Favori Klanlar

  • Konuyu başlatan DeletedUser50495
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser46803

Ziyaretçi
Anubel Şu forumu takip ediyosan kimin neyi ihlal ettiği ve diğerlerini de o maddeyi ihlal etmeye zorladığı ortada. Bir kişi asılsız, %90ı değiştirilmiş, olanı değilde kendi görmek istediği şekilde kişiler hakkında iddialarda bulunuyo. Doğal olarak kişilerede bu yalanları düzeltmek adına 4. maddeyi ihlal edip cevap verme hakkı doğuyo.
 

DeletedUser42373

Ziyaretçi
Bir kişi forum kurallarını ihlal ediyorsa "postu bildir" butonuyla şikayet edebilirsiniz. Biri ihlalde bulunuyorsa bu başkalarına da ihlal etme hakkı vermemektedir.
 

DeletedUser37444

Ziyaretçi
favori klan Stalkerr favori oyuncu ise unsssthumbup

hazır böyle bi yazı yazılmışken konuyu özüne döndüreyim ben:) teşekkür ederim yalnız ben yetişemedim şu an başa güreşen oyunculara, pes ettim, haritam o kadar güzel olmasına rağmen adamlar makası açtıkça açtılar:) ya biz öğrenememişiz bu oyunu ya da ilim çok ilerlemiş marketlere direnemeyen bakkal gibi hissettim w24te kendimi ve vazgeçtim pre satıyorum 1-2 gündür:)


stalker da w15 stalkeri gibi değil bi kere w15 stalker kadrosunda oynayan şu ana kadar gördüğüm en en üst düzey iki oyuncu w24'te yoklar ama şuanki ekip de bu dünyayı götürmek için fazlasıyla yeter şu an oynayanların da hepsi çok çok iyi oyuncular mehmet hariç:p
 

DeletedUser46803

Ziyaretçi
Anubel haklısın kural kuraldır, doğrudur ihlal etme hakkı vermemekte. Ama kuralı uygulayanda uygulayıcılardır. Bu kural forumun düzenini sağlamak için konulmadı mı? Forum düzenini neden sağlamak gerekiyo peki? Burdaki üyelerin huzurunu bozmamak ve rahat etmeleri için.

Şimdi bir üye 3-5 kişi hakkında yalan sözler sarfediyo.Kişinin onurunu gururunu kırıcı cümleler sarfediyo herkese açık bir alanda. Siz ilkinde uyarı verdiniz silmediniz yalan sözleri.Burda o yalanların atfedildiği kişilerin huzuru ne oldu? Uyarı verip yazılarını silseydiniz anında!( uzun süre geçmemesi gerekli yoksa hiçbir anlamı kalmıyo.Özelde olan bir yazı değil herkesin önünde duracak bir yazı bu) sıkıntı olmayacak tmm. Ne oldu silmediniz uyarıyla beraber kişinin yalanları kaldı forumda.
Ayrıca şikayet edildiğinde siz ne zaman bakarsanız ozaman ceza verilecek bu kişiye. Bu olayda olduğu gibi müdahale etmeniz 5-10 saati bulabiliyo. Şimdi diceksiniz bizde insanız anında yapamayız uygulayamayız kuralları. Madem konu siz olunca insansınız burda kendileri hakkında yalan ve iftira atılanlarda insan. Onlara neden insan olduğu dünülüp kural kuraldır ın dışına çıkmıyorsunuz? Konu belli bir kişi 5-10 kişi hakkında atıp tutuyo ve kendisiyle beraber ceza almalarını istiyo. Forumdada çamur at izi kalsın diyerek hareket ediyo. Tck da bu tarz kendisine yapılan kışkırtma hafifletici nedendir ve ceza indirimi uygulanır kişiye ve bir alt cezası verilebilir olayın durumuna göre. Olayımızda veba kışkırtmada bulunmakta bir çok kişiye. Uygulayıcı ve bir insan olarak insiyatif kullanıp bir alt ceza kullanıp Nart ve diğer arkadaşlara yeniden bir uyarı verebilirdiniz. Sadece düşünmenizi rica ediyorum yazdıklarımı.
 

DeletedUser42373

Ziyaretçi
Kime ne ceza verildiğini ya da hangi işlem yapıldığını biliyor musunuz? Bence bunu bilmeden savunma yapmanız gayet yanlış bir tutum. Sizleri insan olarak görmediğimizi düşünmeniz de ayrı bir durum. Acaba deyip kaldırdığım yazılara ve uyarı yaptığım zamana geri dönüp baktım kimsenin cevap hakkı elinden alınmamış lakin bu sonu olmayan bir döngüye neden olur, biri birisine söyler, o cevap verir, onun cevabına diğeri tekrar cevap verir. Konu altında uyarı yapıldığında gördüğüm kadarıyla herkes savunmasını yapmıştı, doğru bu mazeret değil bundan sonra bu tip tartışmaların (konu dışı) sizin dediğiniz şekilde önüne geçerim.

Bunlarının yanında ben kuralı anlamadığınızı ya da anlamak istemediğinizi düşünüyorum. Konu dışı mesaj yazmak yerine ve konuyu amacının dışına çıkartmak yerine bir başlık açıp oradan birbirinize hakaret etmeden veya hakaret olmasa da üslubun aşırı derecede bozuk olduğu postlar yerine, kendinizi güzel bir üslupla ifade edebilirsin. Bunlar olmadığı sürece, konu tatlıya bağlanana ya da kapanana kadar sadece takip ederiz. Bunu yapmanın pek zor olmadığını düşünüyorum. Bunu yaparken sizler dışında forum kullanıcıların olduğunu ve onlara da saygı duyulması gerektiğini göz önünde bulundurun. Kullanıcı gelip "favori klanlarla" ilgili bir yazıya bakmak istediğinde sizlerin sayfalarca tartışmalarını okumak zorunda kalması bence olmaması gereken bir durum ve yukarıda dediğim şekilde hareket edebilirsiniz.

Lütfen bundan sonra "Favori klanlarla" ilgili yazılarınız gelsin daha fazla konu amacının dışına çıkmasın. İyi günler iyi forumlar...
 

DeletedUser

Ziyaretçi
rahat bırakın anubelimi troll


unutmayın ki bu forumda storm hariç her yöneticinin bir üstü var ve bu üstünün isteklerini yapmak zorunda olan yetkililer var. bunu düşünerek yorum yapalım.

favorim de sıdıka-stalker tt2
 

DeletedUser46803

Ziyaretçi
Doğrudur öğrenmedim hangi maddeden dolayı ceza aldıklarını sadece 4. madde ihlalini düşünüyodum ama yazına göre hakarettende ceza alınmış yüksek ihtimalle. 4. maddeyi aslında anlıyoruz. Ama konu daldan dala bir şekilde geçiyo. Bir klan ismi geçiyo geçmişte ne yaptığı söyleniyo bi bakıyosun 3 yıl önceki yaptığı savaşın konusuna kayıyo mesela. Kendi klan forumlarımızdada bu şekil. Ne kadar istesekde buna engel olmak zor. Üslup konusundada insan ne kadar dikkatli olsada olayın verdiği sıcaklıkla istemediği bir üslup kullanabiliyo. Örnek vermek gerekirse milletvekilleri mecliste küfür ediyorlar birbirlerine.Milleti temsil eden insanlar bunlar. yada gs-fb basketbol macında orda olan hakim avukat öğretmen her kesimden insan var ama o atmosferin oluşturduğu etkiyle hakaret edip yakıp yıkıyolar. Gönül isterki olmasın ama oluyo malesef. Benim üstteki yazım ceza indirimi düşünebilirsiniz şeklindeydi. Özeldende yazabilirdim bunu kusura bakmayın yer kapladım burada. Kolay gelsin çalışmalarınız anubel iyi günler...

Ünsal biri barış abi o üst derece oyunculardan diğeri kim? nusret bizim klanda var mı yok mu çözemedim büyük ihtimal onu kastettin :)
 

DeletedUser37444

Ziyaretçi
ilki tabi ki doğru tahmin osman:)

ikincisi de dediğin arkadaşı pek tanımıyorum belki çok iyi oyuncudur ama op düzenlerken merte 80 puanlık bonus köyünü yazdığı için w15te oyunculuk yönüyle olmasa da op hazırlama yönüyle profil opu yapan biri olarak hatırlıyorum, eleştrimek için yazmıyorum kesinlikle insanlık halidir tabi anlık dikkatsizlikle olmuştur muhtemelen, çok muhabbeti geçmişti o zaman ama benim kastettiğim isim, gidilecek 40 saatlik opa , hakkını yemeyeyim gidiş anına kadar 100ü geçmişti puanı, 80 puanlık köy verildiğinde bozuntuya vermeyip kimseyi sıkıntıya sokmamaya çalışan merti kastetmiştim:)
 

DeletedUser46803

Ziyaretçi
Gidip o köyü aldı mı peki :)

Bu arada favorim fetih klanı. kuralı ihlal etmeyelim favori bi klan ismi yazalım :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
ben ünsal abinin son yazısından bir şey anlamadım :(

Favorime gelincede henüz erken ama ancak kuzey batı odaklı olduğum için mrymidonslar tt2
 

DeletedUser49316

Ziyaretçi
benim favorim sendin hilmi ama dibimde düştün o hayal oldu :D
 

DeletedUser

Ziyaretçi
büyük hayalmiş valla kendom dün gece yağmaya çıkmadım akademiye gidicen diye hala yaranamıyoruz la yok sana maden :D
 

DeletedUser49316

Ziyaretçi
basıyorum şimdi kanka da tolga sagolsun yağmamı yapabildik uyuya kaldık sabah 8 de ders vardı 12 ye kadar bakamadım sonra geldim bi kere salladım denize gittim yeni geldim baslıyorum tutma beni sabaha kadar akanzi
 

DeletedUser43647

Ziyaretçi
Nusret oynamıyor..oynamasınıda istemiyorum..derslerinden dolayı
 

DeletedUser9725

Ziyaretçi
Çoklu pakt klanlardan favori olmaz.Alt klanlarından köy toplayarak büyümekten başka birşey yaptıkları yok..
Bu yüzden 1 ay sonra ilk 20 deki klanınızı şimdiden selamlayın :cool: CeLLaT
 

DeletedUser49458

Ziyaretçi
Çoklu pakt klanlardan favori olmaz.Alt klanlarından köy toplayarak büyümekten başka birşey yaptıkları yok..
Bu yüzden 1 ay sonra ilk 20 deki klanınızı şimdiden selamlayın :cool: CeLLaT

türk serverlarında sağlıklı düşünen nadir insanlardan
 
Üst