Üniversiteyi geliştirmeyi unutmayın gençler lazım olur![]()
bg1998 çocuk aldı getirdi sizi YEK in başına bela etti. adam olsanız hesap silersiniz. w55 de kardeş klanınıza ne oldu da savaş açıyorsunuz? sizin nickerlerin hiç bir zaman unutulmayacak
wp grubunda yeke küfret sonrada küfür yediğim doğrudur de akif te ne ka güzel yazmıştıçok haklısın kardeşim, sizin gösterdiğiniz sağ duyuyu gösteremediğim içinde kusuruma bakmayın.
Konuyu ısrarla anlamadan dinlemeden üzerime geldiler ve küfürler duyunca bende detay vermek zorunda kaldım. anlaşmazlık exıt ve ceset arasında bir kaç oyuncunun birbirini küçük görmesinden ibaret. Israrlada bunu çözmeye çalıştım. Mevzu boyumu aştı.
Burada gereksiz detaylar verdiğim içinde kusuruma bakmayın. Bu zamana kadar susup bundan sonra bunları konuşmak çok yersiz oldu.
wp grubunda yeke küfret sonrada küfür yediğim doğrudur de akif te ne ka güzel yazmıştı
seni bilen herkes biliyor zaten adına tek iyi birşery diyen yok
‘Yek sa bitti’ yazısına ‘Ne ka güzel’ yazdım evet. Ben Şenol abiye de yazdım durumu. Burada açıklayıp Berkay’ı rencide etmek istemiyorum kanka. ‘Buraya Levent Abi için girdim, gerekirse onunla silinirim’ dedim, öyle de olacak.wp grubunda yeke küfret sonrada küfür yediğim doğrudur de akif te ne ka güzel yazmıştı
seni bilen herkes biliyor zaten adına tek iyi birşery diyen yok
evet sen ona dedin bişey demiyorum zaten levent abin gil içinde savaşırsın onada laf yok rıdvanda bize orda hakaret etmiş ya küfür yedim diye bahane uydurmasın‘Yek sa bitti’ yazısına ‘Ne ka güzel’ yazdım evet. Ben Şenol abiye de yazdım durumu. Burada açıklayıp Berkay’ı rencide etmek istemiyorum kanka. ‘Buraya Levent Abi için girdim, gerekirse onunla silinirim’ dedim, öyle de olacak.
Rıdvan abi ben 15 yaşımdan beri şahin abilerin yanındayım.24 yaşına geldim.Hiç kötü niyetini görmedim.Siz anlaşamıyorsunuz gökhan abide yazmış bişeyler tam okumadım w51 e gönderme yapıyor sanırım ki ben orda köyü 1k büyütüp bıraktım..Hepinizi seviyorum ancak oyunumu oynuyorum.Dandik meselelerle uzun uzun kavga etmeyelim. Olan oldu herkes işine baksın.