ELİTE klanı diplomasi

  • Konuyu başlatan DeletedUser48982
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser48982

Ziyaretçi
Yav siz dogudasiniz maske orda nasil dagitiyor simdi yorum yapamam ama ben batidayim burdada bildigin gibi kma var anarchy var sadakat var expendiables var valla butarafta saglam birde maskenin konumu cok kotu bence misal biz bozgunun konumu bayaa iyi arkamizda tehdit yok ustumuzde eski giyotin yeni yelken klanlari var muttefik altimizda expendiables var oblarla diplomatik bir iliskimiz olmasada iyi geciniyoruz bi k43 icin anarchy ve kma ya karsi savastayiz birde athena klani ile yani durumumuz iyi oysa maske klanina bakiyorum etrafi hep saglam klanlar ile sarili yani etraftaki klanlsr bir organize olursa yazik olur gerci suanki diplomasilerinden haberim yok :)
 

DeletedUser46130

Ziyaretçi
3 yıl sonra cevap hakkımı kullanıyorum :D

Aynen baya atmışsın girmeyeli neler dönmüş serhat ya :)
Oyun dışında çok yogun oldugumdan ne savaşabildim ne klanı devam ettiricek vakit bulabildim yöneterek bile zorlanmadan agır bi yenilgi verdim size konuyu uzatman bundan olsa gerek.

W19 da olduğu gibi tüm savaşlarımızdan galibiyet ile ayrılıp oyuna ara vermem gerektigi için klandaki arkadaşları güvenli bi klana geçiricek diplomasiyi yapıp ayrıldım.
Bir dünyada umarım karşılarız birde savaşarak yönettigim halimi görmeni isterim ;)
 

DeletedUser48982

Ziyaretçi
2 yıl arayla cevap verelim birbirimize :D eski ekibi toplayalbilirsem karşılaşmak isterim tekrar taaruzla. Bozgun Ekibini her worldde aradım çok güzel insanlardı
 
Üst