En İyi Savaş Taktiği(!)

DeletedUser72279

Ziyaretçi
o hesabın puanına baktın mı sen :) toplattık bitti o hesap şehmustan almaya çalıştık zamanında aldık sonra hesabı bir şekilde gene aldı :) yani aslında o hesap elden ele geçmedi.Şuandada hesap toplatılıyor meteordan kimsede yok :)
Adam özelden meteordanım yazdı :D
bunun gibi kaç tane istersen atarım :) git mete beye hyperionx i nasıl bize gelmeye ikna ettin de :) kim kimden adam çekiyor önce bunu bi ögren sonra gel burda çamur at sağa sola :)
bende kaç tane atarım onda problem yok
 

DeletedUser72279

Ziyaretçi
öyle bişi yazmadı ısrarla sen meteordansın yazmışsın :D göruyorum hepsini ben :) mis çıktıklarınıda gördum yani :) neyse kısacası herkes istedigini yapsın dürüstlük kazanıcak oyunda buna inanıyorum ben :) kim daha dürüstse w bitiminde görucez..
yav adam meteordan yalan mı :D meteor dışında kim o meteor pp koysun o hesaba :D
 

DeletedUser72279

Ziyaretçi
Hocam senin mesleğin hakkında bir sorum olacak mümkünse oyundan yazsam olur mu
 

kardanAdam

Baltacı
Tepki puanı
313
bunun gibi kaç tane istersen atarım :) git mete beye hyperionx i nasıl bize gelmeye ikna ettin de :) kim kimden adam çekiyor önce bunu bi ögren sonra gel burda çamur at sağa sola :)
Görüyorum ki forum hala canlı. Ne zamandır girmiyordum foruma. Her klan değiştiren için bu tarz yorumları yapmak hiç hoş değil. Herkes özgür iradesiyle istediği klana geçebilir. Samette baktı burda oynayan bir ekip var. Dedi tabiki cellat :)
 

Ezequiel0935

Mızrakçı
Tepki puanı
88
Görüyorum ki forum hala canlı. Ne zamandır girmiyordum foruma. Her klan değiştiren için bu tarz yorumları yapmak hiç hoş değil. Herkes özgür iradesiyle istediği klana geçebilir. Samette baktı burda oynayan bir ekip var. Dedi tabiki cellat :)
:D klana geldiği halde topladınız adamı oynamak için gelmediği açıkça ortada zaten allahtan kimin ne yaptığını görebiliyoruz twstats da :D neyse sen beni güldürdün allahta sen güldürsün ne diyim :)
 

DeletedUser72279

Ziyaretçi
Bu atada benim klanda boş yer var gelmek isteyenlere davet atarım :p
 

eto1907

Baltacı
Tepki puanı
113
bende anatol klanları ile ilgili şöyle bir yazı yazayım..

geçen hafta akşam Pazar gecesi saat 02.00'de haritada barbar köyler gördüm.rezerve ettim.elimde misler de hazırdı köylerde.dedim ki alayım.gittim bizim
Serkankaradağ (Serkan abi dediğimiz kişi) yazdım "abi şu köyleri rezerve edebilir misin benim için?" adam ne dese iyi "ben o köyleri kaç haftadır takip ediyorum köylere destek attım" benim o esnada da mislerim yolda gidiyor ordular da yolda iptal edemiyorum.serkan abi diyor "sen orduları iptal et" ben de dedim mı inat gittim yazdım Ezequiel0935 (Emre) ye..dedikleri aynen şöyle,vakti olan bu oyunu oynar bilmem ne.

anatol klanlarında adam kayırma mı desen multi hesaplar mı desen hesap geliştirme mi desen hepsi var :)
serkankaradağ denen oyuncu sıralama için kendine oyuncu dünyaya sokuyor ve köylere not düşüyor içine destek atıyor.casual dünyada sıralama yapsan ne olur ? milletin %80'ni bayrak kasmak için giriyor..
ama dünyada olan insanlar da böyle yapınca insanın canı sıkılmıyor da değil açıkçası maalesef..
bende kendimi tutamadım serkankaradağ denen kişi ile konuşmaları arkadaş listeme ve klana üyelerine ilettim.YÖNETİCİ tayfası serkankaradağ a arka çıktılar isim vermek istemiyorum diğer arkadaşlar da bir kaç kişi yani bana destek çıktı bu olayla ilgili


Ezequiel0935 10.01. tarihinde saat 03:07
ben onu mu diyorum vakti olan kazanır her dunyada oldugu gibi. bu oyunu vakti olan kazanıyor bide para harcayan :) bende hergun 8 saat çalışıyorum sadece haftasonları müsaitim.Herkesin bi çalışması var uygunlugu var. buna göre depuanı var zaten. sen istiyosun ki oyuna sadece akşam bakayım ama butun köyleri ben alayım yan gelip yatayım. bu mu dogrusu? ben bundan gülünç bi durum görmuyorum ayrıca. artık alaycı tavrındanda sıkıldım. istersen gidersin istersen kalırsın ister oynarsın ister oynamazsın ama senle uğraşacak vaktim yok daha fazla..iyi geceler. mesgul etmemek ve mesgul etmemen içine engelliyorum iyi oyunlar..
eto190710.01. tarihinde saat 02:52
Yani şunu diyorsun sen işte çalışma çık işten klanlar oyna köy topla ilgi göster 12 saat çalışıyorum nasıl ilgi bekliyorsun benden? Haritada barbar görmüşüm rezerv etmişim adam destek atmış sen onu savunuyorsun.. Yav valla gülünç insanlar çıktınız
363744_thumb
Ezequiel0935 10.01. tarihinde saat 02:48
c4 de ben yönetici değilim olayları forumddan wpden gördugumu bilirim. her seferinde olaylar oldu millet çözmeye çalıştı.neyse konumuz o değil.Ben ne diyorum dediklerimi okumuyosun bile.

suan klanda benim işimi kolaylaştırmıyosun. kolaylastırana engel oluyosun. birde gelmiş bana onu şikayet ediyosun

bunu okudun mu? napmamı istiyosun yani. hiç saldırmayan hiç iş yapmayan adama 10 köy verip aktif saldıran adama köy vermeemelimiyim ? bu mu adalet :D öyleyse böyle adaletinde allah cezasını versin :)

Neyse benim anlatacaklarım bu kadar.Daha önce yazdım.aşağıda yazıdıgımın ustune diyecegim birşey yok .İyi geceler

ister kufret ister git cellata geç ne istersen yapabilirsin. yeterki beni ve klanı zor durumda bırakma artık..
eto190710.01. tarihinde saat 02:47
Uğraşıyor dediğin adam düşmandan kaç koy almış sadece vakti var barbar toplamış geliştirmiş bu yani puan farkından dolayı da rahat rahat gelişiyor.. Olay bu yani
eto190710.01. tarihinde saat 02:45
Orta yol dediğin neyin orta yolundan bahsediyorsun? C4 de kaç defa rez alındı ki ben orada elimden geldiğini yaptığımı düşünüyorum..kaç defa hatalı ben oldum he yalan yok bu konu da da ben hatalı çıkarım diye biliyordum zaten çünkü sus pus herkes.. Ben yapsam aynısını demediğinizi brralmazsiniz...
363744_thumb
Ezequiel0935 10.01. tarihinde saat 02:41
ben hep orta yol bulmaya çalışıyorum yönetici olsada olmasada çözmeye çalışırım. ama ortada bir emek takip var savaş durumundada bu ona öncelik saglar :) cas4 ve 5 yetti bana senin hakkında fikir yurutmek için :) vaktin yoksa vakti olanlara engel olmucaksın kardşeim olay bu kadar basit. yarın benm vaktim olmaz ben böyle bişey yaparsam gelir dersin oynamıyosun boş yapma eyvallah derim çekilirim.
Bak ben efendi gibi konusuyorum dogru duzgun konusacaksan anlatmaya devam edeyim yok oyun bilginize tüküreyim fln fln :D bende biliyorum böyle konusmaları.Zevkine takılıyo herkes bu konuda fikrimiz ortak ama dedigim gibi suan klanda benim işimi kolaylaştırmıyosun. kolaylastırana engel oluyosun. birde gelmiş bana onu şikayet ediyosun :D allah aşkına sen napıyosun ya bi dön bak kendine
eto190710.01. tarihinde saat 02:36
Peki şunu sorayım sana yönetici olmasa tavrın yine böyle mi olurdu? Kaç dünya dediğin bir C4 bir C5 de beraber oynuyoruz başka söyle bilelim :) yönetici dediğin adam kalkıyor kafasına göre köy destekliyor alıyor sonra da sen artist bir şekilde cevap veriyorsun.. Sizin oyun bilginize tüküreyim.. Şu oyunda vaktim olsa inan senden daha çok iş yaparım şu oyunda.. Vaktim yok ama zevkine takılıyorum burada
363744_thumb
Ezequiel0935 10.01. tarihinde saat 02:31
herşeyi senin kadar biliyorum ethem. kaç dunyadır aynı muahbbetleri yapıyosun . barbar kavgası edecegine bi kerede dusmana saldırda dusmanda rez kavgası cıksın. bana bu dönemde oyuncu lazım rez kavgası cıkarcak adam degil gerçekten. ben burda adamların bize duymdıgı saygıyı saglamaya çalışırken . sen hergun rez olayıyla karsıma geliyorsun. Biliyosun bilmiyosun tum hepsi olayların benden geçiyor hepsiyle ben ugrasıyorum.Beni böyle dönemlerde bu tarz konularla yormakda ayıp değil mi? yeri geldi bakıcı aldım op karşıladım kaln için bişeyler yapmaya çalışıyorum. sen ise turanla mütlüğün oldugu gun olay cıkarıyosun rez kjavgası gene :) bende köçy sevdası yok inan gerçekten tek derdim şu cellattaki saygısızlara hadlerini bildirmek sonra silip gidicem zaten.Ama bu dönemde bana iş cıkartacak değil iş yapacak adam lazım. göruyorum ki sen bu yönde düşünmüyorsun. Mislerini kamilerinin maliyetini kendin zaten karsılarsın herkesın basına geliyor bu olay :) benmde cok rezim alındı olay cıkarmadan çözmeye çalıştım çözemediysemde salladım gitti. bir oyun için bu kadar hırs fazla bu hırsını keşke dusmana göstersen. neyse kafa agrıtmayayım. ister kufret ister git cellata geç ne istersen yapabilirsin. yeterki beni ve klanı zor durumda bırakma artık..
eto190710.01. tarihinde saat 02:26
:)) o hesap dediği kendi multi hesaplarından birisi zaten.rahat olabilirsin

Barbarlara hop küt diye herkes destek atsın ee sonra klan savaşları mi oynuyoruz destek savaşları mi? Şimdi 20 tane mis 10 tane ordu kesilecek zararı kim karşılayacak? Kimse.. Başlarım sizin köy sevdanıza insana diyorsunuz zorla küfür et ama etmeyeceğim
363744_thumb
Ezequiel0935 10.01. tarihinde saat 02:22
bu yaptıgın hareket dogru tabi :) klana yöneticiniz böyle bakın deyince ben onu ayıplamam o adam o hesabı 1 haftadır takip ediyor.destekli diye notta yazmış o adam düşmanla savasıyor sen napıyorsun acaba? dönun bi kendinize bakın öncede sonra millete çamur atın
 

eto1907

Baltacı
Tepki puanı
113
forumda da yazmak isterim ama ceza alırım anatol den kaç kişi multi yapıyor haddi hesabı yok

örneğin serkankaradağ denen oyuncu c4 de de böyle c5 dede böyle hesap adı da veriyorum "vukuatım" 2 hesabı bir arada kontrol ediyor bakıcılık süresi normal de 2 hafta en fazla ancak adam ceza almıyor ilginç valla :)
 
Üst