Ejderhalar Geri Dönüyor!

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.959
here_be_dragons_board_forum.png


Duyduk duymadık demeyin! Gökyüzünde güçlü bir ejderha görüldü. Kocaman bir canavar diyorum! Ne, beni mi sorguluyorsunuz? İnan bana bir şato büyüklüğünde! Ve alevli nefesi en yüksek kulenin yüksekliğinden bile daha uzağa ulaşıyor. Kaybedecek zaman yok, neredeyse geldi! Kılıçlarınızı bileyin ve atlarınızı hazırlayın, çünkü cesursunuz ve eminim korkmuyorsunuz? Haydi şimdi, kazanılacak bir hazine var! Bir sürü! Ne bekliyorsunuz?

İşte Ejderhalar!

27 Temmuz'da başlayan ve 1 Ağustos'a kadar devam edecek olan en yeni etkinliğimizde, kendinizi kesinlikle ciddi sonuçları olan tehlikeli bir işin içinde bulacaksınız! Masa oyunu tarzı etkinlik tahtasında ilerlemek için her gün zar atacaksınız. Ejderhanın sırtından Ejderha Pulları toplayacaksınız. Savaşacak bir sonraki ejderhayı bulmak için ejderhanın kafasına ulaşın ve onu öldürün. Ancak kendinizi yakmamaya dikkat edin, aksi takdirde tahtada geri gidebilirsiniz! Bu yüzden ejderhanın sırtındaki yanmış yamadan kaçınmanız gerekir!

Ejderhanın sırtı boyunca, ejderhanın kafasına ilerlemenizi etkileyecek rastgele zorluklar çıkabilir. Ejderhanın sırtına tırmanmanızı sağlayan şanslı bonusları bulacak mısınız yoksa şanssız mı olacaksınız ve bir sonraki azarlar geriye mi gitmenize neden olacak? Daha fazla atış için yeni Zarlar her gün kullanılabilir hale gelir, bu nedenle etkinlikten en iyi şekilde yararlanmak için her gün giriş yaptığınızdan emin olun ve mümkün olduğunca çok Ejderha Pulu elde edin.

Ejderhanın Pullarını toplayınca, gerçek bir Leydi veya Şövalyeye gibi, seçtiğiniz her türlü büyük ödülü almak için Etkinlik Mağazasına gidin! Ancak çok fazla beklemeyin - Etkinlik Mağazası yalnızca geçici olarak hizmet verir, bu nedenle etkinlik sona erdikten 24 saat sonra kapılarını kapatmadan önce Ejderha Pullarınızı harcadığınızdan emin olun!

Değişiklikler

Etkinlik Eylül 2021'de ilk kez düzenlendiğinde, Topluluğumuzdan çok fazla geri bildirim aldı. Kuşkusuz, bu geri bildirimler pek olumlu değildi. Bu nedenle, zaman ayırmaya değer kılmak için etkinlikte değişiklikler yaptık ve bu değişikliklerin lehinize olacağını umduk. Etkinlik enerjisiyle, yani zar atışıyla başlayalım. Enerji yenilenmesi günde iki kez değil, saatte bir atış olarak değiştirildi. Ayrıca günlük zar atma sayısını artırdık, böylece artık 10'a kadar biriktirebilirsiniz. Ayrıca tam bir 10 atış seti ile başlarsınız, böylece etkinliğin ilk 24 saatinde toplamda 34 kez zar atabilirsiniz.

Bir oyuncu olarak 1, 3 ve 5 Zar atışı satın alabildiniz. Maksimum enerjiyi 5 enerjiden 10 enerjiye çıkardığımız için satın alabileceğiniz Zar atışlarını da artıracağız.
Takımların yeni fiyatları şöyle:
1 Rulo 15
5 Rulo 75
10 Rulo 150

Ayrıca, liderlik panosunda belirli bir rütbede olduğunuz için alabileceğiniz Etkinlik Para Birimi ödüllerinin miktarını da artırdık. Genel olarak, tüm bu değişikliklerle, etkinlik, Premium Puan kullanmadan elde edebileceğiniz miktarın neredeyse iki katına çıktı, çünkü bununla ilgili aldığımız temel geri bildirim, parayla kazanma faktörüydü.

Yeniden dengelemenin yanına, "Ejderha Katili'nin seyir defteri" dediğimiz şeyi de ekledik. Bu, tahtayı geçerek aldığınız en son bonuslarınızı, gösteren aktivite günlüğünüzdür. Bu sayede, bir sonraki zarınızın nasıl etkileneceğini ve kritik zar atıp atmadığınızı her zaman kolayca görebilirsiniz.

Bu etkinlik hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki videoyu izleyin!


Geri bildiriminizi duymak için sabırsızlanıyoruz, bu nedenle Tartışma Başlığına göndererek düşüncelerinizi bize bildirin.
Bu etkinlik standart ve kolay dünyalarda - yeni açılan dünyalar hariç - aktif olacaktır.


İyi oyunlar
Klanlar Destek Ekibi
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:
Üst