DeletedUser
Ziyaretçi
parmağın kırıktı kanka bilirsin beni çok vicdanlı adamımdır öyle yensem kendime yediremezdim asla![]()
tabi tabi kesin öledir bilmezmıyım ben senı
parmağın kırıktı kanka bilirsin beni çok vicdanlı adamımdır öyle yensem kendime yediremezdim asla![]()
kanka beni satma bak heykel basıp bırakıyoruz bu emir tek bana sarmasın sonra![]()
Vicdanla parmağın ne alakası varyenerdin ondan sonra yendiğinin lafını etmezdin. Yenilince daha kötü olacağını hiç mi düşünemedin Özgür
![]()
Vicdanla parmağın ne alakası varyenerdin ondan sonra yendiğinin lafını etmezdin. Yenilince daha kötü olacağını hiç mi düşünemedin Özgür
![]()
dakka 60 dı 6-2 mi neydı ben bıle kendımden utandım kımlerle oynuyorum dedim kendı kendıme![]()
Bende Yunus'u 7 farklı yenince kolu ısırarak dişini kırmıştı![]()
![]()
Bende Yunus'u 7 farklı yenince kolu ısırarak dişini kırmıştı![]()
![]()
adam haklıkanka iskenderine oynayacaz dedik gelmedin yanlız bunu da hatırlatırım
intikamım fena olucak aha buraya koyucam resim çekip
gelırım kanka ayıpsın ıstersen sımdı gelım 15 dakka mı almazyıne 6 atar ıskenderıde ben ısmarlarım nede olsa ögrenci adamsın örf ve adetlerımıze gore ogrencı adama fazla yuklenmemek lazım
![]()
gaara kardeş ne yapıyn la buralarda![]()
gelırım kanka ayıpsın ıstersen sımdı gelım 15 dakka mı almazyıne 6 atar ıskenderıde ben ısmarlarım nede olsa ögrenci adamsın örf ve adetlerımıze gore ogrencı adama fazla yuklenmemek lazım
![]()
yok kanka ısmarlarım ben yahu 2 tane 0 kilometre kredi kartım oldu 3. de yolda hepsinin limiti fullenmesi için bekliyor![]()
lan olum furkan abiye yollayacağınıza bana yollasanıza o koleksiyon yapıyor bende hiç bayrak yok insafsızlar![]()