Sorunun cevabı evet. Ama bir açıklama yapmam gerekirse , sessiz sakin oynayacağım dedim. Kimsenin ekmeğinde işim yok , kimse ile dalaşa girecek vaktimde yok. İstediğim zaman istediğim herşeyi yapabilme lüksüne sahibim. Çevremde çok , dostumda çok. İster Eşkiya'da kuruculuk olarak başlarım. İster ÜTOPYA'da kuruculuk ile başlarım. İster kendi klanımı kurarım , istersem herhangi bir klanda sıradan birisi olarak başlarım. Bu sizi alakadar etmez. Bu benimle alakalı olan birşey ve siz bunu eleştirebilme hakkına sahip değilsiniz. Osman'ın tepkisini merak ettiğim için yazdım. Ben müttefik olacağız dediğimde dalga geçip düşmanız dedi. Eğer biraz daha boş konuşmaya devam ederseniz geçerim Eşkiya'ya klan kuruculuğunu alırım. Vurabilecek olan gelir vurur , attırabilecek olan attırır. Sözünüzün eri ADAM değilseniz konuşmayın derim. Çünkü ben istersem hepsini yaparım. Ama siz söylediğiniz birçok şeyi ne yapabilecek kadar tecrübeli nede yaptıracak kadar dost değilsiniz. O yüzden benim ile kendinizi kıyaslamaya çalışmayın olur mu ? Bu hepinize toplu cevaptı ve bir daha hiçbirinizin selamını dahi almayacağım bilginiz olsun. Çünkü sizi ADAM yerine koyup cevap verdikçe kendinizi aşıyorsunuz. Yaşayacaksanız kendi ÜTOPYA'nızda yaşayın. Çünkü bizim dünyamızda gerçekler var. Siz yoksunuz. Hadi eyvallah.