DeletedUser64811
Ziyaretçi
ulann rezıllıklerını ortaya dökunce seslerı kesıldı 
Anlaşmanında edebi vardır , herneyse güzel güzel savaşın kaliteli olsun zevk alalım tadı olmuyor worldde herkese başarılar![]()
Boş yapma oyununa bak yaşını bu kadar belli etme ergen ergen konuşma.. Ne oldu köy felan alamadın diye benden ondan mı bu kadar sallıyorsunAnlat gerceğini bilelim dicemde burda dansözlüğünü herkese duyurmane olduğunda ne yaptığında belli senin pısırığın amacı savaş olan oyunda savaştan korkanın tekisin.
iyi kıvırttırdın mı destek toplarken kendine? Klan klan gezdin bu kadar sağlamsa az bizede gel bizde atarız desteğini. Adınıda racon koymuşun göya arkasına baksan iskoç erkeğinden farkın yok yanınada almışın blow yaverini job job gidiyorsunuz ikinizde xD helal olsun
Anlat gerceğini bilelim dicemde burda dansözlüğünü herkese duyurmane olduğunda ne yaptığında belli senin pısırığın amacı savaş olan oyunda savaştan korkanın tekisin.
iyi kıvırttırdın mı destek toplarken kendine? Klan klan gezdin bu kadar sağlamsa az bizede gel bizde atarız desteğini. Adınıda racon koymuşun göya arkasına baksan iskoç erkeğinden farkın yok yanınada almışın blow yaverini job job gidiyorsunuz ikinizde xD helal olsun
Boş yapma oyununa bak yaşını bu kadar belli etme ergen ergen konuşma.. Ne oldu köy felan alamadın diye benden ondan mı bu kadar sallıyorsunbu arada gel oyundan yaz bana nickini merak ettim demek çok acıtmışım seni ondan bu ergensi hallerin
Blowa felan laf söyleme bizlerin istatistslikleri heryerde belli kim savaştan korkuyor git bir bak bakalım sen her kimsen canını fena acıtmışım
![]()
Oyunda öyle bir oyuncu tanımadım görmedim duymadım demekki oyuncu bile değilmissin ismin bile bilinmiyorAzcık beynin olsa yukarda yazan adın oyun nickim olduğunu anlayabilirdin.ben ergensem şayet sende kendine ADAM sıfatını veriyosan onun getirdiği ağırlıkları taşımayı bilmeliydin. Lafları sokunca rahatın kaçtı heralde, soluğun kesildi?? oyundu kesimdi istatikti çevirmeye başladın vercek cevabın olmayınca. Başkasına yağ çekerek yalvararak çektiğin desteklerle yaptığın işleri bana anlatma
senle falanda hiç köy alışverişimiz olmadı zaten olsaydı emin ol şuan koyduğumdan daha çok sızlatırdım. Bi gün gelince yanına anlarsın senin gibisine oyuncu demem ben
sizden olsa olsa ne olcağını söyledim zaten tekrar söyletme
![]()
sorma emre yaErkut (raq10)nerelere geldik gardaş be yola çıktık iki kişi vay be)
Oyunda öyle bir oyuncu tanımadım görmedim duymadım demekki oyuncu bile değilmissin ismin bile bilinmiyorDestek işine gelince yalvarma malvarma hayırdır sana , onca söz yazarımda değmezsin ergensi ergensi konuşmalarla karşıma cıkma
![]()