EROR AND RememberMe

• Konuyu başlatan DeletedUser64811
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser64811

Ziyaretçi
ulann rezıllıklerını ortaya dökunce seslerı kesıldı :D

DeletedUser6863

Ziyaretçi
Emin olum CIA gibisin anasını satam.Ses kaydı maydi bu ne olum benimde ses kaydimi aldın mi len :))))))

DeletedUser43905

Ziyaretçi
Kudur tek başına kimse takmıyor artık seni ne oldugunu göreli uzun zaman oldu :D

DeletedUser64811

Ziyaretçi
AHAHAHA ULAN SON NEFESINI VER KÖPEK GIBI HAVLAMALARIN SONA ERCEK KESECEM SESINI SENIN BEKLEE :pP

Selçuk abı var valla :DDDD Sanada dedıgım gıbı sen sılmesen bu kucakcıları bırakmıcaktımda sen sılınce bunları saldım tasmasını kucak kucak gezıyolar işte :D

DeletedUser59599

Ziyaretçi
Oncelilkle okudum gordum ve soylemek isterim..

O bu su degil ..oyun strateji tabanli diplomasi ile yürüyor..

Ama soruyorum.. Onlar error olsa sende onga yonetici olsan ne yapardin.

DeletedUser55532

Ziyaretçi
Herkes Error yöneticisi olabilir bunda bir sorun yok fakat herkes TonGa olamaz. TonGa olunabilecek bir makamdan ziyade düşülebilecek bir konumu gösteriyor. He, TonGacıklar mağdur oldukları yalanlarını ortalıkta yayıyorlar(doğru değil fakat yine de) öyle varsaysak bile bu oyunu oynayanların %90 belki fazlası topluca hesap siler giderdi, aylarca eş-dost olduğu klanından bir gece çıkıp düşmanla anlaşmaya koyulmazdı.

DeletedUser57040

Ziyaretçi
Anlaşmanında edebi vardır , herneyse güzel güzel savaşın kaliteli olsun zevk alalım tadı olmuyor worldde herkese başarılar :)

DeletedUser65207

Ziyaretçi
Anlaşmanında edebi vardır , herneyse güzel güzel savaşın kaliteli olsun zevk alalım tadı olmuyor worldde herkese başarılar :)

Anlaşmadanda, savaştanda bahsetmesi gereken son kişilerden birisin bence :) ağzına emziği eline 45 liği alıp arkana bakmadan gittin, şimdi burda şekil yapıcam ayağına savaş falan deme kişiliğine uygun değil :) suriyeli mülteci sıfatı daha uygun sana

DeletedUser57040

Ziyaretçi
Daha birşeyleri bilmeden şekil yapan bence sensin boş yapma :)

DeletedUser65207

Ziyaretçi
Anlat gerceğini bilelim dicemde burda dansözlüğünü herkese duyurma :) ne olduğunda ne yaptığında belli senin pısırığın amacı savaş olan oyunda savaştan korkanın tekisin. :) iyi kıvırttırdın mı destek toplarken kendine? Klan klan gezdin bu kadar sağlamsa az bizede gel bizde atarız desteğini. Adınıda racon koymuşun göya arkasına baksan iskoç erkeğinden farkın yok yanınada almışın blow yaverini job job gidiyorsunuz ikinizde xD helal olsun

DeletedUser57040

Ziyaretçi
Anlat gerceğini bilelim dicemde burda dansözlüğünü herkese duyurma :) ne olduğunda ne yaptığında belli senin pısırığın amacı savaş olan oyunda savaştan korkanın tekisin. :) iyi kıvırttırdın mı destek toplarken kendine? Klan klan gezdin bu kadar sağlamsa az bizede gel bizde atarız desteğini. Adınıda racon koymuşun göya arkasına baksan iskoç erkeğinden farkın yok yanınada almışın blow yaverini job job gidiyorsunuz ikinizde xD helal olsun
Boş yapma oyununa bak yaşını bu kadar belli etme ergen ergen konuşma.. Ne oldu köy felan alamadın diye benden ondan mı bu kadar sallıyorsun :) bu arada gel oyundan yaz bana nickini merak ettim demek çok acıtmışım seni ondan bu ergensi hallerin :) Blowa felan laf söyleme bizlerin istatistslikleri heryerde belli kim savaştan korkuyor git bir bak bakalım sen her kimsen canını fena acıtmışım :)

DeletedUser64691

Ziyaretçi
Erkut (raq10)nerelere geldik gardaş be yola çıktık iki kişi vay be :))

DeletedUser57859

Ziyaretçi

Evlat vip yerden blow job yemissin halada konusuyosun birine laf atarken kendine bakda konus cok savasmismis gibi bos laf dolusunuz bos konusma yeni dunyana hazirlar orda artistligini yaparsin orayada gelicem job vermeye sana

DeletedUser65207

Ziyaretçi
Boş yapma oyununa bak yaşını bu kadar belli etme ergen ergen konuşma.. Ne oldu köy felan alamadın diye benden ondan mı bu kadar sallıyorsun :) bu arada gel oyundan yaz bana nickini merak ettim demek çok acıtmışım seni ondan bu ergensi hallerin :) Blowa felan laf söyleme bizlerin istatistslikleri heryerde belli kim savaştan korkuyor git bir bak bakalım sen her kimsen canını fena acıtmışım :)

Azcık beynin olsa yukarda yazan adın oyun nickim olduğunu anlayabilirdin. :) ben ergensem şayet sende kendine ADAM sıfatını veriyosan onun getirdiği ağırlıkları taşımayı bilmeliydin. Lafları sokunca rahatın kaçtı heralde, soluğun kesildi?? oyundu kesimdi istatikti çevirmeye başladın vercek cevabın olmayınca. Başkasına yağ çekerek yalvararak çektiğin desteklerle yaptığın işleri bana anlatma :) senle falanda hiç köy alışverişimiz olmadı zaten olsaydı emin ol şuan koyduğumdan daha çok sızlatırdım. Bi gün gelince yanına anlarsın senin gibisine oyuncu demem ben :) sizden olsa olsa ne olcağını söyledim zaten tekrar söyletme :)

DeletedUser57040

Ziyaretçi
Azcık beynin olsa yukarda yazan adın oyun nickim olduğunu anlayabilirdin. :) ben ergensem şayet sende kendine ADAM sıfatını veriyosan onun getirdiği ağırlıkları taşımayı bilmeliydin. Lafları sokunca rahatın kaçtı heralde, soluğun kesildi?? oyundu kesimdi istatikti çevirmeye başladın vercek cevabın olmayınca. Başkasına yağ çekerek yalvararak çektiğin desteklerle yaptığın işleri bana anlatma :) senle falanda hiç köy alışverişimiz olmadı zaten olsaydı emin ol şuan koyduğumdan daha çok sızlatırdım. Bi gün gelince yanına anlarsın senin gibisine oyuncu demem ben :) sizden olsa olsa ne olcağını söyledim zaten tekrar söyletme :)
Oyunda öyle bir oyuncu tanımadım görmedim duymadım demekki oyuncu bile değilmissin ismin bile bilinmiyor :) Destek işine gelince yalvarma malvarma hayırdır sana , onca söz yazarımda değmezsin ergensi ergensi konuşmalarla karşıma cıkma :)

DeletedUser65207

Ziyaretçi
Oyunda öyle bir oyuncu tanımadım görmedim duymadım demekki oyuncu bile değilmissin ismin bile bilinmiyor :) Destek işine gelince yalvarma malvarma hayırdır sana , onca söz yazarımda değmezsin ergensi ergensi konuşmalarla karşıma cıkma :)

Adım senin gibi dansöz olarak çıkcağına hiç bilinmesin daha iyi :) he ama senin gibilerinin adının ne şekilde duyulduğunun önemi yok.
Sen bana ne diyebilirsin ki?? Kelime dağarcığı 100 olandan mı çekincem :) ne diyebilceksin?? Aynı terhaneler 2 saattir ergensi ergensi. Neymiş efendim bana çok şey söylermişmişş, bırak bu palavraları kardeş arka arkaya kombo yaptın yedim oturdum yazcak bişeyim yok de kapat gitsin.