Fısıltı Etkinliği

  • Konuyu başlatan DeletedUser49742
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser49742

Ziyaretçi
Merhaba Sevgili Şövalyeler,

Siz saldırı planlarken, yağma hazırlığı yaparken veya bir köyü gözlerken uzak çayırlarda acaba neler konuşuluyor?

Bu etkinliğimizde rüzgarın size getirdiği fısıltıları bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Böylece konuşmalar açığa çıkacak ve bir oyuncumuz bu istihbaratı nedeniyle 300 Premium Puan ile ödüllendirilecektir. Bu konuşmalar ütopik olabilir ama bizce oyunla ilgili olması daha doğru bir istihbarat olacaktır. Konuşma ile ilgili olarak bizim aldığımız ilk bilgi kesinlikle hakaret içermediğidir.

Diğer oyuncuların sizin bilgilerinizden yararlanmaması için duyduklarınızı [Forum]Fısıltılar paylaşmanız gerekmektedir. Unutmayın 2 kişinin bildiği sır değildir. Duyumları iletmeniz için sadece 1 hakkınız olduğunu unutmayın. Bu yüzden duyduğunuza emin olduktan sonra konuşmaları bize iletmenizi öneririz.

Hepinize katılımınız için teşekkür eder ve iyi oyunlar dileriz.

Silent_Meadow.png


Not: http://forum.klanlar.org/forumdisplay.php?317-Forum-Fısıltılar[Forum]Fısıltılar bölümü üzerinde açacağınız herhangi bir konu tasarım, fikir vs. gibi konularda özgünlüğün korunması için siz ve diğer oyuncular tarafından görülemeyecektir.
 

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.941
Katılım için metin olarak konuşulanları bize iletmeniz yeterlidir. Grafik programı ile konuşma balonlarını doldurmanız aranan bir şart değildir.

Hepinize başarılar dilerim.​
 

DeletedUser36394

Ziyaretçi
Aldığımız geribildirimler nedeniyle 2 örnek yayınladık. Bunların örnek olduğunu hatırlatarak dilediğiniz biçimde katılım gösterebilirsiniz.

1=Saldırılardan yemek yemeyi unuttuk.
2=İyi hatırlattın ama ne yiyeceğiz ?
3=İlerde geyik görmüştüm. Biriniz gelsin avlanmaya çıkalım.
1=Bizim köyde in cin top oynuyor. Saldırı olmayınca madene yüklendim bende.
2=Bizim köyü hiç sorma. Saldırılardan nefes alacak vaktimiz yok.
3=Bizim köyü misliyorlar. Yakında ölürüm sanırım. Hakkınızı helal edin.
 

DeletedUser36394

Ziyaretçi
Fısıltı Etkinliği'ne katılım süresi sona ermiştir. Değerlendirme yaklaşık 10 gün kadar sürecektir. Kazanan oyuncumuz 26.01.2015 tarihinde forum üzerinden duyurulacaktır.​
 

DeletedUser36394

Ziyaretçi
Fısıltı etkinliğinde değerlendirme tamamlandı ve kazanan belli oldu.

6cb626ee29.jpg

AntiNaziZombie yukarıdaki belirtmiş olduğum metinle katılım sağlayarak bizden 300 premium puan kazandı. Kazanan oyuncumuzu tebrik ederiz. Ayrıca etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Not: Premium puan kazanan oyuncumuzun kazanmış oldukları forum nickleriyle destek sistemi üzerinden 'harici forumu' seçerek premium puanlarının yüklenileceği oyun hesaplarını tarafımıza bildirmeleri gerekmektedir.


Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere hepinize iyi oyunlar dileriz.

Klanlar Türkiye Takımı
 

DeletedUser36394

Ziyaretçi
Kazanan hesaba premium puan yüklemesi yapılmıştır. Güle güle kullanınız.
 
Üst