederim.:)
Ayrica acikca belirteyim ki iki gundur ozellikle klan kurucularimiza olan saldirilarda bu derece organize ile saldiri gonderen arkadaslari da ayrica tebrik ederim.Bu kadar organize olabileceginizi tahmin etmemistim .Gercekten acik yureklilikle bunu yaziyorum.
Cok guzel saldirilar aldik hala da devam ediyor.Istatistiksel olarak savunma basarimizi tum klan arkadaslarim adina ovunerek yazabilirim.Asagi yukari misli saldirilarda 40-50 civari koye gelindigini tahmin ediyorum sayamadim :) bunlardan 4 koy verdik 3 unu geri aldik 4. sunu almak uzereyiz.
BIz nacizane 3 koye misle gittik 3 koy aldik.
Turan klanina bizi onemseyip bu savas heyecaninini yasattigi icin tesekkurler.Ayrica saldiri yapan arkadaslari basta expert ( arkadasim tebrikler ) hepinizi tebrik ederim.
Isteyen arkadaslar buraya rapor filan da koyabilir.Memnun olurum.Savasin aslinda kazanani belli daha once de forumda bir yazimda yazmistim.Dunyaya cok gec basladik iyi yer tuttuk.Umarim dunyanin sonunu da goruruz.
Basarilar.
 

darkdoruk*

Mızrakçı
Tepki puanı
47
Bu sabaha surpriz le basladik. Turan ile olan savasimiza degerli Anatol ailesi de katilmis. Bu obur bize yakisir. Ribat I da bekliyoruz karsiya ::))
 
Üst