DeletedUser52944
Ziyaretçi
Saolasın Orkun 
Serhat afkurup durma. en son konuştuğumuzda senin hakkında da bir fikrim vardı samet yanılıyorsun dedi ama yanılmadığımı 1 hafta içinde gösterdin.
Fikrim varsa esirgemiyorum. Döndürüp dolandırmıyorumda.
Çeto, benim hakkımda olan fikrini sordum mu sana ? dostlarım benim hakkımda gayet iyi fikirdeler. Sameti katma araya elin fikri ile fikir uretilmez zatenFikrin varsa esirgeme kanka da her konuda konuşuyorsun her yerde sen varsın. hayır azcık zorlasan şuradaki kuçuk worldleride ben yarattım diceksin korkuyorum
![]()
Birincisi ne ara kanka olduk serhat, ben sana böyle hitap etmiyorum sen bu cürreti nerden buluyosun ?
Bir diğeri ben senin ex kankan kendalf mıyım küçük worldleride ben yarattım diyeyim![]()
Elin fikriyle fikir ürettiğimi nerden çıkardın? 26ya başladığından beridir. Mehmete kendini yarandırmaya çalıştığından beridir ben sana güvenilmemesi gerektiğini hep zikrettim. En başta hak verenlerde oldu, haklı görmeyip sonrasında yaptıklarınla haklı görenler oldu. Ama senin hakkında haksız çıkmadım bu zamana kadar.
Sen klasikte ex kankan kendalfle ikinci balayı yaşamaya devam et. Bir daha yersiz bir şekilde musallat olmazsın diye umuyorum.
sinser -1 kendi sayfanı karala bizim sayfamızda yerin yok sende başarılar de geç.
Çetin ne güzel yazıyosun kanka eline sağlıkta, kendine bir sorsana bu kadar yazı yazdımda, yazdığım adam için değermi diye?
Değmez..
Serhat sana birşey dememişken bana laf atan sensin. Kalkıp nasılda o betimlemendeki dedikoducu teyzelere benzetip kendini yok yere karalanan ilan edebiliyosun ?
Hangi hayaller aleminde yaşıyorsunuz siz anlamıyorum ki? Açık sölüyorum bu huyunuz yüzünden özellikle üzerine laf söylemediğim yorumda bulunmadığım var bir kaç tip sende bunlardan birisin ama kalkıpta laf attığında cevabını almayacak değilsin.
Karşılık almayı karalamak görüyorsan oda senin sorunun. Sataşma yapma rahatına bak. Ama sen sataştıkça ben doğruları söyleyip canını sıkmaya devam ederim hadi işine bak şimdi.
Birdost imzan olmamış![]()